Book a Vinyl DJ

Vill du boka en Vinyl DJ? Att boka en bra vinyl DJ är en addering till ditt evenemang eller bröllop. Dessa DJs erbjuder ett brett utbud av stilar och musikgenrer. Du bestämmer, stilen eller genren som spelas. Kanske tycker du om 70-talsmusik, eller föredrar du Disco, House, Techno eller Funk musik? Vad som helst är möjligt. Våra DJs har ett utbud av 10 000 + låtar. Tveka inte att önska en låt i förväg, den finns säkert.

 

Alla våra Vinyl DJs har noggrant blivit utvalda av Evenses. Vi kräver att framträdandet ska vara professionellt och så underhållande som möjligt. Vi är helt säkra på att varje DJ i vår agentur är en erfaren och fulländad artist. Vi är privilegierade att ha ett exceptionellt sortiment av Vinyl DJs på vårt agentur, Evenses. Vi kommer alltid att leverera en fulländad show.​

 

 

Hyr en Vinyl DJ för din fest, årsdag eller bröllop

 

Är du intresserad av att boka en Vinyl DJ? Skicka gärna ett offert utan förpliktelse. Vi kommer då att erbjuda ett allomfattande pris. Titta nedan för en översikt över hur du hyr en Vinyl DJ.

Vill du hyra vintage DJ till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra DJ’s nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

boka dj till br%C3%B6llop i stockholm
DJ Santino är en ödmjuk, flexibel och professionell DJ med lång erfarenhet.
Från:
10950,-Pris på förfrågana
move 3 0
Mobila DJ 'Move'
Denna flyttbara DJ:n ger en grym show runtom på hela festen eller eventet.
Från:
7450,-Pris på förfrågana
silent disco
Silent Disco
Silent Disco skapar du en unik atmosfär där du upplever musiken genom hörlurar.
Från:
2500,-Pris på förfrågana