Vill du hyra en service som till exempel en värdinna, eventplanerare eller godisflicka till ditt bröllop, din mottagning eller affärsfest? Vi erbjuder olika service möjligheter på Evenses. Du kan i så fall överväga att anställa en värdinna, godisflickor eller en evenemangshanterare. Genom att anlita en godisflicka eller en värdinna, så kan de se till att dina gäster kommer prata om din fest i många år framöver.
För varje evenemang och event så har vi en evenemangschef som specialiserat sig på att organisera olika typer av evenemang och fester. De kan till exempel ordna hela bröllop, firmafester och jubileum åt dig. Du kan luta dig tillbaka och koppla av när händelsehanteraren tänker på varje detalj åt dig, för att göra din fest oförglömlig.

Förutom att boka en evenemangshanterare kan du också hyra in en värdinna eller en godisflicka. Godisflickor och värdinnor har på sig vackra och självgjorda kostymer som kan anpassas till ditt tema. Dina gäster kommer inte att tro sina ögon när de välkomnas varmt till ditt evenemang av en godisflicka eller värdinna i sina vackra kostymer. Godisflickor och värdinnor gillar också att ta bilder med dina gäster, och kan ta hand om mottagning av dina gäster. Värdinnorna, värdarna och godisflickorna kommer att ge ett varmt välkomnande och en glamorös start på din fest.

Hyr tjänster till din firmafest, fest, festival eller evenemang

Funderar du på att hyra in en värdinna, en godisflicka eller en evenemangshanterare? Om du har någon fråga eller om du bara vill ha mer information gällande att hyra en värdinna, en godisflicka eller en evenemangshanterare, då är det bara ringa eller mejla till oss. Vi skulle mer än gärna hjälpa dig med dina frågor om att hyra in en värdinna, en godisflicka eller en evenemangshanterare.