1 filter
Sortera efter: Relevans
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!

4095 kr - 6550 kr
Vill du hyra en magiker till din födelsedag, din företagsfest eller ditt event? Evenses
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Trollkarl

Vill du hyra en trollkarl? Vi erbjuder olika trollkarlar och illusionister att boka för ditt barns fest, middag, reception eller affärsevenemang. Våra magiker erbjuder tidlös underhållning som kommer att förvåna dina gäster. Med sina skickliga knep och förtrollande illusioner med en touch av magi, vet de hur de får dina gäster att gissa! Överraskning, spänning och chock blir allt annat än vanligt!

Det är möjligt att boka en komplett magisk show där trollkarlen visar sina färdigheter på scenen. Det är dock också trevligt att låta trollkarlen gå bland gästerna så att alla kan se vad han har i butiken.

En trollkarl för barn kan erbjuda spännande barnunderhållning genom att jonglera kort under en barnfest. Ofta är de klädda som festclowner som gör roliga magiska tricks och är särskilt lämpliga för barnfester.

Hyr en trollkarl för fest, födelsedag eller affärsfest

De svenska trollkarlarna från Evenses är lämpliga för olika tillfällen eftersom de kan presenteras på olika sätt, såsom en central trollshow, en bordsmagi och magiska tricks med kort.

Har du ett stort evenemang som måste öppnas spektakulärt eller har du en liten privat fest som kan använda lite extra underhållning? En trollkarl är också utmärkt för en affärsdrink eller barnfest. Bevis och trollkarlen vill rådgöra med dig om rätt typ av magisk show för ditt parti. Detta är nyckeln för att vara säker på att ditt evenemang får exakt vad du vill.

Vill du ha ytterligare musikunderhållning, eller verkar en komiker vara ett trevligt tillskott för dig? Kontakta oss så diskuterar vi alla dina önskemål och preferenser angående bokning av en trollkarl.

Blogg om trollkarlar

Vill du ge din sons 10-årsdag något speciellt för honom och hans vänner? Kommer du att ha en släktträff och vill se till att alla har något att interagera med tillsammans? Eller är du ansvarig för att organisera den årliga företagsfesten och vill se till att evenemanget kommer att pratas länge? Har du någonsin funderat på att boka en trollkarl till festen du ska anordna? En trollkarl kan bara vara det perfekta tillskottet för alla dessa situationer och många fler.

Att boka en trollkarl är kanske inte det första du tänker på när du anordnar en fest eller ett evenemang, men en professionell trollkarl kan tillföra mervärde till tillfället än du tror. En bra trollkarl kan normalt ta med många olika handlingar och föreställningar, i mycket olika scenarier, så att boka en trollkarl ger dig otaliga alternativ när det gäller underhållning. Dessutom kommer det att vara en original överraskning för dina gäster, eftersom vi antar att de inte kan se en liveuppträdande av en professionell trollkarl på nära håll varje dag.

Att boka en bra trollkarl som erbjuder ett överflöd av knep och rekvisita är bra för alla temafester. Från födelsedagar för barn och roliga stadsdelar till festliga företagsevenemang och mässor för proffs, du kan boka en trollkarl som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett vilken händelse du anordnar, är chansen att bokning av en trollkarl kommer att helt imponera på de närvarande. En liveframträdande av en professionell trollkarl kan ge din fest det "Wow!" Faktor.

Magi är emellertid en mycket bred term eftersom trollkarlar har ett brett utbud av tricks som de specialiserar sig på. Från enkla korttrick, stora illusioner, försvinnande handlingar och imponerande handlingar med eld kan magi ta många olika former. Ofta är en trollkarl specialist på området för vissa tricks och föreställningar, även om de flesta trollkarlar kommer att bemästra flera tricks och typer av föreställningar.

Som ett resultat av den variation som finns när du bokar en trollkarl kan det ibland vara svårt att veta vilken föreställning som bäst passar ditt evenemang. Av den anledningen är det bra att arbeta med ett företag som har erfarenhet av att boka en trollkarl. Evenses har ett omfattande utbud av professionella magiker och har också ordnat hundratals bokningar för dem genom åren. Vi gör gärna den kompetensen och erfarenheten tillgänglig så att du kan boka den perfekta trollkarlen för din fest.

Oavsett vilken typ av underhållning du letar efter, på Evenses hjälper vi dig gärna med att hitta det perfekta valet. Till att börja med kan du använda sökmotorn på webbplatsen och ställa in filtren efter budget, betyg och plats. Dessutom hittar du ett stort antal recensioner från personer som har arbetat med eller har sett en show av trollkarlen. Dessutom finns våra bokare och underhållningsspecialister tillgängliga sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post och telefon.

