Talangshow Artister

Talentshower har varit populära på TV i flera år. Program som Idol, Talang, The Voice är mycket populära här i Nederländerna. Talangshower går ut på att personer eller grupper med olika talanger tävlar om att bli årets bästa talang, idol eller röst. I tävlingen röstas talangerna vidare genom olika steg av en jury och av svenska folket via telefonsamtal, sms eller appar i olika deltävlingar fram tills vinnaren är utsedd. Programmen har en eller flera programledare samt en jury. Från början är det juryn som avgör vilka talanger som får gå vidare i tävlingen, i mitten av tävlingen är det tv tittarna, dvs svenska folket som tar över makten och bestämmer vilka finaliseter som går vidare till semifinal, final och vem vinnaren är.   Läs mer

 

 

Varje år blir vi en talang rikare och även fått se flera andra talanger som finns att boka hos oss. Du har även Sveriges Next Topmodel och Sveriges Mästerkock om du önskar en modell till din lanseringsfest eller profesionell kock till din middagsbjudning.

 

Många av dessa talanger är kända både unga som gamla från de berömda talangshowerna och har smält hjärtan med sina talanger, fantastiska röster eller posering.

 

Är du ett fan av talangshower? Och vill ha en av dessa kända talanger till ditt evenemang? Det är möjligt, kontakta oss på Evenses för att få en kostnadsfri offert

 

 

 

Kända talangshowsartister på ditt evenet? Boka dem nu på Evenses!

 

Är du intresserad av en talang från en talangshower? Se urvalet nedan och boka nu för din personalfest, lanseringsevent, jubileum, temafest eller födelsedagsfest. De kan hyras via Evenses för din middag och ditt evenemang. Fyll i offertformuläret eller kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi är redo att svara på alla dina frågor 5 dagar i veckan.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4