Boka en harpist

 

Skulle du vilja boka en harpist?  till din födelsedagsfest, din middag eller din firmafest? Olika nederländska harpister kan bokas till ditt event. Musik med en harpa skapar en förtjusande effekt på din fest, mottagning eller ditt bröllop. Förutom det så kan du också hyra en harpist för att spela begravningsmusik under avskedsfesten till din närståendes minne.  

 En harpist kan bokas i kombination med andra musikinstrument som piano, saxofon, bas eller en violin, så harmonisk musik kan skapas. För övrigt kan även olika stilar av världsmusik spelas med en harpa. Musik från en harpa kan kombineras med ett musiksystem så dina gäster får en total musikupplevelse. En harpist erbjuder alltid behaglig musik till ditt event eller din mottagning.

 

Förutom den traditionella harpan, så finns det också andra typer. Det finns mindre harpor, en keltisk harpa, en irländsk harpa, en pedalharpa, Aoyama, trubadurharpa, amacharpa och sist men inte minst Salviharpan. Harpisten Remy Van Kesteren är en av de mest kända harpisterna i Nederländerna, förra året genomförde hon en turné med harpkonserter. 

 

Hyr en harpist till din bröllopsfest, middagsbjudning eller ditt event

Kolla våra erbjudanden för bokningsbara harpister, musikgrupper eller andra artister till ditt event genom byrån Evenses. Vi hjälper dig med att svara på alla dina frågor och vi finns tillgängliga sju dagar i veckan. Dessutom kan du be om ett kostnadsförslag helt gratis via vår hemsida.

 

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

fCSnSAb2TANPgvd4RTF1lp RGQslcZH93w
Romantic Harp
En professionell harp spelare med flera års erfarenhet av att underhålla.
Från:
4500,-Pris på förfrågana