Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Dancing Flames
100% matchning

Dancing Flames

Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna
Dancing Flames erbjuder storslagna eldshower. De är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad eld...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
17500 kr - 28000 kr
LED Light Show
100% matchning

LED Light Show

Överraska dina gäster med en LED Light Show som får dina gäster att hurra
Boka en LED Light Show som garanterat får publiken att jubla och skapa en fantastisk atmosfär. Genom att ”rita” bild...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
14000 kr - 22400 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Eldshow

Att boka en eldshow är ett smart sätt att ge dina gäster en helt unik upplevelse. En eldshow går att erbjuda till olika event som företagsfester, mässor, evenemang, bröllop eller festival. När du hyr en eldshow så kommer du att  bjudas på något riktigt spektakulärt. Eldshowen är originell, mystisk och spännande. Våra eldshower tar runt 10 minuter. Dessa fantastiska shower kan också kombineras med andra typer av shower, som till exempel eldslukare. Bokar du din eldshow hos Evenses får du olika fördelar: Evenses erbjuder ett komplett pris, vilket betyder att alla kostnader är inkluderade i priset. Detta kommer spara dig mycket tid, så att du kan ta det lugnt och njuta av din fantastiska show!

Hyr en eldshow för din fest, festival eller affärsfest!

Om du är intresserad av att gå all out är det perfekta alternativet att hyra en eldshow. Att boka en eldshow är perfekt för din festival, evenemang, personalfest, fest eller bröllop. Eldshower kan användas för både små och stora evenemang.

Du kan kontakta en av våra anställda utan förpliktelser, så hjälper vi dig att hitta rätt eldshow för ditt evenemang!

Blogg om eldshowerna

Kommer du snart att fira ditt 30-årsjubileum och du letar efter något som verkligen gör det till en oförglömlig dag? Är du ansvarig för att organisera grannskapets årliga event och vill ordna något unikt för underhållningen? Eller kommer ditt företag snart att vara på en stor mässa och du behöver något för att sticka ut från tävlingen? Du kanske inte har tänkt på det själv, men en live eldshow kan vara rätt alternativ för dig.

En eldshow är en liveuppträdande av en eller flera professionella artister som använder eldelement som lågor och eld-ringar för att framföra en show. Under showen åtföljs dansarna av eldiga mönster och färger som skapar ett vackert och unikt visuellt spektakel. En eldshow på ungefär tio minuter kan vara det perfekta ackompanjemanget för en presentation, öppnandet av ett evenemang eller till exempel övergången mellan huvudrätten och efterrätten vid en stor bankett.

En av de trevliga sakerna med att boka en eldshow är att den också enkelt kan kompletteras med andra element som eld-ätare. I vissa ensembler ingår en ätare redan, medan andra kan lägga till en ätare utan alltför mycket besvär. Dessutom kan en hel del hittas genom att följa eldföreställningen med musik, kostymer och dansstilar.

På Evenses vet vi alltför väl vad en professionell eldshow kan lägga till fester och evenemang hos våra kunder. Därför erbjuder vi olika alternativ inom detta område, från soloartister till imponerande koreograferade gruppuppträdanden. Våra kunder är ofta förvånade över hur lätt det är att få en riktig professionell eldshow.

När det gäller typ av evenemang ger en eldshow dig faktiskt ett överflöd av möjligheter. Från speciella födelsedagar och bländande bröllop till festliga företagsevenemang och stora festivaler, du kan boka en eldshow för nästan alla tillfällen. Oavsett vilken typ av fest du anordnar, är chansen att bokning av en eldshow kommer att ge en minnesvärd fest, både för dina gäster och för dig själv.

Även om det inte nödvändigtvis behöver vara svårt att boka en eldshow, är det i slutändan klokt att ringa in ett erfaret företag för att få hjälp. Som specialister inom partyplanering och underhållning har vi redan anordnat många eldshower på Evenses för olika kunder. Vi är glada att göra denna expertis tillgänglig för dig och göra ditt evenemang till en enorm framgång. Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan eller så kan du börja med att utforska de tillgängliga alternativen själv.

Ta det första steget i din sökning genom att använda sökmotorn på vår webbplats. Med detta kan du söka efter handlingar under olika parametrar och se till att den handling du vill ha kommer att vara den rätta för ditt evenemang. Vidare nedan kommer vi att ta en närmare titt på vad en eldshow är och varför det kan vara så bra att boka för festen eller evenemanget som du ska anordna att boka.

