Luftakrobatik show

Vill du boka en luftakrobatik show  till din företagsfest, mottagning eller festival? Hos Evenses kan du boka en fantastisk och professionell luftakrobatik show. Våra akrobater är perfekta till Rhönrad, tyg- och ring akrobatik. Här kommer du att få en otrolig show tack vare akrobaternas fantastiska skicklighet. Förutom denna luftakrobatik show så finns det en rad andra olika uppträdanden och shower i vårt utbud, som en dansduo, en aerial ring eller akrobater.

Akrobaterna som uppträder med tygerna skapar imponerande och njutbar konst, då hon svingar sig mellan textilbanden. Dessa kvinnliga dansare kan uppträda med olika genrer av musik, som till exempel akrobater som dansar till jazz eller klassisk musik. Deras kläder och dekor kan anpassas till dina önskemål. Det är bara att efterfråga det så ska vi se om det är möjligt. Akrobaterna är verkligen erfarna och de åker igenom hela Sverige för att uppträda vid olika evenemang. Tygakterna kan passa som öppningsakt, men de kan också passa under en middagsbjudning.

Hyr en tyg-akt till ditt företagsevent, festival eller jubileum

Funderar du på att boka en luftakrobatik show? I så fall så kan du be om ett kostnadsförslag. Du kan nå oss dygnet runt via telefon och mejl.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via