Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr ett Silent Disco
100% matchning

Hyr ett Silent Disco

Silent Disco skapar du en unik atmosfär där du upplever musiken genom hörlurar.
Vill du fira din födelsedag,företagsfest eller bröllop på ett annorlunda och roligt sätt?  Med Silent Disco sk...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Silent Disco

Boka ett Silent Disco till ditt evenemang

I en värld där musik ständigt utvecklas och förändras, har Silent Disco framträtt som en av de mest innovativa och spännande musikupplevelserna i modern tid. Silent disco erbjuder en unik och spännande musikupplevelse som garanterat kommer att överraska och förtjusa dina gäster.

Tänk dig en bröllopsmottagning där varje gäst kan välja sin egen danslåt utan att störa de som vill samtala. Eller en företagsfest där kollegor kan mingla i ena hörnet medan andra kan dansa loss till sina favoritlåtar - allt utan att störa varandra. För födelsedagsfester - tänk dig möjligheten att gästerna själv kan njuta av musiken i sina egna hörlurar utifrån deras egna preferenser. Nu kan festen fortsätta in på småtimmarna utan att störa grannar och omgivningen!

boka silent disco.jpg

Vad är ett Silent Disco?

Silent Disco, även känt som tyst disco, är en innovativ idé som växte fram under 2000-talets festivaler. Ursprungligen skapades Silent Disco som en lösning på ljudrestriktioner vid festivaler, men det har har snabbt vuxit i popularitet.

Konceptet är enkelt men genialt: istället för att lyssna på musik genom traditionella högtalare, får varje deltagare ett par trådlösa hörlurar. Hörlurarna är utrustade med mottagare som får låtar från en DJ-monter. Varje gäst kan välja sin egen musikgenre tack vare DJ:ns omfattande repertoar på över 10 000 låtar. Oavsett musiksmak, kommer Silent Disco att erbjuda något för alla och skapa oförglömliga minnen. Om du tar av dig hörlurarna på ett Silent Disco, hör du inte musik och du ser bara människor som verkar dansa till obefintlig musik. Som du kan föreställa dig kan detta vara en mycket unik och en spännande upplevelse för alla deltagare.

Vad du bör tänka på när du bokar Silent Disco

 1. Antal hörlurar: Var tydlig vid bokning hur många gäster du förväntar dig närvara vid ditt evenemang för att säkerställa att du har tillräckligt med hörlurar för alla.

 2. Musikval: Överväg att ha flera spellistor för att tillgodose en bred publik. De finns färdiga spellistor när du bokar genom Evenses.

 3. Utrymme: Även om silent disco kan anpassas till nästan alla utrymmen, se till att det finns tillräckligt med utrymme för dina gäster att dansa och röra sig fritt.

 4. Teknisk support: Se till att du har tillgång till teknisk support under evenemanget för att hantera eventuella tekniska problem som kan uppstå.

silent disco till ditt evenemang.jpg

Varför Silent Disco är perfekt för ditt evenemang

 • Flexibilitet: Ett av de största fördelarna med silent disco är dess flexibilitet. Oavsett om det är en utomhusfestival, en inomhusfest eller ett företagsevent, kan ett silent disco enkelt anpassas till alla miljöer.

 • Mångsidighet: Med flera kanaler tillgängliga på hörlurarna kan gästerna växla mellan olika musikgenrer. Detta innebär att alla, oavsett musiksmak, kan njuta av evenemanget till fullo.

 • Ljudkontroll: Inga fler klagomål från grannar om hög musik! Med Silent Disco kan du hålla festen igång hela natten utan att störa omgivningen.

Hur Evenses Kan Hjälpa Dig

Evenses finns här för alla dina silent disco-behov. Vi erbjuder högkvalitativa hörlurar, flera DJ-alternativ och fullständig teknisk support för att säkerställa att ditt evenemang går smidigt. Vårt team av experter kommer att guida dig genom hela processen, från planering till genomförande, för att säkerställa att ditt Silent Disco-evenemang blir en oförglömlig upplevelse.

Vad väntar du på?

Silent Disco är inte bara en trend; det är en musikrevolution som erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Oavsett om du planerar en stor festival eller en intim sammankomst, kommer Silent Disco att ge ditt evenemang den extra gnistan det behöver.

Så varför vänta? Ta ditt evenemang till nästa nivå med hjälp av Evenses. Boka ditt Silent Disco idag och upplev musik på ett helt nytt sätt!Hur många hörlurar behöver jag?

Det beror på hur många deltagare du förväntar dig på ditt evenemang. Det är klokt att reservera några extra hörlurar för eventuella extra gäster eller för att ersätta eventuella trasiga enheter.

Hur fungerar hörlurarna?

Hörlurarna är utrustade med en FM-mottagare som tar emot signalen från sändaren och överför musiken till hörlurarna. Det går att justera volym och ljudspår via hörlurarna.

Vad kostar ett silent disco och vad ingår?

Priset för ett silent disco varierar beroende på evenemangets storlek och plats, samt antalet hörlurar och hyra av teknik. Det är också möjligt att boka ett silent disco med DJ så att DJ:n kan styra en kanal där musiken spelas.

Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via