Golden Girls framför showen ”En musikalisk resa i tiden”. Deras Dinnershow-koncept har länge varit populärt med 50-talets dansanta musik.

Musik som erbjuds är allt från jazz från 40-talet fram till 80-talets disco och Hårdrock men med fokus på vårt vinnande koncept - 50-talets Rock n roll! Vad med musik från Chuck Berry, Bill Haley, Jerry Lee Lewis och Elvis.
Men de har också möjlighet att sätta ihop ett paket utifrån dina önskemål.

Antingen ger de er en hel tidsresa, eller så fokuserar de endast på ett årtionde – du väljer!

De erbjuds musik från:
- Det tjusiga 40- talet med härlig jazz
- Det svängiga 50-talet med häftig dans och rockabilly
- Det tidstypiska humoristiska 60-talets svensktoppslåtar
- Vår bejublade ELVIS-final
- Discoflärdens hits
- Det rockiga 80-talet

Golden Girls underhållningen passar lika bra till en liten som stor middag, loungemingel, på en privat fest eller bröllop eller efter en konferens.

Trion Golden Girls startades sommaren 2014 och har sedan dess stått för underhållning på flera små och stora event. Ett av deras första större event var en galamiddag i Stockholm och det var början på konceptet En musikalisk resa i tiden. Det räckte inte med att bara sjunga 40- och 50-tals musik, utan önskemål kring mer svenskt samt fartigare inslag av humor i showen. Konceptet En musikalist resa i tiden tog sin start i det tjusiga 40-talet och avslutas med en härlig glittrig 70-tals final!

Trion har sedan 2014 fortsatt att utvecklas med nya medleyn och låtar. Konceptet  ”Den musikaliska resan” blir både bredare och längre…..