Om ni letar efter professionell underhållning till ett event eller en kunnig instruktör inom orientalisk dans så har ni hittat rätt.

Oriental Princess är en professionell  magdansös med erfarenhet sedan 2002 som internationell artist. Oriental Princess är självlärd och började sin karrier som magdansös genom att öva framför spegeln. Hon har deltagit i danstävlingar som UKM (Ung Kultur Möts) och samt blivit utsett till Sveriges bästa dansare på TV-programmet Floorfiller på TV3. Oriental Princess har varit med på flera tv-reklamer med inriktning inom dans samt deltagit i olika tidningsartiklar. Oriental Princess fokuserar nu på det hon är bäst på, nämligen med magdans på olika arrangemang som bröllop, möhippor, konserter, födelsedagsfester, casino och shower för tusentals åskådare.

Att boka magdans till ett event är att unna sina gäster något speciellt. Magdans har i tusentals år förgyllt tillställningar världen över. Ett uppträdande i orientalisk dans av en professionell magdansös är dynamiskt och elegant. Musik, dansrutin och klädsel kan varieras så att magdansshowen passar dig.

Boka Oriental Princess till ditt bröllop, företagsevent eller din födelsedag för en unik dans du sent kan glömma.