Vill du boka teknisk utrustning  till ditt bröllop, din födelsedag, festival eller fest? Evenses är rätta stället för det! [Bokningsföretaget Evenses]("Boka underhållning altnativ lätt och enkelt") erbjuder ett stort utbud av teknik som du kan välja mellan. Du har möjligheten att hyra upplysta dansgolv, ljus & ljudutrustning och det finns till och med instrument för uthyrning. Vi skulle älska att hjälpa dig boka all den tekniska utrustning som du behöver för ditt nästa evenemang.
Har du en kommande firmafest, mottagande, årsdag eller födelsedagsfest och skulle du vilja ta din fest till nästa nivå? Titta då på våra val för ljus- och bildutrustning. Vill du ha ett disco dansgolv till din fest eller funderar du på en lasershow? Vårt breda sortiment av teknisk utrustning låter oss erbjuda dig en stora valmöjligher; för en fantastisk fest. Du kan också överväg om att hyra ljus, ljudset eller till och med en flygel, tillsammans med annan utrustning av toppkvalitet.

Hyr teknisk utrustning till din firmafest, ditt bröllop eller mottagande

Har du någon fråga gällande uthyrning av piano, ett smart upplyst dansgolv eller en lasershow? Allt är möjligt! Fyll i formuläret eller kontakta oss utan någon skyldighet. Vi finns här sju dagar i veckan för att svara på alla dina frågor.​