Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!

4095 kr - 6550 kr
Dozzie
Dozzie
kaninenaffforweb
kaninhattforweb
Dozzie
Kontrollera tillgängligheten för Trollkarlen Göran här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Passar till: Bröllop, Mingel, Årsfest
Kategori: Trollkarl

Trollkarlen Göran är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnkalas. Han har hållit på med det sedan 1995 och är Sveriges mest anlitade trollkarl på barnkalas.

Snittbetyget från de som haft trollkarlen Göran på sitt barnkalas är 5,0 av 5,0. Många bokar honom om och om igen på sina kalas. Det gäller inte bara syskon till tidigare födelsedagsbarn utan även födelsedagsbarnen som haft trollkarlen Göran på sitt kalas vill ofta ha det igen och igen. Många blir vänner för livet med den långe snälle trollkarlen.

Efter att ha besökt över 3000 barnkalas så har trollkarlen Göran fått en viss rutin på hur man skapar ett roligt kalas. Samspelet med publiken är avgörande och det blir ofta högljutt och roligt när trollkarlen Göran är med. Alla i publiken deltar i showen med rörelser och de får lära sig de nya magiska orden.

Men trollkarlen Göran kan även erbjuda andra magishower, utöver sina fantastiska barnkalas kan trollkaren Göran erbjuda följande:

Mingeltroller:
I denna delen går Trollkarlen Göran omkring bland era gäster och visar trolleritrick på nära håll. Oftast i åskådarnas egna händer där de får uppleva en rolig stund med starka magiska effekter mitt framför ögonen. Rekvisita som används är pennor, mynt, spelkort, gummisnoddar. Helt enkelt vanliga saker som folk brukar använda hemma

Scenshower:
Trollkarlen Göran har en speciellt utvecklad show för familjer som har gjort succé vid tusentals tillfällen. Barnen kommer att skrika, skratta, sitta tysta och även hjälpa trollkarlen med showen. Vi lär oss trollformler och träffar Sveriges längsta trollkarl. Detta är Sveriges mest bokade trollerishow för barn som spelas ca 250 gånger om året. Showen speltid är ca 35 minuter. Rekordet ligger just nu på att ett barn har sett föreställningen 7 ggr.

Klassisk scenshow för upp till 50 personer
Stora scenshowen för mer än 50 personer

Boka Trollkarlen Göran till er födelsedag, företagsevent eller bröllop. Trollkarlen Göran kommer att vara ett fantastiskt tillägg till er fest och ge era gäster ett minne de inte kommer att glömma!

Relaterade produkter

Trollkaren Frank-Axel

Trollkaren Frank-Axel

Boka denna professionella trollkar till ditt bröllop, företagsevent eller fest! Trollkaren Frank-Axel har gjort ofantligt många evenemang och lyckas alltid häpna alla gäster.

5000 kr - 12000 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.