Hyr en fotograf

Skulle du vilja boka en fotograf  till ditt bröllop, din firmafest eller födelsedag? Kolla vad vi har att erbjuda nedanför för de mest konstnärliga och kvalificerade fotograferna. Fotograferna från Evenses underhållningsindustri passar allt från ett bröllop till en porträttfotografi session. Vad kan vara bättre än att fånga en av de bästa upplevelserna i ditt liv - för alltid? Våra fotografer ser till att detta görs på ett professionellt sätt.

                                                   

Alla fotografer är personligen handplockade baserat på professionalism, erfarenhet och stil. Detta görs genom ett inledande möte och testfotografering, där vi endast väljer de bästa fotograferna. På så sätt, garanterar vi en professionell och uppmärksam fotograf som levererar vackra bilder till dig efter evenemanget. Bilderna levereras alltid digitalt. Fotograferna går runt under ditt evenemang och kommer att skapa de vackraste bilderna. Du kan också använda våra fotografer för att ta bilder av alla gäster vid ankomst.

 

Boka fotograf till din festival,företagsevent eller bröllop 

 

Det är också möjligt att boka en videograf hos Evenses. Våra videografer har stor erfarenhet av filmning vid olika tillfällen, som till exempel vid affärs- och födelsedagsfester och dem är också specialiserade på att göra bröllops-dokumentärer. Vi arbetar som standard med ett komplett paket, inklusive all nödvändig utrustning och dess montering. Om du har några speciella personliga önskemål tar vi naturligtvis hänsyn till dessa. Är du intresserad av att boka en Evenses fotograf? Begär en icke-obligatorisk offert. Vi är tillgängliga 24/7 via telefon och e-post gällande alla dina frågor om att anställa en fotograf.

 

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

bruidsfotograaf huren
Bröllopsfotograf
Denna bröllopsfotografen dokumenterar er bröllopsdag på ett underbart sätt.
Från:
5995,-Pris på förfrågana
bedrijfsfeest fotoreportage boekingen
Företagsfotograf
Vackra fotografier av eventet, eller företagsfesten fotograferat av en professionell fotograf.
Från:
5950,-Pris på förfrågana