Vi erbjuder en fotograf till flertalet olika tillställningar. Vi kan fixa dokumentation av produktpresentationer eller event även om det gäller för en heldag. Vår professionella fotograf har års erfarenhet inom branschen och har jobbat åt åtskilliga företag under företagsfester, öppningsceremonier och event. Vi erbjuder kompletta paket med fotografering till resonabla priser.

camera-1867184_1920.jpg

Vi arbetar vanligtvis med vår fotograf Dilan som vi har jobbat med under flera år med goda resultat. Ifall den specifika fotografen inte finns tillgänglig under dagen som ni planerar har vi alltid många lämpliga fotografer som gärna ställer upp. Alla våra fotografer är noggrant utvalda av Evenses efter flertalet prov plåtningar och vi kan på så sätt garantera ett resultat som motsvarar era förväntningar. Fotografierna blir vackra och fungerar som ett sätt för er tillsammans med era kollegor att minnas evenemanget.

Vill ni boka en professionell fotograf till eventet, företagsfesten, öppningsceremonin eller produktpresentationen? Ni kan titta på demon från våra fotografer här. En fotograf kan bokas direkt via vår hemsida även om det krävs med kort notis.