DJ och saxofonist

Vill du hyra en DJ och en saxofonist? Boka en DJ tillsammans med en musiker till din fest, ditt bröllop eller din födelsedag. Det kan vara perfekt alternativ om du vill göra ditt event lite mer speciellt skapa lite mer färg till ditt event. Vi har nederländska DJ:s i många olika stilar och smaker. Evenses jobbar bara med professionella och erfarna DJ:s och musiker. En DJ och en saxofonist är en ultimat kombination för en underhållande kväll. Läs mer

Vi rekommenderar

DJ och saxofonist: se våra alternativ nedan för DJ och saxofonist till din fest, mottagning och bröllop:

 

Våra DJ:s och saxofonister är professionellt tränade och har personliga kontrakt med oss. Musikbyrån Evenses känner alla sina musiker - det är så vi verkligen kan garantera kvalitet till ditt event. Vill du ha en DJ med en saxofon till ditt bröllop så kan du hyra John & Mr. Smith. Om du vill boka en DJ med mer variation, så kan du hyra en party-DJ. Förutom att lyssna på en saxofon, så kan våra DJ:s också spela tillsammans med andra musikinstrument som violin, trummor, trumpet eller akustisk och elektrisk gitarr. Våra DJ:s och saxofonister kan dessutom spela i olika genrer. Våra DJ:s gillar att anpassa sig till dina önskemål Old school-vinyl eller digitalt, allt är möjligt med våra DJ:s.

 

 

Hyr en DJ och en saxofonspelare till ditt bröllop, din fest eller ditt event!

Kostnaderna för en DJ med en saxofonist är kompletta; vi vill inte att du ska bli överraskad av oväntade kostnader. Därför gillar vi även att ha kontakt med dig, så vi kan diskutera dina önskemål för att göra ditt evenemang så bra som möjligt. Vi kan även erbjuda andra saker, har du ett DJ-bås eller utrustning? Finns det ljudutrustning till ditt event? Vi kommer kunna hjälpa dig lösa alla dessa problem med vårt kompletta DJ-paket. Dessa paket är alltid prissatta med ett totalpris.

 

Du kan alltid kontakta vår artistförmedling och eventbyrå, Evenses. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa underhållningen till din fest. Boka den bästa DJ:n med en saxofonist som kan ackompanjera på ditt event, för att få den där riktigt goa känslan. En DJ vill se dig dansa! Ta en titt nedan på utbudet av artister och hitta en passande saxofonist och DJ nedan.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4