Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Harpisten Adele
100% matchning

Harpisten Adele

Harpisten Adele erbjuder en holistisk, artistisk musikalisk uttrycksform
Harpisten Adele är en av europas bästa harpister med flers års erfarenhet som harpist. Hon har stor erfarenhet av bröl...
Läs mer

4,9 (4 reccensioner)
6995 kr - 11190 kr
Romantic Harp
100% matchning

Romantic Harp

En professionell harp spelare med flera års erfarenhet av att underhålla.
Romantic Harp ​är en professionell harpspelare med flera års erfarenhet av att underhålla både som solist och orkest...
Läs mer

4,4 (5 reccensioner)
6500 kr - 10400 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Harpist

Vill du boka en harpist till ditt evenemang?

I musikens rika landskap finns det få instrument som kan jämföras med harpans skönhet och elegans. Genom att boka en harpist till ditt evenemang genom Evenses, bjuder du in dina gäster till en värld av tidlös musik och förtrollande melodier. Oavsett om du planerar en romantisk fest för din bröllopsdag, vill säga adjö till en älskad som har dött eller planerar ett sofistikerad företagsevent kan en harpist hjälpa dig att skapa den atmosfär du letar efter.

boka en harpist.jpg

Vad är en harpist?

En harpist är en musiker som specialiserat sig på att spela harpa, ett stränginstrument som kännetecknas av sin stora storlek och sin unika, änglalika klang. Harpans strängar sträcks över en ram och spelas antingen med fingrarna eller med en plectrum. Harpan, ett av de äldsta musikinstrumenten, har fascinerat människor i tusentals år. Än idag erbjuder en harpist melodier som kommer förtrolla dina gäster.

Harpans Historia

Harpans historia sträcker sig över 4000 år tillbaka. De tidigaste avbildningarna av detta instrument kan hittas i gamla egyptiska gravar och på sumeriska lertavlor. I tusentals år har harpan varit ett instrument av val för kungar, drottningar och vanliga folk. Dess tidlösa skönhet och förtrollande ljud har gjort det till ett favoritinstrument för ceremonier, festligheter och avkoppling. Genom tiderna har harpan genomgått många förändringar i design och spelteknik, men dess förmåga att trollbinda lyssnare har förblivit konstant.

En harpist till ditt evenemang

I dagens moderna värld har harpisten en särskild plats. Med sin förmåga att framkalla känslor av nostalgi, romantik och drömlik skönhet, kan en harpist förvandla varje evenemang till en magisk upplevelse.

 • Bröllop: Harpans romantiska och drömlika melodier skapar en perfekt atmosfär för ditt bröllop, vilket ger en minnesvärd musikalisk bakgrund till ditt "ja".

 • Företagsevent:företagsevenemang och konferenser tillför harpans eleganta toner en touch av professionalism, vilket garanterat imponerar på kollegor och affärspartners.

 • Privata fester: Vare sig det är en födelsedagsfest, ett jubileum eller bara en sammankomst med vänner, ger en harpist det lilla extra som gör ditt evenemang unikt.

 • Studentmottagning: När ungdomar kliver in i vuxenlivet kan harpans toner lägga till en känsla av dröm och förväntan, vilket markerar denna viktiga övergång. Resultatet kommer vara en studentfest gästerna sent kommer glömma!

 • Begravning: I sorgens stunder kan harpans lugnande och tröstande melodier erbjuda en känsla av frid och hopp, och hjälpa till att hedra minnet hos en älskad.

harpist till ditt evenemang.jpg

Vad ska man tänka på när man bokar en harpist?

När du bokar en harpist till ditt evenemang bör du har några punkter i beaktande för att säkerställa en smidig upplevelse och ett framträdande som kompletterar ditt evenemang perfekt.

 1. Evenemangets Natur: Är det en formell händelse som ett bröllop eller en mer avslappnad sammankomst? Välj en harpist som kan anpassa sin repertoar efter tillfället.
 2. Utrymme: Harpar kräver tillräckligt med utrymme. Se till att det finns en lämplig plats där harpisten kan sitta utan att bli störd av gästerna.
 3. Akustik: Harpar låter bäst i rum med god akustik. Om evenemanget är utomhus, överväg att ha en ljudförstärkning.
 4. Repertoar: Diskutera låtvalen i förväg. Vissa harpister kan även ta emot speciella låtförfrågningar om de får tillräckligt med tid att förbereda.
 5. Tidsram: Bestäm hur länge du vill att harpisten ska spela och om det ska vara kontinuerligt eller med pauser.
 6. Transport: Harpar är skrymmande instrument. Se till att det finns enkel tillgång till evenemangsplatsen och parkering nära.
 7. Budget: Diskutera priset i förväg och se till att alla kostnader, inklusive eventuell extra utrustning eller resor, är tydliga från början.

Hur Evenses kan hjälpa dig

På Evenses förstår vi vikten av att hitta rätt underhållning för ditt evenemang. Med vårt breda nätverk av professionella harpister, som kan anpassa sitt framträdande efter dina specifika behov, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen för ditt evenemang. Vårt team av evenemangsspecialister kommer att guida dig genom bokningsprocessen, se till att allt går smidigt och att din harpist levererar en prestation som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Boka en harpist idag!
Att boka en harpist till ditt evenemang är mer än bara underhållning; det är en chans att bjuda in dina gäster till en värld av skönhet, historia och musik. Så varför vänta? Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att få en upplevelse som är både förtrollande och minnesvärd. Boka den perfekta harpisten för ditt evenemang och skapa minnen som varar livet ut!Vilken typ av musik spelar en harpist?

En harpist kan spela olika typer av musik, allt från klassisk musik till folkmusik och popmusik. Ofta har harpister en bred repertoar av musikstycken, men det är alltid bra att fråga vilka typer av musik harpisten kan spela.

Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via