< Tillbaka till Sök

Företagsfotograf

Vackra fotografier av eventet, eller företagsfesten fotograferat av en professionell fotograf.
Pris från: 
5 950,-
4

Referenser

"Otroligt fina bilder som fotografen tog under vår företagsfest! "
Willem- Jan G.
5
"Vi hade ett väldigt trevligt event och är väldigt glada att vi bokade en fotograf så att vi nu har chansen att minnas alltihopa!"
Freya Thijssen
4
"Väldigt nöjd med all service och det märktes verkligen att fotografen visste vad han sysslade med. "
Jos de Klijne
5

Företagsfotograf

Vi erbjuder en fotograf till flertalet olika tillställningar. Vi kan fixa dokumentation av produktpresentationer eller event även om det gäller för en heldag. Vår professionella fotograf har års erfarenhet inom branschen och har jobbat åt åtskilliga företag under företagsfester, öppningsceremonier och event. Vi erbjuder kompletta paket med fotografering till resonabla priser.

 

Vi arbetar vanligtvis med vår fotograf Dilan som vi har jobbat med under flera år med goda resultat. Ifall den specifika fotografen inte finns tillgänglig under dagen som ni planerar har vi alltid många lämpliga fotografer som gärna ställer upp. Alla våra fotografer är noggrant utvalda av Evenses efter flertalet prov plåtningar och vi kan på så sätt garantera ett resultat som motsvarar era förväntningar. Fotografierna blir vackra och fungerar som ett sätt för er tillsammans med era kollegor att minnas evenemanget.

 

Vill ni boka en professionell fotograf till eventet, företagsfesten, öppningsceremonin eller produktpresentationen? Ni kan titta på demon från våra fotografer här. En fotograf kan bokas direkt via vår hemsida även om det krävs med kort notis.