Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Mobil kaffebar
100% matchning

Mobil kaffebar

Mobil kaffebar med grymt kaffe som garanterat skapar en skön stämning på konferensen!
Behöver du kaffe till din konferens, event? Kolla då in möjligheten att boka en mobil kaffebar som serv...
Läs mer

6250 kr - 10000 kr
Luxury Cocktail Show
100% matchning

Luxury Cocktail Show

Luxury Cocktail består av Sveriges bästa bartenders som ger dig show ni sent kommer glömma.
Gör det event extra speciellt med en lyxig cocktail show​. Dessa bartenders gör inte bara goda drin...
Läs mer

2995 kr - 4790 kr
Hyr en Cocktailbar
100% matchning

Hyr en Cocktailbar

En cocktailbar med de godaste drinkarna och trevligaste bartendrarna.
En färgrik och exotisk cocktail är en viktig beståndsdel på alla sorters tillställningar. Det spelar ingen roll om de så ...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Cocktailbar

 • Är du ansvarig för att organisera sommarens drinkfest på kontoret och vill du göra det till en fest att minnas?

 • Ska du gifta dig om några månader och letar du efter sätt att hålla igång festen efter middagen?

 • Firar du snart din födelsedag och känner inte för att tillbringa hela kvällen i köket eller bakom baren?

 • Har du någonsin funderat på att boka en cocktailbar för den fest eller det evenemang som du ordnar?

Cocktailbar

När vi talar om att boka en cocktailbar talar vi om en fullt utrustad cocktailbar som kommer att ställas upp på din fest eller ditt evenemang, inklusive professionell personal. Dessutom tillhandahålls i allmänhet cocktailkort, glas och nödvändig utrustning, så att du inte behöver tänka på någonting. Dryckerna och cocktails i cocktailbaren är ofta en viktig del av evenemanget, särskilt för dina gäster, så om du bokar en professionell cocktailservice kan du vara säker på att du inte behöver oroa dig för detta.

Det fina med en cocktailbar är att den kan ge mervärde till praktiskt taget alla tillfällen. Evenses cocktailbarer finns i många olika former och storlekar och för alla typer av platser, från födelsedagar och bröllop till företagsevenemang och reklamaktiviteter. Oavsett om det handlar om ett stort evenemang eller en intim fest, så kompletterar det breda utbudet av färgglada cocktails utseendet och känslan av varje fest, särskilt när de tillagas av en professionell bartender.

Det är alltid trevligt att sätta lite extra glans på din fest eller ditt evenemang genom att boka en cocktailbar. På Evenses går vi dock ett steg längre, eftersom vi förutom att boka en cocktailbar som en del av catering-tjänsten också erbjuder cocktailbar-workshops och annan dryckes relaterad underhållning, till exempel byggandet och övervakningen av imponerande champagnetorn som du kanske har sett i filmer. Med andra ord är möjligheterna i cocktailbaren praktiskt taget oändliga.

Det behöver inte vara svårt att boka en cocktailbar för din fest eller ditt evenemang, men med tanke på det stora utbudet i Sverige är det lämpligt att ta hjälp av oss med din festplanering. På Evenses har vi ett omfattande utbud av mobila cocktailbarer som vi redan har installerat på fester och evenemang, i allmänhet med professionell vägledning för att cocktailbaren ska passa perfekt. Vi ställer gärna vår expertis och erfarenhet till ditt förfogande så att du kan boka den perfekta cocktailbaren för ditt evenemang.

Låt din kreativitet blomma!

När du bokar en cocktailbar med Evenses har du många alternativ när det gäller att planera din fest eller ditt evenemang. Oavsett om du vill ha en enkel cocktailbar eller ett champagnetorn, samarbetar vi gärna med dig för att se vilka möjligheter som finns för tillfället, där barpersonalen själv ofta har intressanta förslag. På så sätt kan du förgylla ditt evenemang på ett så personligt och originellt sätt som möjligt.

För cocktailbarerna erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Det är till exempel möjligt att anpassa cocktailbaren genom att placera din logotyp på cocktailbaren, cocktailmenyn och till och med på uniformerna för våra cocktailshakers. Ett annat alternativ är att lägga till LED-belysning i cocktailbaren för att göra den till ett visuellt spektakel. I allmänhet har varje cocktailbar produkter för att dekorera cocktails (som körsbär, kanelstänger och gurkor), personliga cocktailkort och våra egna glas. I priserna ingår även erfaren barpersonal med lämplig klädsel.

Varför är det en bra idé att boka en cocktailbar?

Att boka en cocktailbar är något som du som fest- eller evenemangsarrangör sällan kan göra fel. Få saker är så festliga som en cocktail som förbereds speciellt för dig på plats, och dina gäster kommer säkert också att tycka det. En cocktail är lite mer speciell än en öl eller ett glas vin, och det är inte varje dag som dina gäster kommer till evenemang där de kan välja mellan ett brett utbud av exotiska drycker. Om du ännu inte är övertygad om fördelarna med att ha en cocktailbar på din fest, listar vi några av dem nedan.

Ett mindre bekymmer för arrangören

Mat och dryck spelar en central roll på många fester och evenemang, och som arrangör vill du att allt ska vara perfekt. Att boka en mobil cocktailbar är därför ingen dålig idé. På så sätt kan du försäkra dig om att cocktails är i händerna på proffs, både under förberedelserna inför festen och under själva tillfället, och att du inte behöver oroa dig för barens skötsel.

Folk älskar en cocktail på en fest

En cocktail från en cocktailbar är fortfarande en speciell dryck för många människor. En cocktailbar är verkligen en del av en fest, t.ex. ett romantiskt bröllop eller en fantastisk födelsedagsfest. Särskilt om du har installerat en cocktailbar som är bemannad av professionella mixologer ger du dina gäster möjlighet att prova drinkar som de inte skulle tillaga själva hemma. Dessutom är det en underhållning i sig att se en cocktailbar förberedas av ett proffs.

När du hyr cocktailbaren ingår följande paket som standard:

Paketuthyrning cocktailbar i fyra timmar

 • Cocktaildekoration av färska produkter
 • Cocktailkort
 • Glasvaror
 • Utrustning
 • Erfaren barpersonal med lämplig klädsel
 • Uppsättning och nedmontering
 • Cocktails
 • Transportkostnader

Vad Evenses kan göra för dig

Särskilt för personer som aldrig tidigare har bokat en cocktailbar kan en sådan bokning verka lite komplicerad. Det är det inte, på Evenses har vi under årens lopp hanterat hundratals bokningar av professionella cocktailbarer för en mängd olika evenemang, och vi använder gärna denna erfarenhet för att hjälpa dig att hitta och boka den perfekta cocktailbaren för ditt evenemang. Vi kan inte bara hjälpa dig att utforska de olika alternativen, vi kan också hjälpa dig att slutföra ditt evenemang och förhandla med de cateringföretag du väljer. På så sätt är du inte ensam och kan dessutom lita på expertisen

Hyra en cocktailbar

Hyr en cocktailbar för din fest, ditt bröllop eller ditt företagsevenemang. Goda drycker är en viktig ingrediens för ditt bröllop, din födelsedag eller din mottagning. Evenses erbjuder ett urval cocktailbarer för uthyrning. Denna bartjänst finns i olika former och storlekar, på vilken plats som helst.

Be gärna om en offert utan förpliktelser, så att vi kan beräkna priset specifikt för din fest. Eller kontakta oss för mer information om att hyra en cocktailbar. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan för att svara på alla dina frågor.

På Evenses kan du
Hyr en cocktailbar
Beställ catering
Boka en videograf
Boka en DJ

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via