Instrument

Vill du hyra instrumental musikför att skapa en bättre atmosfär till ditt event, din företagsfest eller ditt bröllop? Bokningsbyrån Evenses erbjuder olika typer av instrumentalmusik för ditt evenemang, som en pianist, saxofonist, harpist, violinist och gitarrist. De kan spela klassisk musik, 70-tals musik, topp 40-hits, soulmusik och mycket mer. Föredrar du tystare instrumentalmusik eller romantisk musik, så är detta även möjligt. En violinist som spelar klassisk musik på din mottagning eller din ceremoni, är en garanterad bonus till ditt event. Instrumentalmusik kan också spelas på begravningar, du kan till exempel fundera på att hyra en harpist som är ett utmärkt val när det gäller begravningsmusik. Läs mer

Vi rekommenderar

Vill du ha live bakgrundsmusik till ditt bröllop,företagsevent eller evenemang? Kolla då in utbudet av instrumentalmusik nedan och begär en kostnadsfri offert!

 

Det är också möjligt att boka en välkänd musiker hos oss, som till exempel Iris Kroes som kan sjunga och spela harpa vackert eller Cor Bakker med hans vackra konst.

Hyr en instrumentalmusik till din bröllopsfest, middagsbjudning eller ditt event

Vill du hyra instrumental livemusik som passar ditt evenemang? Vi hjälper dig mer än gärna hitta en passande musiker till ditt event! Det är också möjligt att hyra bra sångerskor till din fest. Våra musiker har en stor variation att erbjuda, där de kan uppträda med nederländsk, afrikansk eller skotsk musik. En kombination av musiker, sångare och orkester är också möjligt. Vi hjälper dig gärna att planera din fest, så det blir en stor succé. På vår hemsida www.evenses.sekan du be om ett kostnadsförslag och få olika idéer när du ska boka musik till ditt event. Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan via telefon och mejl: Tveka inte att kontakta oss eller be om ett kostnadsförslag.

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4