Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Singer Guldbrand
100% matchning

Singer Guldbrand

Professionell sångerska med unikt känslofylld röst som förgyll din dag
Sångerskan Guldbrand är en professionell sångerska som sjunger allt ifrån soul till visor. Med många års erfarenheten ...
Läs mer

5 (2 reccensioner)
5500 kr - 8800 kr
French Chanson Jazz
100% matchning

French Chanson Jazz

French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa till jazzens guldålder.
Välkommen till en magisk jazzkväll! French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa t...
Läs mer

17500 kr - 28000 kr
Siri & Friends
100% matchning

Siri & Friends

En mångsidig sångerska som höjer stämningen på ditt event!
Siri är en erfaren och talangfull sångerska med en bred repertoar som passar perfekt till mingel, vigsel och företagsevent. Med öve...
Läs mer

5 (1 reccension)
8500 kr - 24000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångerska

Vill du boka en svensk sångerska till din födelsedag, bröllop eller fest? Evenses erbjuder unika sångerskor för varje tillfälle. Sångerskorna kan bokas i olika musikstilar – exempelvis; Pop, Blues, Jazz och klassisk stil, det beror helt på vad du är ute efter för ditt evenemang. Du kan naturligtvis också boka en sångerska som ackompanjerar med piano eller gitarr. Evenses erbjuder exempelvis sångare & pianister, sångare & saxofonister och sångare & DJs.

Om du letar efter en sångerska för att göra ditt evenemang till en riktig fest, så är en sångare/sångerska + DJ ett bra alternativ att boka. Evenses erbjuder också kända svenska sångerskor för att göra ditt tillfälle unikt och spektakulärt. När du bokar en av våra berömda svenska sångerskor är du garanterad en oförglömlig kväll. Tveka inte att kontakta oss för att genomföra ideér till verklighet, Evenses erbjuder gratis offertförslag!

Boka en sångerska för din födelsedagsfest, företagsevent eller festival

Vill du lyssna på live musik som sjungits av en av våra artister? För mer information om att boka våra sångerskor kan du alltid begära ett gratis offertförslag utan förpliktelser. Evenses eventspecialister kommer mer än gärna att hjälpa dig med att besvara dina frågor.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 1.jpeg

Blogg om sångerska

Det finns få tillfällen och evenemang där det inte passar att boka en sångerska för att få lyckad kväll. Från temafester och födelsedagar till bröllop och företagsevenemang, en live sångerska lägger alltid till något extra till det evenemang som du anordnar. Även vid mer formella tillfällen, som begravningar eller prisutdelningar, kan en sångerska hjälpa till att förmedla ögonblickets känslor till publiken. Det är naturligtvis viktigt att du väljer en sångerska som passar det evenemang du tänker på både vad gäller musikstil och omgivning.

Det kan vara svårt att hitta en professionell och passande sångare som passar erat evenemang. Från klassiska svenska sångerskor, folksångare, jazzsångare och popsångare är utbudet nästintill oändligt. Dessutom kan du också välja att boka en svensk sångerska som ackompanjerar sig instrumentalt, till exempel på piano, med gitarr eller med DJ-set. Det är därför Evenses finns här för er! Vi hjälper era ideér och önskemål gå i uppfyllelse.

Evenses har lång erfarenhet av att boka sångare för alla typer av fester och tillfällen, och våra evenemangsspecialister är tillgängliga för dig sju dagar i veckan. Om du föredrar att börja utforska dina alternativ själv kan du använda sökmotorn på vår webbplats. Med det här verktyget kan du hitta sångerska som skulle vara ett bra tillskott till din fest baserat på olika parametrar, till exempel den musikstil du letar efter och vilken typ av evenemang du ska organisera. Vi hoppas att recensionerna på varje artistsida ger dig ytterligare en inblick i kvaliteten och upplevelsen varje sångare kan ge dig.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 3.jpeg

Vad lägger en sångerska till i festen eller evenemanget?

Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en drink med vänner, som arrangör vill du att människor ska underhållas och alltid se tillbaka på det som en underbar tid. Visst, när du lägger mycket tid och energi på att organisera den perfekta festen, vill du också att alla detaljer ska vara i ordning.

Hur romantiskt skulle det vara att boka en överrasknings sångerska som kommer att spela några av era favoritlåtar på er bröllopsdag? Eller hur förvånad skulle din dotter bli när en sångare kommer till hennes födelsedagsfest och lyser upp med att sjunga alla låtar från Frozen för henne och hennes vänner? Alternativen är praktiskt taget oändliga. Att boka en sångerska till din fest eller evenemang har många positiva sidor och kan skapa den där ”wow” känslan.

