Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Singer Guldbrand
100% matchning

Singer Guldbrand

Professionell sångerska med unikt känslofylld röst som förgyll din dag
Sångerskan Guldbrand är en professionell sångerska som sjunger allt ifrån soul till visor. Med många års erfarenheten ...
Läs mer

4,9 (10 reccensioner)
5500 kr - 8800 kr
French Chanson Jazz
100% matchning

French Chanson Jazz

French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa till jazzens guldålder.
Välkommen till en magisk jazzkväll! French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa t...
Läs mer

17500 kr - 28000 kr
Siri & Friends
100% matchning

Siri & Friends

En mångsidig sångerska som höjer stämningen på ditt event!
Siri är en erfaren och talangfull sångerska med en bred repertoar som passar perfekt till mingel, vigsel och företagsevent. Med öve...
Läs mer

4,9 (10 reccensioner)
8500 kr - 24000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångerska

Boka en sångerska till ditt evenemang

Musik är själens språk, och inget förmedlar känslor och skapar atmosfär som en begåvad sångerska. Oavsett om det är en hjärtskärande ballad, en kraftfull hymn eller en medryckande poplåt så har en sångerskas röst förmågan att beröra, inspirera och underhålla.

Hur romantiskt skulle det vara att boka en sångerska som kommer och spelar några av era favoritlåtar på er bröllopsdag? Eller hur förvånad skulle din dotter bli när en sångare kommer till hennes födelsedagsfest och sjunger alla hennes favoritlåtar från Frozen? Alternativen är praktiskt taget oändliga. Att boka en sångerska till din fest har många positiva sidor och kan skapa den där ”wow” känslan.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 1.jpeg

Kombinera med andra musikaliska element

Att boka en sångerska till ditt evenemang är bara början på den musikaliska upplevelsen. Genom Evenses kan du även komplettera med andra musikaliska inslag som förhöjer hela upplevelsen. Tänk dig en DJ som skickligt blandar bakgrundsspår som komplement till sångerskans röst. Eller varför inte en begåvad gitarrist eller pianist som ger en djupare dimension till framträdandet, skapar en intim atmosfär och förstärker varje ton i sångerskans framförande?

Låt oss utforska några skäl till varför en sångerska är det självklara valet för ditt evenemang:

 1. Anpassningsbarhet: Oavsett evenemangets natur, kan en sångerska skräddarsy sitt framträdande. Vare sig det handlar om ett romantiskt bröllop, ett storslaget företagsevent eller en pulserande födelsedagsfest så kan hon välja sångval som passar perfekt för stämningen och publiken.

 2. Personlig touch: Liveframträdanden erbjuder en unik och personlig upplevelse som förinspelad musik inte kan matcha. En sångerska erbjuder inte bara sin röst utan också en interaktion med publiken. Hon kan känna av rummets energi, svara på publikens reaktioner och skapa ögonblick som blir oförglömliga minnen.

 3. Kompletterande musikaliska element: Genom att kombinera en sångerskas talang med andra musikaliska inslag, som en DJ eller live musiker, kan du skapa en helhetsupplevelse som är både dynamisk och harmonisk. Detta ger ditt evenemang en professionell känsla och garanterar att dina gäster kommer att prata om det länge efter att det är över.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 3.jpeg

Hur Evenses kan hjälpa

Evenses har ett brett nätverk av professionella sångerskor som är redo att göra ditt evenemang speciellt. Vårt team hjälper dig att hitta den perfekta sångerskan som matchar dina önskemål och evenemangets tema. Vi tar hand om all logistik, från bokning till tekniska arrangemang, så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vad ska man tänka på när man bokar en sångerska?

 1. Genre och stil: Överväg vilken musikgenre och stil som bäst passar ditt evenemang. Vill du ha pop, rock, jazz, eller kanske klassisk musik?

 2. Utrustning: Se till att evenemangsplatsen har den nödvändiga ljudutrustningen. Om inte kan Evenses hjälpa till med att ordna detta.

 3. Repertoar: Diskutera låtlistan med sångerskan i förväg. Om det finns specifika låtar du vill ha med, se till att meddela detta i god tid så att sångerskan kan förbereda sig.

 4. Plats och tid: Bestäm var och när du vill att sångerskan ska uppträda. Tänk även på hur länge du vill att framträdandet ska vara.

Boka en sångerska idag!

Musik är en viktig del av varje evenemang och genom att boka en sångerska så tar det du ditt evenemang till nästa nivå. Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att få en professionell och talangfull artist som kommer att överträffa dina förväntningar. Så vänta inte, boka en sångerska genom Evenses idag och ge ditt evenemang den musikaliska glansen det förtjänar!Hur kan jag avgöra vilken solist som passar för mitt evenemang?

Typen av solist du väljer beror på typen av evenemang du arrangerar och den atmosfär du vill skapa. Till exempel, om du organiserar ett formellt affärsmöte, är en annan typ av solist lämplig än för en festlig tillställning. Låt oss ge dig råd om du tycker att det är svårt att välja. Med det breda utbudet finns det alltid en lämplig solist för ditt evenemang!

Hur kan du bedöma kvaliteten på framträdandet innan du bokar?

Vi ser till att det finns representativa videor av våra solister på deras profil för att ge en klar bild av deras möjligheter. Om du vill ha ytterligare videomaterial kan vi undersöka vad som är möjligt.

Kan man begära önskelåtar?

De flesta solister har en bred repertoar med många låtar. Solisten väljs vanligtvis ut i den önskade genren, så det görs inga anpassningar i detta avseende. Om du önskar specifika låtar under evenemanget kan solisten informera dig om de ingår i deras repertoar eller om de kan lära sig dem för dig. I sådana fall tillkommer oftast en extra kostnad.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via