Boka DJ med band

Vill du boka en DJ och band  för din födelsedagsfest, bröllop eller fest?  Med den här kombinationen, är de bästa live artisterna kombinerad med en duktig DJ. Denna kombination adderar fantastisk energi till ett event, och skapar den perfekta föreställningen att boka för ett oförglömligt party. Bandet spelar olika genres som pop, rock, house och soul och kan anpassa sig efter dina önskemål. Bandet består av olika variationer av musiker som trummis, gitarrist och basister och det är även möjligt att välja instrument efter eget önskemål.

 

 

 

Hyr DJ och ett band för din mottagning, bröllop eller fest

DJ'en som spelar tillsammans med bandet tar hand om musiken i pauser, för att hålla festen levande, utan avbrott- Det är rekommenderat att ha en DJ som startar festen och att bandet ansluter senare, för en enastående föreställning. Ni kan börja lugnt och avsluta med en smäll.DJen kan också fortsätta spela ett par timmar efter huvudnumret. Om du har några frågor angående DJ med band, kontakta oss. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan för att besvara dina frågor och hjälpa dig.

Vill du hyra DJ med band till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra DJ’s nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

boka dj till br%C3%B6llop i stockholm
DJ Santino är en ödmjuk, flexibel och professionell DJ med lång erfarenhet.
Från:
10950,-Pris på förfrågana
move 3 0
Mobila DJ 'Move'
Denna flyttbara DJ:n ger en grym show runtom på hela festen eller eventet.
Från:
7450,-Pris på förfrågana
silent disco
Silent Disco
Silent Disco skapar du en unik atmosfär där du upplever musiken genom hörlurar.
Från:
2500,-Pris på förfrågana