Vill du hyra en saxofonist för ditt kommande bröllop, din födelsedag eller företagsfest? Evenses har ett stort utbud av olika bröllops-saxofonister, nederländska saxofonister, jazzsaxofonister, saxofonshower och många andra typer av uppträdanden med en saxofon! Saxofonen är känd för sin unika ton. Instrumentet passar för jazz, pop och även klassisk musik. Det är ett omtyckt instrument. Evenses erbjuder många olika alternativ gällande uthyrning av saxofonister. Du kan till exempel boka ett band, en DJ eller andra instrumentalister tillsammans med en saxofonist. Vi gör allt vi kan för att uppfylla dina önskningar och det är bara en av anledningarna till varför Evenses har fått en kundnöjdhet på 9.5/10!

Boka en solo saxofonist för ett komplett ljud​

Ett uppträdande inkluderar som standard ett professionellt soundset, där saxofonisterna använder inspelningar så att uppträdandet (även om det bara är en saxofonist) fortfarande får ett komplett ljud.​

 

Hyr en saxofonist till ditt bröllop, din födelsedag eller din middagsbjudning

Om du är intresserad av att boka en saxofonist, eller om vill du få mer information om allt som Evenses erbjuder - då kan du alltid ringa oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt via telefon. Alternativt så kan du också skicka oss ett mejl eller be om ett kostnadsförslag på hemsidan. Vi älskar att hjälpa dig boka en saxofonist.