Boka en LED Light Show som garanterat får publiken att jubla och skapa en fantastisk atmosfär. Genom att ”rita” bilder, mönster eller logos i luften som synkar till grym musik skapar detta en upplevelse du och dina gäster sent kommer att glömma. Genom rörelse i en unik scen upplevelse är detta något helt nytt som ger en unik och häftig föreställning – eller får dem att titta extra mycket på er logotyp. Vilket är perfekt under en lanseringsfest.

 

 

LED Light Show bygger på ny och unik teknologi i världsklass för att kunna skapa mönster, grafik, text, bilder och logos i luften – över 160 eller 320 LED-lampor per poi – där varje lampa motsvarar en pixel och ser till att bilderna blir ljusstarka och skarpa.

 

Vi använder inte bara poi i vår LED-föreställning; med motsvarande högteknologiska solfjädrar, stavar, levisticks och vingar ser vi till att framträdanden blir dynamiska och levande, oavsett längd och intensitet. 

 

 

LED Light Show erbjuds med 1- 6 artister, som en eller flera korta överraskningar under kvällen, eller som scenföreställning på upp till 10 minuter.