Event arrangör

Event management

Boka en event arrangör hos Evenses för att planera din fest, bröllopsdag, företagsfest, festival!  Läs mer

Vi rekommenderar

VärdinnaVärdinnaVärdinna

Värdinna

4 reccensioner
Passar till:Företagsevent
Kategori:Värdinna

Vackert klädda kvinnor som välkomnar gästerna med ett leende till ditt evenemang

Från
4859
BröllopsplanerareBröllopsplanerareBröllopsplanerareBröllopsplanerareBröllopsplanerareBröllopsplanerare

Bröllopsplanerare

3 reccensioner
Passar till:Bröllop

Vi tar hand om ditt bröllop 'in i den minsta detalj' av bröllopsplaneraren från Evenses.

Från
2995

 

 

Har du ett schemalagt event, men har inte tid att organisera det? Att anställa en eventarrangör kan vara ett lämpligt alternativ för dig. Detta är ett bra sätt att se till att du inte behöver oroa dig för stressen att organisera ditt event. Vår eventplanarere kommer att ta hand om hela dagen eller kvällen. Våra evenemangsarrangörer har flera års erfarenhet och är väkdigt kommunikatiova. Vi har flera eventkoordinatorer som är specialiserade för olika tillfällen. Har du några frågor om att anställa en eventkoordinator? Ring eller maila oss på Evenses. Vi svarar mer än gärna på dina frågor.

 

 

I vårt sortiment finns sångare, kvinnliga sångare, musiker, DJs, kända artister, shower och foto- och videoalternativ. Här erbjuder vi dig alla typer av olika alternativ och genrer. Vi arbetar bara med professionella artister. Sångare och musiker bokas ofta för ditt evenemang eller mottagning. Om du letar efter musiker i en större line-up för ditt evenemang kan du boka ett band. Vi erbjuder ett band för varje genre och för varje tillfälle. Popduo, rockformationer, jazzartister eller bluesmusiker, allt är möjligt. På många bröllopsfester önskas stämningsfull partymusik för att få så många av gästerna som möjligt upp på dansgolvet. För detta kan du boka ett coverband eller någon av våra kända musiker. Föredrar du att boka en DJ för att komplettera eventet? Vi erbjuder olika typer av DJs. Till exempel kan du reservera en vinyl-DJ, kända DJs och DJs med musiker som kompar till, exemempelvis percussionist, saxofonist, gitarrist, violinist eller sång.

 

 

Förutom det musikaliska på ditt event finns andra typer av underhållning som vi på Evenses erbjuder. Vi erbjuder shower i form av dansshower, eldshow, LED-light show samt kariatyrister, spådamer och trollkarlar. För mer information om uthyrning av upplyst dansgolv eller dansare, kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi erbjuder även hyra av teknisk utrustning som högtalare, mixerbord, scenljus etc. Priset på offerten är det totala priset utan några extra adderade kostnader. 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4