Boka en levande staty

Vill du boka en levande eller en mänsklig staty  till din mottagning, ditt bröllop, din företagsfest eller din födelsedag? Evenses ger dig chansen att göra ditt event komplett, oavsett om det handlar om ett barnkalas eller en mottagning. Du kan boka en levande staty online. Du kan se vår selektion av gatuartister här på hemsidan.

 

Letar du efter en rolig och speciell akt till din bröllopsfest, ditt jubileum, barnkalas eller mottagning? Genom att hyra en levande staty, så kan du skapa ett roligt tillägg till ditt event. Vi har olika levande statyer som kan ge dina gäster en trevlig upplevelse, samtidigt som de kan ta bilder med dem. En levande staty kommer att förvåna dina gäster. Andra möjliga teaterakter är clowner, mimare och även buktalare!

 

Boka en levande staty till din företagsfest, födelsedag eller mottagning

De levande statyerna har på sig vackra, ofta egengjorda kostymer. Funderar du på att hyra en levande staty till din fest? Tveka inte att kontakta oss i så fall - hos Evenses så hjälper vi dig gärna. Vi finns tillgängliga dygnet runt via telefon och mejl, för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha om att boka en levande staty.

 

 

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.