Vi är ledande inom filmning av bröllop i Sverige. Vi använder den senaste tekniken vilket ger ett professionellt resultat - ni kommer vara glada att ni överlät filmning av er bröllopsdag till en professionell videograf! När vi filmar ser vi till att få med allt material som kan vara roligt för er att ha kvar i framtiden, samtidigt som vi gör detta så diskret som möjligt. Själva filmningen sker helt tyst och ingen utrustning ger ifrån sig något ljud.

När det gäller videoupptagning har många traditionellt tidigare tagit det för givet att man enbart ska ha stillbilder från sin bröllopsdag, men det tråkiga med detta är att man då inte får möjlighet att på nytt/senare uppleva alla tal/spex och detaljer från bröllopsdagen i lugn och ro samt dela detta med andra vänner/bekanta efteråt (tex. genom den Kortfilm som ingår). All video levereras elektroniskt i olika format (högupplöst och lägre upplösning för uppspelning på tv, dator, läsplatta, telefon, delning online etc.). Om vädret och orten tillåter filmar vi även med drönare i samband med vigseln och mottagningen, vilket ger spektakulära vyer av lokalen för vigseln och festlokalen.

Denna akt går även att kombineras till ett paketpris med DJ Skåne som kan förgylla er bröllopsfest med den perfekta musiken för er.