Varför skall du boka en eldshow för din fest?

Som vi sa tidigare är att boka en eldshow inte det första du tänker på när du letar efter underhållning för ett evenemang du anordnar. Men det betyder inte att det inte skulle vara en dålig idé. I själva verket kan det vara ett perfekt tillskott till festligheterna. I vilket fall som helst är det det perfekta sättet att ge dina gäster en helt annan upplevelse. Eldshower är mystiska, originella och spännande som garanterar ett spektakel. Om du ännu inte är övertygad kommer vi att lista några goda skäl att boka en eldshow nedan.

Det är en mycket original form av underhållning

En professionell eldshow är inte något du möter varje dag. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller ett företagsevenemang, kommer en show med brinnande lågor, jonglörer som går över scenen med brinnande bönder och farlig dans verkligen imponerar publiken. För att få en uppfattning om det intryck en eldshow gör på de närvarande kan du läsa recensionerna på vår webbplats om handlingarna i vår portfölj. Det finns recensioner från människor som har sett de olika brandartisterna live och ger dig inblick i hur det kan gynna ditt evenemang.

Du kan vara säker på att dina gäster kommer att prata om det länge

Eftersom en eldshow är så unik garanterar den att människor kommer ihåg ditt evenemang under lång tid och i slutändan är det du vill ha som arrangör. Du kan räkna med att många mobiltelefoner dyker upp när handlingen börjar. Majoriteten av gästerna vid ditt evenemang har säkert inte sett en live eldföreställning framför dem tidigare, så att boka en eldshow är ett utmärkt tillskott till festligheterna för att imponera på alla.

Det är ett perfekt sätt att hålla festen vid liv

När du arrangerar eller deltar i ett evenemang som tenderar att gå långsamt, till exempel prisutdelningar eller bröllop, kan det vara perfekt att boka en eldshow för att få alla energiska. I allmänhet varar en professionell eldshow inte längre än tio minuter, vilket gör det till en idealisk handling att inleda tillkännagivanden eller tal eller styra övergången mellan olika delar av partiet. Oavsett anledning till att du bokar eldshowen kommer du garanterat att locka dina gäster.

Eldshower är mångsidiga

En eldshow är ett ganska brett koncept överlag, för det finns ganska lite variation. Du kan till exempel boka en vacker soloartikel som kombinerar eldteknik, dans och kostymer för att skapa en förtrollande helhet. Du kan också gå för hela ensembler där en grupp professionella artister i olika formationer kan ge en föreställning. Du kan också kombinera de olika akterna som finns tillgängliga med varandra eller med en helt annan form av underhållning, till exempel en DJ eller en grupp akrobater. Se till att du alltid diskuterar detta bra med artisterna i förväg, så att hela föreställningen kan matchas perfekt med varje komponent.

Även om du aldrig har bokat en eldshow förut är det inte svårt att föreställa sig att vissa grundförhållanden, som tillräckligt med utrymme, är avgörande för en framgångsrik föreställning. Men det betyder inte att eldshower bara är lämpliga för ett fåtal platser. Tvärtom kan en eldshow ha ett stort mervärde på ett stort antal olika platser, så länge det finns tillräckligt med utrymme för konstnärerna att visa sin konst. Dessutom är en eldshow också perfekt för fester och evenemang som äger rum utomhus och för nattliga tillfällen.

Vad Evenses kan göra för dig

Få handlingar ser visuellt lika imponerande ut som en live eldshow. Genom att boka en professionell eldshow kan du skapa en energisk och bokstavligen flammande atmosfär. Det är också ett originellt tillskott till ditt evenemang som dina gäster inte får chansen att uppleva på nära håll varje dag.

En av de stora fördelarna med att arbeta med eldshowerna på vår webbplats är att vi redan har mycket erfarenhet av att boka dessa handlingar. Vi har bokat eldshower många gånger tidigare för våra kunder. För att ge dig en inblick i kundernas upplevelse kan du också hitta omfattande recensioner på tillgängliga brandshower på webbplatsen. I kombination med lite videomaterial, bilder och hjälp av våra bokare kan du få en god uppfattning om de akter och ensembler som potentiellt kan uppträda vid ditt evenemang.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via