Klassisk orkester

Vill du boka en klassisk orkester till din fest, ditt bröllop eller event? Hos Evenses så kan du hyra de vackraste klassiska orkestrarna för alla olika evenemang. Våra orkestrar kan erbjuda klassisk musik till ditt evenemang med en klassisk look. Musikerna i våra klassiska musikgrupper är redo för att göra ditt evenemang fantastiskt. Nu behöver du inte leta längre, för här hittar du de bästa orkestrarna i Sverige! Läs mer

Vi rekommenderar

 

Evenses erbjuder ett stort utbud av musikgrupper. Våra klassiska orkestrar kan spela i bakgrunden på din middagsbjudning, mottagningsceremoni eller bröllopsfest. Vill du ha mer konsertkänsla, så kan våra professionella musiker ge dina gäster en riktig show, som verkligen kommer vara underhållande för gästernas öron och ögon. Dessa orkestrar kan hyras med olika orkesterinstrument. Du kan välja mellan stränginstrument som en violinist och en cellist. Du kan också välja en större orkester som spelar piano, kvinnliga sångare och slaginstrument. Varje professionell artist som finns i våra klassiska orkestrar har personliga kontrakt med oss baserat på deras utstrålning, skicklighet, musikalitet och erfarenhet.

 

Hyr en klassisk orkester till ditt jubileum, ceremoni eller event

 

För att få mer information om priserna, så kan du be om ett gratis kostnadsförslag från oss. Detta innehåller alla kostnader och det totala priset för Evenses kostnader när du hyr en orkester. Bläddrar du ner så hittar du mer information om uthyrning av klassiska orkestrar på  fester, bröllop och event. Du kan även kontakta oss för att boka en klassisk orkester.

 

 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4