En annan stor fördel med att boka en professionell svensk sångerska är att hon kommer att ha erfarenhet av att uppträda vid olika typer av evenemang. Av den anledningen erbjuder sökmotorn på vår webbplats också möjligheten att filtrera sökresultat baserat på vilken typ av evenemang du ska organisera när du söker efter kvinnliga sångare. Det finns artister som specialiserar sig på vissa typer av evenemang, som bröllop eller barnfester, och den informationen kan hjälpa dig att göra ett val. Många av de sångare vi har på Evenses är väldigt flexibla och vill självfallet skapa det perfekta evenemanget, därför är de även villiga att öva in nya låtar om ni har en favoritlåt ni önskar att sångaren framträder.

När gäster blir uttråkade på en fest vet du att du inte gjorde tillräckligt för att göra evenemanget speciellt. Liveunderhållning är i allmänhet en garanti för ett roligt och spännande evenemang. Genom att låta en sångerska sjunga exempelvis rockklassiker från 70-talet eller svänga sambalåtar från Brasilien, kan du garantera att dina gäster inte kommer att vara uttråkade under festen. Att boka en sångare kan ge mycket mervärde och rekommenderas enligt vår åsikt starkt för de flesta fester!

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest.jpeg

Vad kan Evenses göra för dig när du bokar en sångerska?

Visst kan det vara lite komplicerat att boka en sångerska, speciellt om man inte har vana av det sedan tidigare. Men när du får hjälp av en som har erfarenhet av att boka sångare kommer processen att gå smidigt. Evenses har bokat otaligt många sångare för olika typer av evenemang under de senaste åren, och vi är glada att använda den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta och boka en sångerska som passar bäst ditt evenemang. Evenses kan hjälpa dig genom att gå igenom de alternativ vi har och ge råd om vilka sångerskor som passar bäst för ditt evenemang. På det sättet är du inte ensam och du kan också lita på expertisen hos våra underhållningsspecialister.

På grund av vår omfattande erfarenhet och kunskap har vi ett brett utbud av hur svenska sångerskor som kan bokas för fester och evenemang. I vår portfölj hittar du svenska sångerskor som specialiserar sig på specifika musikgenrer och typer av fester, allt från klassisk, pop, soul, jazz och rock. Vi arbetar också regelbundet med olika solister som kommer att uppträda med gitarr, piano eller till och med en harpa. Dessa alternativ ger dig som arrangör lite fler val när det gäller att organisera ditt evenemang.

Du kan naturligtvis gå ett steg längre när du bokar en sångerska, och efterfråga en internationell artist. Tack vare vårt många årsarbeten i branschen har vi sedan byggt upp ett brett nätverk bland de mer kända artisterna i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Danmark och Storbritannien. Genom att boka en känd sångerska kan du vara säker på att det kommer att pratas om din fest efteråt eftersom det inte är varje dag som man kan uppleva en föreställning av en känd artist llive i en intim miljö.

Oavsett vad du behöver och letar efter hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta svenska sångerskan för ditt evenemang. Du kan nå oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via e-post eller telefon, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor om att boka en sångerska. Du kan också börja din sökning efter den perfekta akten själv genom att använda vår sökmotor och ta dig tid att läsa recensioner av varje sångerska på vår webbplats. Dessa kommer från personer som redan har arbetat med sångaren i fråga eller från personer som har sett henne uppträda tidigare.

Evenses har hjälpt hundratals människor att organisera en fest eller ett evenemang genom åren, och vi älskar att se när en fest blir precis som hoppats på, särskilt om vi har kunnat göra vårt.

Evenses kan hjälpa er planera allt inför erat evenemang, se nedan några alternativ:Hur kan jag avgöra vilken solist som passar för mitt evenemang?

Typen av solist du väljer beror på typen av evenemang du arrangerar och den atmosfär du vill skapa. Till exempel, om du organiserar ett formellt affärsmöte, är en annan typ av solist lämplig än för en festlig tillställning. Låt oss ge dig råd om du tycker att det är svårt att välja. Med det breda utbudet finns det alltid en lämplig solist för ditt evenemang!

Hur kan du bedöma kvaliteten på framträdandet innan du bokar?

Vi ser till att det finns representativa videor av våra solister på deras profil för att ge en klar bild av deras möjligheter. Om du vill ha ytterligare videomaterial kan vi undersöka vad som är möjligt.

Kan man begära önskelåtar?

De flesta solister har en bred repertoar med många låtar. Solisten väljs vanligtvis ut i den önskade genren, så det görs inga anpassningar i detta avseende. Om du önskar specifika låtar under evenemanget kan solisten informera dig om de ingår i deras repertoar eller om de kan lära sig dem för dig. I sådana fall tillkommer oftast en extra kostnad.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via