Hyr DJ med saxofonist

Vill du hyra en DJ och en saxofonist? Boka en DJ tillsammans med en musiker till din fest, ditt bröllop eller din födelsedag. Det kan vara perfekt alternativ om du vill göra ditt event lite mer speciellt skapa lite mer färg till ditt event. Vi har nederländska DJ:s i många olika stilar och smaker. Evenses jobbar bara med professionella och erfarna DJ:s och musiker. En DJ och en saxofonist är en ultimat kombination för en underhållande kväll.

 

Våra DJ:s och saxofonister är professionellt tränade och har personliga kontrakt med oss. Musikbyrån Evenses känner alla sina musiker - det är så vi verkligen kan garantera kvalitet till ditt event. Vill du ha en DJ med en saxofon till ditt bröllop så kan du hyra John & Mr. Smith. Om du vill boka en DJ med mer variation, så kan du hyra en party-DJ. Förutom att lyssna på en saxofon, så kan våra DJ:s också spela tillsammans med andra musikinstrument som violin, trummor, trumpet eller akustisk och elektrisk gitarr. Våra DJ:s och saxofonister kan dessutom spela i olika genrer. Våra DJ:s gillar att anpassa sig till dina önskemål Old school-vinyl eller digitalt, allt är möjligt med våra DJ:s.

 

 

Hyr en DJ och en saxofonspelare till ditt bröllop, din fest eller ditt event!

Kostnaderna för en DJ med en saxofonist är kompletta; vi vill inte att du ska bli överraskad av oväntade kostnader. Därför gillar vi även att ha kontakt med dig, så vi kan diskutera dina önskemål för att göra ditt evenemang så bra som möjligt. Vi kan även erbjuda andra saker, har du ett DJ-bås eller utrustning? Finns det ljudutrustning till ditt event? Vi kommer kunna hjälpa dig lösa alla dessa problem med vårt kompletta DJ-paket. Dessa paket är alltid prissatta med ett totalpris.

 

Du kan alltid kontakta vår artistförmedling och eventbyrå, Evenses. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa underhållningen till din fest. Boka den bästa DJ:n med en saxofonist som kan ackompanjera på ditt event, för att få den där riktigt goa känslan. En DJ vill se dig dansa! Ta en titt nedan på utbudet av artister och hitta en passande saxofonist och DJ nedan.

DJ och saxofonist: se våra alternativ nedan för DJ och saxofonist till din fest, mottagning och bröllop:

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

hyra DJ och saxofonist
Limitless Sax & DJ
Höj stämningen på festen med vår grymma saxofonist och DJ kombo
Från:
5000,-Pris på förfrågana
John Mr
John & Mr. Smith
Denna duo med DJ och saxofonist tar din fest till nästa nivå med energirik musik.
Från:
13675,-Pris på förfrågana
dj trompet boeken evenement
Unik musik med en trumpet och en professionell DJ.
Från:
16950,-Pris på förfrågana
DSC 2683
PHUSX & Vicious Pear - Energisk sax och DJ duo som tar din fest till en ny nivå!
Från:
15950,-Pris på förfrågana
540183 358536670856692 1799169431 n
Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)
Från:
10425,-Pris på förfrågana
P%C3%A4rlor o leende besk%C3%A4rd 0
Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.
Från:
29999,-Pris på förfrågana