Instrument

Hyr instrument till ditt bröllop, födelsedagsfest eller business middag? På underhållningsbyrån Evenses är du på rätt adress för att hyra ett piano, flygel eller andra instrument. Du kan hyra alla typer av instrument med oss: stränginstrument, mässingsinstrument, pianon och flyglar. Pianona är stämda på platsen. Läs mer

 

Vi har olika märken av pianon och flyglar, som Yamaha, ett välkänt varumärke för flyglar. Du kan välja mellan ett sortiment av pianon och flyglar, som ett tyst piano eller ett digitalt piano. Storleken på flyglarna varierar. Du kan välja en kvart flygel, halv eller hel. Flyglarna är av hög kvalitet. Pianon stäms på platsen, så att du kan njuta av en bra prestanda av din pianist eller band. Om du önskar kan du boka en pianist med oss. Ett piano på ditt evenemang kommer definitivt ge göra lite extra till upplevelsen.

 

Har du blivit entusiastisk om att hyra ett piano eller flygel? Om du har några frågor, ring bara eller maila en av våra anställda. Vi skulle vilja hjälpa dig. Vi är tillgängliga dygnet runt via telefon och email för att svara på dina frågor om att hyra ett piano eller flygel.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4