< Tillbaka till Sök

Disco Dansgolv

Detta klassiska disco dansgolvet med en självlysande yta skapar atmosfären av disco på din fest
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Väldigt professionell service som inkluderade leverans och montering. Golvet såg fantastiskt coolt ut och blev en riktig blickfångare genom hela festen!"
Hans en Joke, Blerick
5
"I sista sekund kände vi att vi behövde ett dansgolv till vårt event. Vi kontaktade Evenses och de fixade allt direkt. Väldigt professionell service! Dansgolvet var fantastiskt och våra besökare var väldigt nöjda!"
Jörgen van der Wal, Eventplanner Utrecht
5
"Dansgolvet var det perfekta tillskottet på vår oldschool discofest! "
Charlotte de Smet, Brussel
4

Disco Dansgolv

Detta disco dansgolv förvandlar ditt evenemang till ett speciellt tillfälle. Erbjudandet är tillgängligt för både lite mindre fester samt större event. Dansgolvet är precis vad som krävs för att fixa den klassiska disco känslan till ditt evenemang. Vi erbjuder disco dansgolvet tillsammans med nödvändig personal till ett överkomligt pris.

 

Vi kan fixa ett självlysande disco dansgolv till festen, bröllopet, företagsfesten eller eventet. Disco dansgolvet är den detaljen som krävs för att göra festen komplett och oförglömlig.

 

Ljuset från disco dansgolvet kan variera genom hela färgspektrat. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi finns tillgängliga för att besvara alla dina frågor.