Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Party DJ´n
100% matchning

Party DJ´n

Rutinerad & eftertraktad DJ som gör er spelning unik och spelar nostalgi hits & party hits
Party DJn är en rutinerad DJ som sedan början av 90-talet levererat högkvalitativ musik och skapat p...
Läs mer

Pris på förfrågan
DJ Experience
100% matchning

DJ Experience

En DJ med flera års erfarenhet av spelningar på privat fest, nattklubb, bröllop och göretagseve
Söker du en erfaren DJ kan garantera att han levererar en kväll minnesvärd av hög kvalité? Med ...
Läs mer

5995 kr - 9590 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

80-tals fest

Boka en 80-tals fest med hjälp av Evenses! Är din kompis födelsedag snart och funderar du på att anordna en retrofest för tillfället? Var du och din partner gift på 1980-talet, och skulle du älska att göra en fest med en aning nostalgi för familj och vänner för din nästa bröllopsdag? Eller är du bara ett stort fan av allt som har med 80-talet att göra och vill du göra något med den här hobbyn i form av en fest eller ett evenemang? Oavsett tillfälle och anledningen till din fest skadar det inte att överväga att boka en 80-talsfest.

Men eftersom ingen kund och ingen händelse är exakt densamma kan den här hjälpen ta många olika former. Vi har till exempel ofta arbetat med kunder som alla hade väldigt bra idéer för festen eller evenemanget de ville organisera, men som inte riktigt såg fram emot de förberedelser som måste göras. I sådana fall kan allt lämnas åt oss, allt från förberedelser, från att boka plats och arrangera en cateringfirma till att installera installationer och boka livemusik. Allt vi behöver är din input och dina önskemål. Det är trots allt ditt party.

Vi har också många kunder som ser förberedelser och planering av festen eller evenemanget som de ska anordna som ett slags förväntan. Men det betyder inte att Evenses inte kan ha ett mervärde för dem. När allt kommer omkring kommer det alltid att finnas uppgifter och saker som du inte tycker om att göra så bra eller som du kan göra mindre bra, eller som du helt enkelt inte har tillräckligt med tid för, och i så fall kommer vi in ​​i bilden. Från att välja en cateringfirma till att anställa extra personal och att göra ett urval av festlokaler till att förhandla med DJ:n kan vi befria dig från de uppgifter som du inte har tid för eller känner för att göra. På det sättet har du mer tid för de uppgifter som du inte kan eller inte vill överlämna och att njuta av festen du själv har satt upp.

boombox.jpg
Boombox

Att boka ett 80-talstema för ditt party eller evenemang är inte nödvändigtvis svårt, men med tanke på det varierade utbudet av alternativ i Sverige, är det tillrådligt att ringa in hjälp av en fest som har erfarenhet inom området för sådana bokningar. På Evenses har vi ett omfattande utbud av alternativ och handlingar som vi redan har bokat för otaliga 80-talets fester och evenemang, inklusive underhållning som ljusshow eller tjänster som catering för stora grupper. Vi gör gärna den kompetensen och erfarenheten tillgänglig, så att du kan boka den perfekta festen med temat 80-talet för tillfället.

Du kan nå våra bokare och underhållningsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska själv kan du redan titta på alla tillgängliga alternativ angående 80-talet med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom, nedan, för information och inspiration, kommer vi att ta en titt på 80-talets underhållning, även känd som Decade of Decadence.

Underhållning i Decade of Decadence

Både i väst och i resten av världen såg 1980-talet en betydande förändring i samhälleliga termer, från en mer konservativ levnadsstandard där de mer extravaganta influenser från 60- och 70-talet redan var uppenbara till en era av hedonism och massa konsumtion. Det är inte utan anledning att flera framstående ekonomer också sammanfattar ”allt är möjligt, allt är tillåtet” -attityd på 80-talet i fem ord: ”Bli rik, låna, spendera, njut”. Av den anledningen kallas 80-talet ibland också decenniet av girighet.

Naturligtvis återspeglades denna allmänna inställning också i den tids underhållning. Bland annat föddes konceptet med musikvideon på 80-talet och fick popmusik att genomgå en massiv omvandling. Artister som Michael Jackson, Madonna och Duran Duran, för att bara nämna några, blev bland annat världsberömda för sina revolutionära klipp. Filmatiskt lanserades också många filmstjärnors karriärer på 1980-talet, inklusive Nicolas Cage, Patrick Swayze och Demi Moore. Tänk bara på kultfilmer som Dirty Dancing, St. Elmo's Fire och Footloose. På TV fick serier som The A-Team, The Dukes of Hazzard och Cheers status som megahits på åttiotalet.

80-talet var också arkadernas ålder och de första riktiga videospelen. Om du har sett Stranger Things (2016) -serien vet du omedelbart vad vi pratar om. Anledningen till att vi också vill ta med videospel är att de är en outtömlig inspirationskälla för fester och evenemang med temat 80-tal. Världsberömda spel som Super Mario Bros, Pac-Man och Tetris kom alla ut på 1980-talet och är fortfarande populära i en eller annan form idag.

På samma sätt är det mycket igenkännliga sättet från 80-talet också en bra inspirationskälla för en äkta 80-talsfest. När allt kommer omkring, vad är en slående temafest utan lämplig klädkod? När det gäller 80-tals frisyrer dominerades åttiotalet av mer uttalade nedskärningar, inklusive perm, mattan och det så kallade stora håret, den voluminösa frisyren som bärs bland annat av stjärnor som Dolly Parton, männen i Mötley Crüe och Madonna. Det är en perfekt ursäkt för dina gäster att klä sig i alla typer av over-the-top peruker.

När det gäller trender för kläder och accessoarer kännetecknades 80-talet av axelbelägg, jeansjackor och benvärmare, medan det nu världsberömda solglasögonmärket Ray-Ban kom med Aviator under denna period, delvis populärt av filmen Topp Gun med Tom Cruise och Wayfarer, som har spelats i filmer som Risky Business och serier som Miami Vice. Med andra ord, för att sätta ihop en original, galen klädkod för festen eller evenemanget som du ska anordna, är du på rätt plats med 80-talets tema.

80s style.jpg

Om du bestämmer dig för att boka en fest med ett 80-tals tema hjälper vi dig gärna att klä upp evenemanget för att ge en touch av riktig nostalgi. Vi kan till exempel boka ett professionellt hyllningsband för dig som ger en varierad uppsättning lista med 80-talets hits, men vi hjälper dig gärna att hitta de sista dekorativa detaljerna för att ge din fest pricken över i. Det beror huvudsakligen på vad du tänker på för tillfället, för när du bokar en 80-talsfest är din insats ledande. Vad vi erbjuder är möjligheten att få lite hjälp att göra dina önskemål och idéer verklighet.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en 80-talsfest behöver inte vara svårt alls, speciellt om du redan vet mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken typ av underhållning du tänker på. Så det är verkligen användbart att få en ganska tydlig uppfattning om det, åtminstone för dig själv, innan du börjar söka och boka ett 80-tals tema. Inte alla alternativ och handlingar passar den typ av fest eller evenemang som du ska anordna. Allt från 80-tals Dj:s till coverband som kan uppfylla dina nostalgi önskemål

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via