• couple
 • bröllop malmö
 • videografi bröllop malmö
 • videografi boka
 • bröllop fotograf videograf
 • boka videografi
 • Boka en videograf
 • Föreviga din dag
 • Föreviga din stora dag
 • Föreviga minnen malmö
couple
rfXc hLmH
w YkWIvtoo
bröllop malmö
videografi bröllop malmö
videografi boka
bröllop fotograf videograf
boka videografi

Bröllopsfilm

12950 kr - 20720 kr
5 (9 reccensioner)

Om Bröllopsfilm

Vi är ledande inom filmning av bröllop i Sverige. Vi använder den senaste tekniken vilket ger ett professionellt resultat - ni kommer vara glada att ni överlät filmning av er bröllopsdag till en professionell videograf! När vi filmar ser vi till att få med allt material som kan vara roligt för er att ha kvar i framtiden, samtidigt som vi gör detta så diskret som möjligt. Själva filmningen sker helt tyst och ingen utrustning ger ifrån sig något ljud.

När det gäller videoupptagning har många traditionellt tidigare tagit det för givet att man enbart ska ha stillbilder från sin bröllopsdag, men det tråkiga med detta är att man då inte får möjlighet att på nytt/senare uppleva alla tal/spex och detaljer från bröllopsdagen i lugn och ro samt dela detta med andra vänner/bekanta efteråt (tex. genom den Kortfilm som ingår). All video levereras elektroniskt i olika format (högupplöst och lägre upplösning för uppspelning på tv, dator, läsplatta, telefon, delning online etc.). Om vädret och orten tillåter filmar vi även med drönare i samband med vigseln och mottagningen, vilket ger spektakulära vyer av lokalen för vigseln och festlokalen.

Denna akt går även att kombineras till ett paketpris med DJ Skåne som kan förgylla er bröllopsfest med den perfekta musiken för er.

Kontrollera tillgängligheten för Bröllopsfilm här:
Från
Har önskats 17 gånger

9 reccensioner
5 (9 reccensioner)

Emma & Anders
”Vi tycker att ni gjort ett kanonproffsigt jobb och kommer rekommendera er till alla som ska gifta sig.” ”Stort tack för de fantastiska filmerna!” ”Verkligen skoj att se och vi hade inte kunnat önska oss något bättre.” ”Bildspelet är jättefint, kortfilmen ännu bättre och så är de ju skoj att det är ’våra’ egenvalda låter som är med också.” ”Urbra! Dessutom är ljudet bra så man hör alla tal och spex ordentligt.” ”Ett stort tack för ett kanonjobb!”
Maria & Mats
”Man inser att man själv inte hunnit ta in allt under dagen så det är tur att det nu finns dokumenterat på film :-)” ”Hej! Tack för filmerna, så himla kul att se!” ”Vi är mer än nöjda, tycker att ni har fångat detaljer och helhet på ett fantastiskt sätt. Vi kommer rekommendera er till alla andra och med all säkerhet engagera er på våra framtida fester.” ”Så återigen ett STORT TACK!
Andrea & Peter
"Vi måste säga att vi är så otroligt nöjda med ert arbete. Det finns inte ord för hur underbart det är att ha denna stora dag på film!” ”Filmerna är väl redigerade och enormt proffsigt arrangerade. De är ett underbart stöd till minnet från denna våran största dag i livet.” ”Det enda vi kan säga till alla som funderar på att anlita er är: sluta tveka! Ni kommer få en exceptionellt proffsig produkt, snabbt levererad och kommer ha glädje av den livet ut.” ”Vigselfilm levererar det som dom lovar, på utsatt tid och med enormt skicklig redigering och med hög kvalitet.” ”Vi skulle inte tveka en sekund att rekommendera er till alla som funderar på att få ett minne från denna minnesvärda dag.”
Rick & Karin
The quality of the video is excellent and the video edited with a skill that most videographers simply cannot match.” ​Karin and I were extremely pleased with VigselFilm’s work and video of our wedding, for several reasons: "Their pricing flexibility and ultimate cost was quite reasonable considering their tremendous experience level and talent.” “I was simply astounded that the entire short and long video was completed and delivered before we returned from our honeymoon. This is quite rare in the video business.” ”We were able to send a link of the short video to the attendees and other friends that could not attend the wedding while the energy and enthusiasm from the wedding was still fresh.” ”You may get a lower price with another company, but you will not get the value that VigselFilm offers with their experience, talent, professionalism and dedicated and exemplary customer service.” “This is the one time (your wedding) that you do not want to make the wrong decision. Bröllopsfilm is an excellent choice to capture your biggest day on video. This is not the time for amateur hour. “They were professional and blended in with the attendees of the wedding. They captured all of the special moments without disputing any of the activities.” “Our wedding was simply the best day in our lives. We are incredibly happy that Bröllopsfilm captured it on video and told the story for our friends and family to enjoy and re-live.”
+ se alla recensioner

Vanliga frågor

Vad ska man tänka på när man bokar foto & video?

När du bokar foto och video är det viktigt att tänka på vilket resultat du är ute efter. Vill du ha en aftermovie? Då är en videograf en bra komplettering. Vill ni ha foton? Då är en fotograf eller en fotoautomat en bra lösning. Skillnaden mellan en fotograf och en fotoautomat är att fotografen redigerar bilderna och ser till att de tas emot digitalt. Med fotoautomaten skrivs bilderna ut direkt och du kan dessutom se dem digitalt efter cirka 2 veckor.

Vilka typer av videofilmare finns det?

Beroende på tillfället skiljer det sig vilken videograf du behöver. Vi har till exempel videografer som är specialiserade på att filma festivaler och stora fester, men vi erbjuder också videografer som förvandlar bröllopet till en storslagen aftermovie.

Vad ingår när man bokar en videograf?

När du bokar en videograf kan du vara säker på att tillräckligt med material kommer att spelas in. Eftersom videografen samtidigt sköter redigeringen av er bröllopsvideo kommer dessutom alla delar att passa perfekt ihop.

Hur mycket kostar det att boka en videograf?

Priset varierar vid bokning av en videograf. Det man ska ha i åtanke är att videografen kommer att vara med på plats under hela dagen vid ditt evenemang och sedan kommer spendera mycket tid på redigering. Vad detta resulterar i är att du kan förvänta dig hög kvalité och att dina önskemål uppfylls.

Kan jag i förväg göra upp en plan med videografen?

Det kan du absolut. Alla våra videografer diskuterar gärna upplägget och dina önskemål med dig i förväg. Till exempel kan ett sätt att filma ge en känsla till videon jämfört med ett annat sätt att filma. I vilket fall som helst kommer videografen att kontakta dig för att planera dagen och välja någon form av grundstil för videon.

Hur lång tid tar det att få videon?

Detta varierar beroende på videograf och typ av inspelning. Vissa videografer erbjuder snabb leverans inom några dagar, medan andra behöver flera veckor eller månader för att redigera och leverera videon. Det är bäst att diskutera detta med din videograf i förväg.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

couple Bröllopsfilm
12950 kr - 20720 kr
5 (9 reccensioner)
Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via