Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!
Trollkarlen Göran är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnk...
Läs mer

4,7 (6 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Clown & Trollkarlen Jonas
100% matchning

Clown & Trollkarlen Jonas

En originell trollkarl och clown (utan smink och stora skor) som gärna underhåller på din fest.
Trollkarlen och clownen Jonas bor och utgår ifrån Stockholm. Jonas har gått den internationella...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Nilsson Magic
100% matchning

Nilsson Magic

Boka denna trollkarl till ditt bröllop, företagsevent eller fest! Nilsson Magic har gjort många evenemang och lyckas alltid häpna alla gäster. Läs mer

4000 kr - 15000 kr
Trollkarlen TED
100% matchning

Trollkarlen TED

Boka Trollkarlen TED till din födelsedagsfest, företagsevent, barnkalas eller bröllop! En mästare inom trollerikonsten Läs mer

5 (1 reccension)
4500 kr - 17999 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Trollkarl

Boka en trollkarl till ditt evenemang!

Magi har alltid fascinerat människor genom tiderna. Från de tidigaste civilisationernas shamaner till dagens moderna trollkarlar har konsten att förvåna och förundras överlevt och blomstrat. Om du letar efter ett unikt och oförglömligt inslag till ditt nästa evenemang - då borde du boka en trollkarl!

Med deras skickliga knep och förtrollande illusioner, vet de hur de får dina gäster att bli förstummade. Vi erbjuder allt från en komplett kväll där trollkaren framför en scenshow, mingelmagi och diverse akter. Om man önskar en kortare underhållning gör våra trollkarler också allt från 10 till 30 minuters shower eller mingelmagi, beroende på vad som passar just erat evenemang och önskemål.

Boka Hyr trollkar till ditt evenemang fest eller evenemang.jpeg

Historien bakom magi

Magins historia är lika gammal som mänskligheten själv. Ursprungligen var magi nära kopplad till religion och övernaturliga krafter. Med tiden utvecklades magi till en konstform, där skickliga utövare använde fingerfärdighet, psykologi och andra tekniker för att skapa illusioner som förvånade publiken. Olika kulturer har bidragit till magins utveckling, från de gamla egyptiernas tempeltrick till medeltida hovjester som underhöll kungligheter - trollkarlar har alltid varit en källa till förundran och nöje. Denna uråldriga konstform har alltså utvecklats genom tiderna, anpassat sig till varje era och fortsätter att fascinera generation efter generation.

Trollkarlen: En mångsidig underhållare

En av de största fördelarna med att boka en trollkarl till ditt evenemang är deras mångsidighet. Vi har trollkars-akter för både vuxna och barn. Så oavsett vilken typ av evenemang du planerar, kan en trollkarl ge det där lilla extra som gör det oförglömligt:

 • Barnkalas: Barn älskar magi! En trollkarl kan få dem att skratta, förundras och delta i roliga trick. Gör ditt barnkalas oförglömligt med en trollkarl som får hela rummet att skratta och förundras!
 • Företagsevent: En trollkarl kan fungera som en isbrytare, hjälpa till att lätta upp stämningen och ge dina anställda eller kunder en unik upplevelse. Skapa en avslappnad på ditt företagsevent genom en trollkarl!
 • Födelsedagsfest: Oavsett ålder, en trollkarl kan anpassa sin show för att passa alla åldersgrupper, och garanterar att födelsedagsfest blir lyckad. Ge födelsedagsbarnet en speciell överraskning med en magishow!
 • Bröllop: Lägg till en touch av magi till ditt bröllop och underhåll dina gäster. En trollkarl på bröllopet ser till att ingen stund blir tråkig!

Boka Hyr trollkar till ditt evenemang fest eller evenemang 1.jpeg

Hur Evenses kan hjälpa dig

Med Evenses vid din sida behöver du inte trolla fram den perfekta underhållningen – vi har redan gjort det åt dig. Vi har ett brett utbud av professionella trollkarlar som är skickliga inom olika magiformer. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta trollkarlen för ditt evenemang, oavsett storlek eller tema. Vårt team kommer att guida dig genom bokningsprocessen, se till att alla dina önskemål uppfylls och säkerställa att allt går smidigt på evenemangsdagen. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Vad du bör tänka på när du bokar en trollkarl

När du bestämmer dig för att boka en trollkarl, tänk på din publik och vilken typ av magi som bäst skulle passa dem. Önskar du en interaktiv show där gästerna blir en del av magin? Eller kanske en mer traditionell scenframträdande? Oavsett dina behov kommer vi att hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen.

 1. Publikens ålder: Se till att trollkarlens akt är lämplig för din publik, vare sig det är barn eller vuxna.
 2. Utrymme: Vissa trollkarlar kan behöva ett specifikt utrymme eller rekvisita för sina framträdanden.
 3. Interaktion: Vill du att trollkarlen ska mingla med gästerna eller utföra en central show?

Trollkar Magiker boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 3.jpeg

Vad väntar du på?

Magi har förmågan att föra oss tillbaka till den känslan av förundran vi hade som barn. Det är en konstform som, när den utförs rätt, kan skapa minnen som varar livet ut. Så att boka en trollkarl till ditt evenemang är inte bara att lägga till underhållning; det är att bjuda in till förundran och magi. Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli oförglömligt. Låt oss tillsammans skapa magiska ögonblick som dina gäster kommer att prata om i åratal framöver. Boka en trollkarl till ditt nästa evenemang idag!Vad kan man förvänta sig av en trollkarl?

En trollkarl kan lyfta ditt evenemang till nästa nivå med imponerande trick och interaktiva inslag. De kan gå runt och utföra trick för enskilda personer eller grupper, eller så kan de utföra en show för en större publik.

Vilken typ av trick utför en trollkarl?

Trollkarlar utför olika typer av trick, t.ex. korttrick, illusioner, mentalism och close-up-magi. De kan också få föremål att försvinna, dyka upp eller förvandlas, och vissa magiker kombinerar sina föreställningar med komedi eller berättelser för att förstärka sina trick.

Bör hänsyn tas till publiken?

Ja, det är viktigt att ta hänsyn till publiken när man bokar en trollkarl. Vissa nummer och trick kanske inte är lämpliga för barn eller vissa åldersgrupper, så det är viktigt att diskutera detta med trollkarlen i förväg.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via