Vill du boka en massagestol till din plats?Våra massörer kommer till ditt evenemang! Du kan hyra en massagestol för din fest, konferens, firmafest eller mässa. Det är självklart möjligt att hyra en massagestol i kombination med våra musiker, DJs och skådespelare - för det kompletta underhållningspaketet för din firmafest, evenemang eller mässa.
Hyr massage inför ditt evenemang och festival

Vill du kunna koppla av? Det är inget problem hos Evenses. Vi erbjuder underbara massagestolar på plats för din fest, bröllop, evenemang eller festival. Vi erbjuder endast professionella massörer som behärskar sitt arbete och som anländer på plats med massagestolen. Givetvis kan gästerna vidarebefordra sina önskningar och preferenser till massörerna. Detta är en trevlig överraskning för gäster som vill njuta av din tillställning i lugn och ro. En massagestol på plats är en perfekt attraktion att erbjuda på en festival, förutom musik och andra former av underhållning. Massörerna använder sin ergonomiska stol, där de kan massera dina gäster utan att de behöver klä av sig.

Komplett vård på plats:

Vi levererar ett komplett paket. Massagen levereras komplett med en massagestol och professionell massör inför ditt evenemang eller festival. Förutom de stora städerna (Stockholm,Göteborg,Malmö) kan paketet användas över hela Sverige. Vill du ha mer information om att hyra en massagestol? Kontakta oss gärna. Vi hjälper dig mer än gärna angående dina frågor om att hyra massagestolar på plats