Lite om magi

Till att börja med är det bra att förstå vad magi är exakt. Det förväxlas ofta med trolldom, men magi innebär inte verklig magi. Magi är övernaturligt och existerar bara i sagor eller för människor som tror på ockultism, medan trollkarlsmagi består av att använda snabba knep och illusioner som gör att det verkar som om det omöjliga inträffar framför dina ögon. Enkelt uttryckt är magi en konstform som tjänar till att underhålla åskådare med tricks eller effekter som normalt inte skulle vara möjliga.

Som tidigare nämnts finns det mycket variation i magiska knep och stilar. Ett viktigt element i magi är optiska illusioner, som uppfattas av våra ögon och sedan tolkas annorlunda av våra hjärnor. Men om du pratar med en professionell trollkarl kommer du snart att inse att optiska illusioner inte är det enda som magi bygger på. Andra element som distraktion, snabbhet och kunskap om mänsklig psyk spelar också viktiga roller för att framgångsrikt utföra ett magiskt trick. Dessutom spelar ständig kommunikation med publiken en stor roll.

Det är inte helt klart hur och när exakt magi började, men det antas ofta att shamaner och charlataner från gamla samhällen använde skapandet av illusioner för att öka sin makt inom samhället. Magi som vi känner det idag har sitt ursprung i 1700-talet. Under den perioden fanns det stort intresse för så kallade esoteriska filosofier, eller rörelser baserade på viss kunskap som endast är tillgänglig för invigda.

Det var först under 1800-talet som magi erkändes som en fullfjädrad scenkonst. Magi är huvudsakligen en del av sagor och det övernaturliga, medan showens magi består av användbara knep som gör att det verkar som att trollkarlen utför omöjliga saker. Visst i det förflutna var denna skillnad ännu inte tydlig, eftersom de vidskepliga människorna snart kunde börja se magiska knep som onda. Detta skulle leda till att magiker ibland ses som häxor och i gengäld skapade farliga konsekvenser för dem.

Varför ska du boka en trollkarl?

Även om du inte har funderat på att boka en trollkarl till festen eller evenemanget du ska anordna, kan det vara en mycket bra idé. När det gäller underhållning kan det vara ett mycket originellt och spännande tillskott till tillfället. Nedan listar vi några bra skäl för att boka en trollkarl.

Ett bra sätt att hålla festen vid liv

Visst vid längre evenemang, till exempel festivaler eller bröllop, kan en trollkarl hjälpa till att hålla atmosfären vid liv. En trollkarl som går bland gästerna och gör närbildsmagi är den perfekta handlingen för att underhålla dina gäster. På det här sättet håller du deltagarna involverade i festligheterna och du är säker på att alla kommer att ha det bra till slutet.

Perfekt för att starta konversationer

En bra trollkarl kommer att skapa en konversation eftersom alla kommer att försöka lista ut hur ett trick gjordes. Detta kan bara gynna partiets atmosfär och öka den sociala interaktionen. Visst vid större fester eller evenemang kan en trollkarl föra människor som inte känner varandra. Det är i slutändan vad du vill se hända med dina gäster på ditt evenemang.

Enkel underhållning

Magi är långt ifrån enkelt, men att passa en trollkarl i ditt party eller evenemang kan vara! Trollkarlar är i allmänhet mycket mångsidiga underhållare som kan visa sina färdigheter i många olika miljöer. En trollkarl behöver till exempel inte en stor scen eller dyra installationer. Han eller hon är faktiskt en gäst som alla andra gäster, bara en som är mycket bra på magiska tricks.

Vad Evenses kan göra för dig

Som specialist inom underhållning arbetar vi med en bred portfölj av trollkarlar som är lämpliga för alla typer av fester och evenemang. Från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang. Oavsett om du håller en sommarfest i trädgården och vill lägga till en touch av mystik eller anordnar en nyårsmiddag för kontoret, hjälper Evenses dig gärna med det perfekta alternativet. Genom att boka en trollkarl kan du göra din fest unik, speciellt om du planerar vilka slags tricks de kommer att utföra som passar bäst till evenemanget.

Du kan också börja titta själv genom alternativen för trollkarl på webbplatsen. Med hjälp av sökmotorn kan du titta igenom de exakta alternativen du tänker på. Du kan alltid nå oss genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi ger dig en handling som bäst passar ditt evenemang och gör att dina gäster vill ha mer.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.