Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr ett Silent Disco
100% matchning

Hyr ett Silent Disco

Silent Disco skapar du en unik atmosfär där du upplever musiken genom hörlurar.
Vill du fira din födelsedag,företagsfest eller bröllop på ett annorlunda och roligt sätt?  Med Silent Disco sk...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka ett Silent Disco

Vill du hyra en Silent Disco för ditt party, evenemang, festival eller bröllop? En silent disco är det ultimata sättet att överraska dina gäster på ett roligt sätt. En silent disco skapar en unik atmosfär där du upplever musiken genom ett par hörlurar. Det fina med en silent disco är att din egen musik kan väljas eftersom DJ-skivorna har en varierad repertoar, bestående av cirka 10 000 låtar. Oavsett vilken stil du kan ha, är allt möjligt med en silent disco som säkert kommer att ge dina gäster en oväntad spänning!

Hyr ett Silent Disco för ditt evenemang, fest eller bröllop

Om du bokar en Silent Disco with Evenses behöver du inte oroa dig för någonting! Silent Disco är bokat till ett allomfattande pris, vilket innebär att all nödvändig utrustning, en elegant DJ-monter, ett tillräckligt ljudsystem och en vacker ljusshow ingår. Allt du behöver göra är att njuta av ditt evenemang, fest, festival eller bröllop. Du kommer att se information om Silent Disco nedan. Du kan också kontakta en av våra anställda så hjälper vi dig gärna med dina frågor om att hyra en Silent Disco.

Blogg om Silent Disco (Tyst Diskotek)

Kommer din dotter snart fylla 21 år och vill du anordna en fest för henne som hon och hennes vänner aldrig har sett förut? Har du blivit ombedd att organisera ett evenemang för hela kontoret och vill du komma med något originellt? I dessa fall kan en tyst diskotek vara det rätta valet för dig!

Enkelt förklarat är ett tyst diskotek en fest där människor dansar till musik med trådlösa hörlurar. Hörlurarna är utrustade med mottagare som får låtar från DJ-monter. Denna teknik ersätter det klassiska högtalarsystemet som de flesta nattklubbar och andra evenemangsplatser använder. Om du tar av dig hörlurarna på ett silent disco, hör du inte musik och du ser bara ett rum fullt av dansande människor som verkar dansa till obefintlig musik. Som du kan föreställa dig kan detta vara en mycket unik och en spännande upplevelse för alla du bjuder in.

Visst om du aldrig har hört talas om ett silent disco kan konceptet låta konstigt. Silent Disco är ett relativt nytt koncept inom fester och underhållning, men det har intressanta och roliga element som har fått populariteten att spridas. Vanliga barer och klubbar har hög musik som spränger genom stora högtalare, vilket gör det svårt att chatta med människor. På ett tyst diskotek kan du spränga musiken så högt du vill i dina egna öron, men också ta bort dem för att prata med dina vänner utan att behöva skrika över musiken. Utöver det kommer vissa headset på silent disco med funktionen att växla mellan kanaler. Det betyder att du kan lyssna på en låt medan personen som följer dig lyssnar på en annan!

När det gäller typen av fest, att boka ett tyst diskotek ger dig ett överflöd av möjligheter. Från mysiga födelsedagar och bländande bröllop till festliga företagsevenemang och fester som varar hela helgen, du kan boka ett tyst diskotek för nästan alla tillfällen. Oavsett vad du organiserar är chansen att boka ett silent disco vara en fördelaktig funktion som alla dina gäster kommer att älska.

Det är bra att boka ett silent disco genom ett företag som har erfarenhet av att organisera och boka evenemang. På Evenses har vi redan organiserat otaliga silent disco för olika kunder, och vi är glada att göra denna expertis tillgänglig för dig. Det är därför våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan. Om du först vill titta på tillgängliga alternativ själv, kan du börja med att använda sökmotorn på vår webbplats. Genom att göra detta kan du söka igenom alternativen baserat på vad du letar efter och vilken typ av händelse du ska organisera. Dessutom kommer vi att diskutera exakt ett silent disco och varför det kan vara en fantastisk idé för det evenemang som du ska anordna.

Vad Evenses kan göra för dig

När du bokar ett silent disco måste du ta itu med många val när det gäller organisation, musikstilar och platser. På Evenses kan vi organisera ett brett utbud av silent discos som passar alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang.

På Evenses kan du också boka ett silent disco i kombination med andra typer av underhållning som en live DJ-set eller en visuell show av en VJ. Oavsett om du vill ge det kommande grannskapet en original touch eller letar efter en unik upplevelse för ditt bröllopsmottagning, kan ett silent disco vara precis vad du behöver.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via