Sångerska

Vill du boka en sångerska? till din fest, födelsedag eller ditt bröllop? Hos bokningsbyrån Evenses kan du boka de bästa sångarna till ditt event. Vi jobbar endast med professionella artister med stor erfarenhet. Du kan boka våra musiker som är specialiserade på vissa stilar, på så sätt kan du hyra pop, jazz, blues eller soulsångare som spelar covers. Förutom detta kan du dessutom hyra sångerska som spelar instrument under sina uppträdanden. Vi har ett stort antal olika gitarrister, pianister och DJ:s som också sjunger.​ Läs mer

Om du letar efter en artist som kan spela bakgrundsmusik till ditt bröllop, så kan du hyra en artist som spelar piano och sjunger. Föredrar du hellre en sångerska som spelar popmusik för din födelsedag eller vill du boka någon av våra kända artister? Vi erbjuder dig många välkända holländska sångare som kan uppfylla alla dina önskemål till ditt bröllop. Du kan be om kostnadsförslag för kvinnliga och manliga holländska sångare på den här sidan.

 

Hyr en sångerska för en oförglömlig fest, event eller bröllop

Vi hjälper gärna till att besvara på alla dina frågor. Oavsett om du har funderingar om att hyra sångare, jazzartister eller kostnaderna för att hyra våra artister. Ta en titt nedan för att hitta den perfekta artisten/sångaren.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4