Skulle du vilja boka en musiker till din födelsedag, din årsdag, ditt bröllop eller din företagsfest? Välkommen till Evenses - det rätta stället för att boka en musiker. Evenses bokningsbyrå erbjuder ett stort utbud av musiker, som till exempel billiga DJ:s, cover / rock / hyllningsband och solosångare. Vi hjälper dig gärna med att boka en musiker.​

 

Tycker du om partymusik och vill du göra ditt event till en riktig fest? Ta då en titt på alla våra allround DJ:s eller band "No Loose Ends". Vill du hellre ha en lugnare vibe på ditt event, då kan du kika på de duetter eller de sångare som spelar piano. Förutom vårt stora utbud av musiker, så kan vi också erbjuda dig andra alternativ som en drive in-show, uthyrning av ljud- & ljusset, utrustning och fotobås.

 

 

Boka en musiker till ditt bröllop, din företagsfest eller ditt jubileum

 

Då vi tar vår professionalism och kvalitet väldigt seriöst, så har vi sett till att föreställningarna och sångarna i alla våra erbjudanden är av den högsta standarden vad gäller kreativitet, utstrålning och erfarenhet. Alla priser är dessutom totalpriser, så du behöver inte oroa dig över några extra kostnader. All utrustning, ljusuppsättningar, material och artisternas instrument är redan ordnat.

 

Har du några frågor eller vill du ta upp något gällande din bokning, tveka inte att kontakta Evenses. Vi hjälper dig gärna att ge extra information så du kan boka den perfekta musikern.