Bar för uthyrning

Hyr en bar  för ditt evenemang, fest, bröllop, födelsedag eller mottagning. En smakfull drink är en viktig del av ditt bröllop, kongress eller jubileum. Evenses erbjuder ett urval av mobila cocktailbarer, kaffebarer, smoothiebarer och till och med en syrebar! Snygga barer finns i alla former i storlekar till din plats, med uppmärksam cateringpersonal vid varje tillfälle. Läs mer

Vi rekommenderar

Mobil kaffebar Mobil kaffebar Mobil kaffebar Mobil kaffebar Mobil kaffebar

Mobil kaffebar

Passar till:Företagsevent
Kategori:Cocktailbar

Mobil kaffebar med grymt kaffe som garanterat skapar en skön stämning på konferensen!

Från
6250
CocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbarCocktailbar

Cocktailbar

3 reccensioner
Kategori:Cocktailbar

En cocktailbar med de godaste drinkarna och trevligaste bartendrarna.

Pris på förfrågan
Luxury Cocktail Show Luxury Cocktail Show Boka Lyxig bartendershow | www evenses seBoka showbartender | www evenses seLuxury Cocktail Show Luxury Cocktail Show Luxury Cocktail Show Luxury Cocktail Show

Luxury Cocktail Show

Kategori:Cocktailbar

Luxury Cocktail består av Sveriges bästa bartenders som ger dig show ni sent kommer glömma.

Från
2995
Kaffe BarKaffe BarKaffe BarKaffe Bar

Kaffe Bar

3 reccensioner
Kategori:Kaffebar

Komplett kaffe och te catering på för alla event

Från
530
SmoothiebarSmoothiebarSmoothiebarSmoothiebarSmoothiebarSmoothiebar

Smoothiebar

3 reccensioner

Boka en smoothie-bar för de godaste smoothies på ditt event eller företagsevent.

Från
6495
Se vårt baruthyrning alternativ nedan och välj det alternativ som passar dig bäst!

Catering på plats kan erbjudas med olika drycker: Kaffe, cappuccino, smoothies, cocktails och syre. Underhållningsbyrån Evenses erbjuder förutom att hyra barer, workshops och till och med även ett champagnetorn.

 

Du kan hyra en skräddarsydd bar till din plats. Det är möjligt att personifiera baren genom att lägga till din logotyp i baren, ditt cocktailtorn och företagskläder till våra cocktail shakers, baristas och bartenders. En annan möjlighet är att utrusta din bar med LED-lampor. Du kan också dekorera baren i din egen stil.

 

Detta är den fullständiga standarden för "hyr en bar" -paketet:

-Fyra timmar med drinkar;
-Menyer (tillval);
-Glas;
-Utrustning;
-Erfaren barpersonal med lämplig klädsel;
-Installationen;
-Drycker;
-Transportkostnader

 

En mobil bar för din fest, bröllop eller evenemang

Du kan nu hyra en kaffe- eller smoothiebar hos Evenses. Dessa barer är ett roligt tillägg till alla födelsedagar, bröllop eller evenemang. Du kan verkligen gå hela vägen med dessa drycker. I kaffebaren kan du prova alla typer av kaffe, men också latte-konst. Våra baristas gör vackra former i ditt kaffe med mjölk, som till exempel hjärtan och löv. Med smoothiebaren får du färska och läckra smoothies. Det är också möjligt att anställa "Flair tenders". Flair tenders är magiker bakom baren som bland annat kan jonglera med flaskorna! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för kaffebaren och smoothiebaren. Vi erbjuder en bar som kan anpassas efter dina egna önskemål, som lämpliga för både stora och små fester.

 

Ta ett andetag i syrgasbaren!​

Behöver du avkoppling? Då rekommenderas en syrgasbar! Vid varje syrgasbar så finns det 2 syrgas filter. Dessa filter filtrerar luften och ökar syrehalten från 23% till 90%. Dina gäster kan andas syre genom olika aromstationer som finns i baren. Dessutom har syrgasbaren ett snyggt utseende, vilket är en viktig del av dekorationen på din firmafest, bröllop eller fest.

 

Fråga oss om en offert utan förpliktelser, så vi kan beräkna ett mer specifikt pris för din fest. Vi är glada att vara till tjänst!

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4