Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Miss Dream
100% matchning

Miss Dream

Kvinnlig DJ som tar bröllopet eller firmafesten till en ny nivå med energi och charm.
Miss Dream är en kvinnlig DJ med 15 års erfarenhet. Hon har släppt ett flertal singlar som fått stor upps...
Läs mer

4,7 (27 recensioner)
10000 kr - 24590 kr
DJ Experience
100% matchning

DJ Experience

En DJ med flera års erfarenhet av spelningar på privat fest, nattklubb, bröllop och göretagseve
Söker du en erfaren DJ kan garantera att han levererar en kväll minnesvärd av hög kvalité? Med ...
Läs mer

4,7 (16 recensioner)
10000 kr - 16000 kr
DJ Westcoast
100% matchning

DJ Westcoast

Professionell DJ som gör er spelning unik och spelar en bred repetoar men är väldigt duktig på speciellt House! Läs mer

4,5 (13 recensioner)
8000 kr - 14999 kr
DJ Santino
100% matchning

DJ Santino

DJ Santino är en ödmjuk, flexibel och professionell DJ med lång erfarenhet.
DJ Santino är en erfaren och professionell DJ som började spela på svenska nattklubbar redan under 90-talet. På sen...
Läs mer

4,7 (12 recensioner)
10950 kr - 17520 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ

Hyra DJ för Ditt Evenemang:

Den Ultimata Guiden till Att Boka en DJ

Söker du den perfekta ljudspåret för ditt kommande evenemang? Då har du kommit rätt! Att hyra en DJ är en nyckelingrediens för att skapa minnesvärda ögonblick och en atmosfär som ingen kommer att glömma. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, bröllop, företagsevenemang eller något annat, har en professionell DJ förmågan att lyfta din tillställning till nya höjder. I denna omfattande guiden kommer vi att utforska varför det är viktigt att överväga att hyra en DJ, de olika typerna av DJ-tjänster som finns tillgängliga och hur du kan gå tillväga för att boka din DJ-upplevelse.

Varför Hyra en DJ?

För att förstå värdet av att hyra en DJ, låt oss djupdyka i varför skulle DJ vara ett bra alternativ.

 1. Musikexpertis
  En professionell DJ är en mästare av sitt hantverk. De besitter en djupgående kunskap om en mångfald av musikgenrer, från klassiskt till modern elektronisk dansmusik och allt där emellan. De har förmågan att skapa en unik spellista som inte bara speglar dina önskemål utan också engagerar dina gäster. Det handlar om att välja rätt låtar vid rätt tidpunkt, vilket är något som en erfaren DJ kan göra med skicklighet.

 2. Stämningsskapare
  En DJ är mer än enbart en musikspelare. De är atmosfärsskapare. De har en intuitiv förmåga att läsa publiken och anpassa musiken efter rådande stämning i rummet. De kan öka tempot för att få gästerna att dansa, sänka det för att skapa en mer avslappnad atmosfär eller till och med ändra stilen om det behövs. En DJ är som en dirigent som styr ljudvågorna för att skapa den önskade känslan.

 3. Problemfri underhållning
  Att hyra en DJ innebär inte bara musikval. Det innebär också att ta hand om teknisk utrustning, inklusive ljud- och ljussystem. Detta innebär mindre stress för dig som värd och mer tid att njuta av evenemanget och interagera med dina gäster. En professionell DJ tar hand om ljudkvaliteten och ljuseffekterna för att se till att din fest är visuellt och auditivt imponerande.

 4. Anpassad upplevelse
  Varje evenemang är unikt, och därför bör musiken vara anpassad efter dina önskemål och gästernas förväntningar. En kvalificerad DJ kommer att samråda med dig i förväg för att förstå dina preferenser och skapa en skräddarsydd musikalisk upplevelse som är helt anpassad till ditt evenemang. Oavsett om du önskar en retro disco-kväll eller en modern elektronisk dansfest, kommer din DJ att leverera det du behöver.

 5. Mångsidighet
  Det finns en stor variation inom DJ-världen, och det är viktigt att hitta rätt DJ som passar ditt evenemangs tema och gästernas musiksmak. Här är några populära DJ-typer som du kan överväga:

Vårt Utbud av DJ:s

När du bestämmer dig för att hyra en DJ genom oss, kan du vara säker på att du får tillgång till en imponerande mångfald av DJ-talanger och musikstilar. Här är några av våra mest eftertraktade DJ-alternativ:

1. House DJ: Perfekt för att skapa ett pulserande dansgolv och en elektrisk atmosfär. Denna DJ är expert på elektronisk dansmusik och kommer att hålla gästerna dansande hela natten.

2. Party DJ: Om du söker en riktigt festlig stämning, då är detta ditt val. En party DJ är känd för att sätta igång dansgolvet och blanda de senaste hitsen för att skapa en riktig festupplevelse.

3. Allround DJ: Denna DJ är mångsidig och passar för evenemang med en blandad publik. De kan skapa en spellista som tilltalar människor i alla åldrar och med olika musiksmaker, från tidlösa klassiker till de senaste moderna låtarna.

4.Lounge DJ: För dem som vill skapa en avslappnad atmosfär med smakfull musik är en lounge DJ ett utmärkt val. Denna DJ är expert på att skapa en sofistikerad och avslappnad atmosfär med mjuka beats och melodier. Perfekt för cocktailfester, lounge-evenemang eller andra tillställningar där avkoppling och stil är i fokus.

5. Disco DJ: Om du vill återuppleva disco-erans glansdagar eller om du helt enkelt älskar disco-musik, så kan du hyra en disco DJ. Denna DJ specialiserar sig på den klassiska disco-musiken som får alla att ta på sina dansskor. Låt din fest ta en resa tillbaka i tiden med de ikoniska ljuden från disco-eran.

6.Vinyl DJ: För den nostalgiska som älskar den autentiska ljudkvaliteten från vinylskivor erbjuder vi också vinyl DJ-tjänster. Denna DJ har en passion för att spela musik från vinylskivor och kan skapa en unik upplevelse med de varma och knastrande ljuden som bara vinyl kan erbjuda.

7. DJ och Live-Musik: För den ultimata underhållningsupplevelsen kan du överväga att kombinera en DJ med en live-musiker. Denna dynamiska duo kan skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dina gäster. Vi har en rad olika DJ & musiker-kombos som exempelvis DJ & saxofonist, violinist eller slagverkare. De kan samarbeta för att leverera en imponerande musikalisk prestation som sträcker sig från de senaste hitlåtarna till liveframträdanden.

Boka Din DJ Upplevelse

När du har valt den perfekta DJ:n för ditt evenemang är nästa steg att boka din DJ-upplevelse. Vi gör det enkelt och smidigt att säkra din DJ, så att du kan vara säker på att din fest blir oförglömlig.

Kontakta Oss

När du har bestämt dig för vilken DJ som passar bäst för ditt evenemang, kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vårt vänliga och erfarna team är tillgängligt sju dagar i veckan för att svara på dina frågor och hjälpa dig med bokningsprocessen. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd DJ-upplevelse för ditt kommande evenemang!

Genom att överväga de olika aspekterna av att hyra en DJ och de olika typer av DJ-tjänster som erbjuds, kan du göra din fest till något extra speciellt. Med den rätta musiken och en erfaren DJ kan du skapa en oförglömlig atmosfär och underhållning som kommer att glädja dina gäster och lämna ett bestående intryck. Så varför vänta? Kontakta oss idag och börja planera din ultimata DJ-upplevelse!Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via