Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Dansshower
100% matchning

Dansshower

Dansare med olika typer av kläder eller kostymer efter dina önskemål
Letar du efter en dansare till ditt party, evenemang eller företagsfest? Då rekommenderar vi er våra dansare! De professio...
Läs mer

Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Akrobatik

Boka akrobatik för ditt tillfälle!

Boka akrobatik för din företagsfest, mottagning eller festival?
Evenses arbetar med många olika akrobater. Akrobater gör alltid en spektakulär show eftersom det funkar på alla marknader. Att skapa en perfekt koordinerad akrobatikshow kräver mycket tid, samarbete och balans. Våra akrobater kommer säkert att ge fantastiska uppträdanden! Läs mer om möjligheterna att anlita akrobater via Evenses nedan.

Vilka är elementen i akrobatik?

Med akrobatik avses stuntföreställningar med anknytning till kroppens rörelseförmåga. Den viktigaste aspekten av disciplinen är integrationen av balans, koordination och smidighet. Olika element smälter samman med varandra, t.ex. dans, muskelstyrka, lyft, musik och flytande rörelser. Kombinationen av dessa element skapar en sensationell naturkonst.
Akrobatik är också en kombination av många element från dans, kampsport och motorsport.

Vad är viktigt för en bra akrobatik show?

En Akrobat utför oöverträffade prestationer i form av kast, hopp, fångst, klättring och balansering. Vi söker alltid efter sätt att samarbeta så bra som möjligt.
boka akrobat show .jpg
Boka spektakulär akrobatik show för din företagsfest, festival eller evenemang!

Har du en företagsfest , ett bröllop eller en festival där du vill erbjuda något speciellt till dina gäster? Då är akrobatik mycket lämpligt. Du kan använda dem för att öppna ditt evenemang, men också som en del av ditt program eller som kvällens stora final. Även om luftkonsterna har krav på en plats kan vi erbjuda en lämplig akrobatik underhållning för varje tillfälle och plats. Evenses personal och våra artister funderar gärna tillsammans med dig så att du får en lämplig akrobatshow för ditt evenemang och är säker på en fantastisk föreställning. Du kan nå oss dygnet runt via telefon eller e-post för att ställa frågor eller begära ett kostnadsfritt förslag för att boka akrobat.

Med evenses kan du:

akrobatik konst show kvalitet.jpg

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via