Underhållning till julfesten

Förvandla ditt evenemang till ett oförglömligt julfirande med vår skräddarsydda julunderhållning. Upptäck vårt breda utbud av underhållningsalternativ som passar perfekt för alla typer av julfester och evenemang.

Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Vocal & Keys
100% matchning

Vocal & Keys

Boka denna professionella duo till ditt bröllop, företagsevent eller fest! Vocal & Keys har gjort otaliga event, bröllop, dop, fester och konserter tillsammans genom åren. Läs mer

5 (2 recensioner)
10000 kr - 17000 kr
Den sjungande isdrottningen
100% matchning

Den sjungande isdrottningen

Skapa julstämning med en elegant isdrottning som sjunger klassiska jullåtar
Den sjungande isdrottningen kommer ta din företagsfest, ditt bröllop eller kalas med storm. Hon sävar elegant som ...
Läs mer

10000 kr - 24000 kr
Miss Marry Christmas
100% matchning

Miss Marry Christmas

Miss Marry Christmas dansar runt med coola tricks på rullskridskor
Miss Marry Christmas är en rolig akt som passar alla typer av tillställningar såsom din företagsfest, bröllop eller kalas ...
Läs mer

5000 kr - 8000 kr
Den komiska pepparkaksgubben
100% matchning

Den komiska pepparkaksgubben

Skandinaviens roligaste pepparkaksgubbe!
Den komiska pepparkaksgubben är en underhållande akt som delar ut pepparkakor till gästerna. Han snurrar runt sin publik med en härlig dansblandning a...
Läs mer

5000 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Jul

Julunderhållning för ditt evenemang

Julen är en tid av glädje, gemenskap och festligheter - en period då vi samlas för att dela stunder av lycka och skapa minnen som varar livet ut. För att göra ditt evenemang under denna speciella tid ännu mer minnesvärt, erbjuder Evenses ett brett utbud av julunderhållning som passar perfekt för alla typer av julfiranden, från större företagsfester till intima middagsbjudningar och temafester med jul-tema.

Hyr din jultomte till julfesten, middags bjudningen, eller företagsevenemanget.jpeg

Svenska Jultraditioner

Julen i Sverige är djupt rotad i rika traditioner. Från Luciafirandet med dess ljusprocessioner till det läckra julbordet, varje tradition bär med sig en bit av svensk historia och kultur. Julgranen, som först dokumenterades i Sverige under 1700-talet, och den älskade figuren "tomten", är centrala delar av den svenska julen. Dessa traditioner är inte bara en del av firandet, utan också en källa till värme och gemenskap under de mörka vintermånaderna.

Julunderhållning för alla evenemang

Evenses erbjuder en mängd olika julrelaterade underhållningsalternativ som passar perfekt för ditt evenemang. Låt oss utforska lite av vårt breda utbud av underhållning nedan;

 1. Jultomten i egen hög person: Inget julrelaterat evenemang är komplett utan en besök av den älskade jultomten. Låt barnens ögon lysa av förtjusning när tomten gör sitt entré med en säck full av överraskningar.
 2. Körer som sjunger jullåtar: Fyll rummet med harmoni genom att boka en kör som framför allt från klassiska julsånger till moderna favoriter. Låt rösterna väva samman en stämning av glädje och gemenskap.
 3. Band i olika genrer: Oavsett om du föredrar jazz, rock, pop eller något annat, har vi det perfekta bandet för dig. Låt musiken sätta tonen för kvällen och få dina gäster att svänga loss på dansgolvet.
 4. Sjungande Isdrottning: För en unik och förtrollande upplevelse, varför inte boka en sjungande isdrottning? Hennes kristallklara röst kommer att förtrolla dina gäster och skapa en magisk atmosfär.
 5. Julgran, belysning och annan dekoration: Skapa den perfekta julstämningen med en vacker julgran, glittrande belysning och andra dekorationer. Vi på Evenses har stor erfarenhet av att arrangera julfester och hjälper dig gärna!
 6. Cocktailparty med juldrinkar: Om du vill lägga till en modern twist till ditt evenemang, varför inte anordna ett cocktailparty? Våra professionella bartenders kan skapa läckra juldrinkar som kommer att förgylla kvällen. En annorlunda och nytänkande idé!

Jesu krubba hyr boka en julstämning till ditt företagsfest, middags bjudning eller företagsevenemang.jpeg

Temafest med Jul-Tema

Planerar du en temafest med jul-tema?Låt oss hjälpa dig att göra den till en succé. Med Evenses breda utbud av underhållning, dekorationer och juliga dryckesalternativ kan du skapa en oförglömlig fest som speglar julens magi och glädje. Oavsett om du vill ha en traditionell julstämning eller något mer nyskapande, har vi allt du behöver. Att boka en julakt är alltid mer populärt när december månad närmar sig, så det är klokt att kontakta Evenses för att hjälpa dig med dina december planer i förväg!

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka julunderhållning genom Evenses innebär att du får tillgång till expertis och erfarenhet inom festplanering. Vi hjälper dig att välja rätt underhållning som passar ditt evenemangs tema och atmosfär. Med vårt stora utbud av alternativ och vår personliga service, kan vi skräddarsy en julupplevelse som dina gäster kommer att minnas länge.

Vad väntar du på?

Julen är en tid för att skapa speciella minnen, och med Evenses kan du försäkra dig om att ditt evenemang blir en oförglömlig del av denna magiska säsong. Oavsett om du vill boka dekorationer, musikunderhållning eller något helt annat, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att börja planera din ultimata julunderhållning och låt oss göra ditt evenemang till en verklig julfest!
Julen är en tid av glädje, gemenskap och festligheter. Det är en tid då vi samlas med våra nära och kära för att fira, utbyta gåvor och njuta av varandras sällskap. Men vad skulle julen vara utan den rätta stämningen? Med Evenses kan du förvandla ditt evenemang till en oförglömlig julupplevelse. Du är välkommen att kontakta oss för rekommendationer, råd och kostnadsfri offert.

Låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig julupplevelse för dina gäster. Boka din julunderhållning med Evenses idag!Varför boka underhållning inför julen?

Att boka underhållning för högtider kan vara ett bra sätt att öka feststämningen och ge gästerna en rolig och minnesvärd upplevelse. Det kan vara allt från musiker, komiker, trollkarlar, dansare och andra artister som skapar en festlig atmosfär och underhåller gästerna. Dessutom kan det bidra till att skapa en positiv och festlig atmosfär och främja en känsla av samhörighet och glädje under julen.

Vilka typer av julmusiker finns det?

Det finns många olika typer av julmusiker som du kan boka, såsom sångare, musiker, körer, band och mer. Vilken typ av artist du väljer beror på dina preferenser och din budget.

Vilken typ av musik spelar julmusiker?

Julmusiker spelar i allmänhet musik som passar för julsäsongen. Det kan vara traditionella julsånger, men också populära julhits eller annan festlig musik.

Kan jag önska låtar från julmusiker?

Ja, du kan önska specifika låtar från julmusiker, beroende på artistens repertoar. Det är bäst att diskutera detta i förväg med artisten för att säkerställa att de kan spela dina önskelåtar.

Hur bidrar en show till ditt evenemang?

En show kan vara ett utmärkt inslag på ditt evenemang, eftersom det ger underhållning som kommer att engagera och fängsla dina gäster. Beroende på vilken typ av show du bokar kan den också ge ditt evenemang en viss stämning eller ett visst tema.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via