Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
The great Cabaret band
100% matchning

The great Cabaret band

Ett extravagant jazzband perfekt till bröllop, födelsedagar, fest och företagsevent.
Varmt välkomna till en afton där Louis Armstrong, Alice Babs och Chris Barber - med många flera - ges pla...
Läs mer

4,5 (7 recensioner)
24900 kr - 39840 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Dixieland orkester

Vill du anställa en Dixieland orkester för din fest, födelsedag eller bröllop?

 • En Dixieland orkester ger en svängande atmosfär, underhåller även de mest motvilliga gästerna och är lämplig för alla tillfällen.
 • De spelar popmusik, topp 40-musik, jazzmusik och andra kända allsånger.
 • Dessutom är alla möjliga olika kombinationer av musiker möjliga - en rolig Dixieland trio, band eller full orkester.

Våra Dixieland orkestrar är mycket flexibla och tar hänsyn till dina skräddarsydda önskemål och preferenser. Letar du efter en vandrande Dixieland orkester, som kommer att underhålla dina gäster när de marscherar runt? Inga problem! Våra Dixieland är är mobila men kan naturligtvis också uppträda på scenen.

Med sin kombination av sång och instrument som banjo, tuba och mässing vet våra Dixieland orkestrar hur man gör festen fantastisk.

Hyr en Dixieland orkester för din stadsfest, festival eller evenemang.

Du kan boka vår Dixieland orkester för alla tillfällen, till exempel en stadsparad, en festival på din lokala marknad eller till och med på din egen fest. Det som är fantastiskt med vår Dixieland musik är att de kan svara på många teman. Under julen kan de ta med sig kläder som matchar temat och tillfället.

Är du nyfiken på vilken typ av musik som våra Dixieland spelar? Vi hjälper dig gärna att göra ditt evenemang till en framgång, så tveka inte att kontakta oss för råd. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan och vi hjälper dig gärna.

dixielnd band orkester hyr.jpg

Vad är Dixieland jazz?

Ett original Dixieland jazz band är en ensemble som spelar Dixieland jazz. Det är en jazzstil vars rötter ligger i New Orleans på 1900-talet. Sammansättningen av en Dixieland orkester kan variera, särskilt när det gäller levande handlingar.
Från en jazztrio, till ett litet band eller en full orkester.

Dixieland jazz är en av de tidigaste stilarna i jazzmusik. Även om instrumenten och storleken på bandet kan variera, består Dixieland-orkester vanligtvis av en "frontlinje" av trumpet trombon och klarinett. Med detta tillkommer en "rytmsektion" bestående av minst två av följande instrument: gitarr eller banjo, strängbas eller tuba, piano och trummor.

En typisk Dixieland jazz föreställning består av ett instrument (vanligtvis trumpeten) som spelar melodin eller en igenkännlig variation. Sedan resten av instrumenten från "frontlinjen" kompletterar melodin för att skapa ett dynamiskt ljud. Detta säkerställer i stor utsträckning att

Dixieland jazz ofta låter mycket mer varierad och polyfonisk än till exempel ett storband som spelar enligt ett tätt repeterat stycke.

Dixieland banden som vi regelbundet samarbetar med spelar olika repertoarer, från dixieland jazz och dixieland pop att sjunga med till men anpassar sig gärna efter kundernas önskemål.

I de flesta fall kan du också hjälpa till att bestämma bandets sammansättning, vilka instrument som används samt vilken typ av musik du vill ha. På så sätt kan du ge en personlig touch till nästan alla tillfällen och lämna dina gäster förvånade!

dixieland jazz boka band.jpg

Olika typer av Dixieland jazz

Eftersom jazzmusik i allmänhet huvudsakligen kännetecknas av improvisation, finns det många undergenrer inom jazz, varav Dixieland är en. Dixielands jazz subgenre kan dock också delas in i olika stilar, varav den vanligaste är Chicago Style, West Coast Revival och den engelska Old Style Jazz.

Vad kan Evenses göra för dig?

En av de stora fördelarna med att arbeta med banden på vår webbplats är att vi redan har mycket erfarenhet av att boka dessa Dixieland orkestrar. Det som kommer med alla dessa bokningar är stor erfarenhet och insikt.

Våra Dixieland orkestrar kan anpassas till nästan vilken typ av fest och tema som helst, från romantiska bröllop och svängande fester med vänner, till julfester med kollegor och midsommarfirande.

Med frågor om tillgängligheten till våra band och möjligheterna att boka en Dixieland orkester kan du kontakta oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via e-post och telefon.Vilka musiker består ett dixielandband av?

En dixielandband består vanligtvis av följande musiker:

 • Trumpet
 • Klarinett
 • Trombon
 • Banjo eller stränginstrument
 • Kontrabas
 • Slagverk

Vissa dixielandband kan också inkludera sångerskor eller saxofonister. Det är viktigt att betona att bandets sammansättning beror på den musikstil de spelar och medlemmarnas personliga preferenser.

Vilken slags musik spelar ett dixielandband?

Ett dixielandband spelar traditionell jazzmusik med tonvikt på improvisation och svängande rytmer. Musikstilen hos ett dixielandband är vanligtvis livlig och energisk, och beskrivs ofta som glad och livfull. Det är en musikstil som ofta spelas under festliga tillfällen, som jazzfestivaler och jazzklubbar, och passar utmärkt för dans och fest.

Vad ingår i en bokning av en orkester?

Vid en bokning av en orkester genom Evenses hanteras allt från resekostnader till nödvändiga instrument och teknik. Du kommer att få en helt icke-bindande offert med ett totalpris, så att du inte står inför oväntade överraskningar efter ett lyckat evenemang.

Hur länge uppträder en orkester?

Längden på orkestrarnas framträdanden beror på den tid du vill att de ska spela på ditt evenemang. Tänk dock på att när du bokar ett stort musikorkester är det oftast fördelaktigt att boka dem för mer än två timmar, eftersom de initiala kostnaderna är högre på grund av uppbyggnad och förberedelse.

Vad kostar en orkester?

Kostnaden för att boka en orkester varierar mycket beroende på orkesterns sammansättning. Ju fler artister som involveras, desto högre blir kostnaden. För ett stort orkester kan du förvänta dig att kostnaden ligger på minst tusen euro eller mer. För en stråkensemble kan kostnaden vara lägre. Du kan alltid begära en icke-bindande offert för att få en bättre uppfattning om kostnaden för ditt favoritorkester.

k

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via