Hyr en kaffebar

En kaffebar är lämplig att boka för nästan alla olika tillfällen. Om du hyr en kaffebar hos Evenses får du en mobil kaffebar som är lätt att flytta på. Ditt kaffe kommer inte bara att serveras - baren har personal som har god erfarenhet i kaffesorter och "Latté art". 'Latté art' är alltså skapandet av mönster i kaffets mjölkskum som till exempel ett hjärta, ett löv eller ett äpple. Baristorna som levererar kaffet har god kunskap om sina produkter och gillar dessutom att prata om produkterna, dess beredning och ursprung. Vi har en lösning även om vissa gäster inte gillar kaffe - baren du hyr på Evenses är även utrustad med smakfulla tesorte

 

 

Hyr en kaffebar för din fest, festival eller evenemang

Det spelar ingen roll om du organiserar ett stort eller litet evenemang; kaffebaren är anpassad för nästan alla tillfällen, till exempel firmafester, festivaler eller mässor. Baren är utrustad med dekorationer, kaffekort, glas och baristas. Det pris du betalar hos Evenses är allomfattande; du behöver inte oroa dig för några extra kostnader efter evenemanget. En kaffebar kombineras bra med andra alternativ som Evenses erbjuder, till exempel DJ & saxofonister. Du kan kontakta en av våra anställda för frågor eller för en offert utan förpliktelser. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta den perfekta kaffebaren.

 

Vill du hyra kaffebar till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra kaffebar alternativ nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.