Musikduo

Vill du hyra en duo  till din fest, födelsedag eller ditt bröllop? Du kan boka din duo med Evenses för att göra ditt evenemang till en succé!  Vi erbjuder ett stort utbud av duetter. Du kan till exempel hyra duetter som endast använder sina röster, sång-instrument eller instrumentala duetter. ​ Läs mer

Vi rekommenderar

A.M.A.Z.I.N.G.A.M.A.Z.I.N.G.A.M.A.Z.I.N.G.A.M.A.Z.I.N.G.Boka ett professionellt partyband - A.M.A.Z.I.N.G.

A.M.A.Z.I.N.G.

Kategori:Popduo

Perfekt partyband för ditt evenemang. Professionellt partyband bestående av två yrkesmusiker.

Från
18750
Vill du hyra en duo till din fest, födelsedag eller ditt bröllop? Evenses har ett brett utbud av allt ifrån jazzduo, klassisk duo till popduo. Kolla in de olik alternativen nedan och begär en kostnadsfri offert på din favorit!

 

Våra duo's väljs utifrån deras entusiasm, erfarenhet och musikalitet vilket garanterar den bästa kvaliteten på framförandet. Våra professionella artister är mer än redo för att erbjuda dig underhållning på toppnivå till ditt evenemang! Vill du att en duo ska uppträda med klassisk musik på ditt bröllop? Då kan du boka den klassiska duon Vianova. Om du vill boka en popduo för din födelsedag eller ditt jubileum, så kan du boka våra coverband. Gillar du jazz, så kan du boka en jazzduo från vår hemsida. Du kan också hyra kända duos, som Nick & Simon eller Veldhuis & Kemper.

 

Våra artister vill göra ditt evenemang till en succé, genom att spela musik som passar dina smak. Vill du att en pop- eller en jazzduo ska uppträda med topp 40-hits till din företagsfest, eller passar det bättre med en klassisk duo till ditt evenemang? Vår byrå kan välja de perfekta musikerna till din fest i enlighet med dina önskemål. När du diskuterar dina önskemål med oss, så kan vi erbjuda många skräddarsydda val av duetter. Vi kan samtidigt ge dig ett pris. Alla Evenses kostnadsförslag är totalkostnader, så du kommer aldrig bli överraskad med extra kostnader.

 

Hyr en duo till din fest, födelsedag eller ditt bröllop

Vill du hyra en duo som vi erbjuder till din fest, födelsedag eller mottagning? I så fall bör du kontakta vår bokningsbyrå. Vi finns alltid tillgängliga och vi hjälper dig gärna med frågor om att hyra en duo. 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4