1 filter
Sortera efter: Relevans
Shortcut to Weekend
100% matchning

Shortcut to Weekend

3 reccensioner

Shortcut to Weekend är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester

17950 kr - 28720 kr
Party Poppers
100% matchning

Party Poppers

6 reccensioner

Ett grymt coverband med en bred reportrar som garanterat kommer att sätta igång dansgolvet.

18500 kr - 29600 kr
The Prime-Time Band
100% matchning

The Prime-Time Band

3 reccensioner

The Prime-Time Band erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro

19000 kr - 30400 kr
Get Up & Dance
100% matchning

Get Up & Dance

3 reccensioner

Get Up & Dance är ett proffisionellt coverband som lyser upp er fest

29995 kr - 47990 kr
Turn It Up
100% matchning

Turn It Up

3 reccensioner

Turn It Up är ett professionellt coverband som gör din fest helt magisk.

25000 kr - 40000 kr
Wattfabriken
100% matchning

Wattfabriken

Ett partyband som älskar att sprida energi och glädje!

Pris på förfrågan
No Loose Ends
100% matchning

No Loose Ends

Ett högklassigt partyband som kommer ge dig och dina gäster en kväll ni sent kommer att glömma

27000 kr - 43200 kr
Timeless
100% matchning

Timeless

Coverband med lång erfarenhet. Spelar blandad musik: 60-tal, discodängor och nyare hits.

Pris på förfrågan
Funky Business
100% matchning

Funky Business

Funky Business spelar en trevlig blandning av gamla godingar och moderna tolkningar.

11995 kr - 19190 kr

Coverband

Boka ett coverband till din fest födelsedag eller ditt bröllop. Hos Evenses hjälper vi dig att hyra det perfekta coverbandet till din fest såsom ett allround coverband, rock'n roll- eller hyllningsband. Våra coverband spelar hitlåtar från många kända artister. Våra svenska artister är alltid redo att göra ditt evenemang fantastiskt. Nu behöver du inte längre leta för att hitta det bästa coverbandet i Sverige!

Evenses erbjuder dig ett brett utbud av musikgrupper som du kan boka. Våra coverband i feelgood-stil för bröllop kan bokas i alla genrer. Du kan boka partyband, jazzband eller ett rockband för att få härlig musik till ditt bröllop. Du kan begära ett urval festmusik som framförs av berömda  sångare. Om du föredrar att höra rockcovers från ett coverband, då kan du boka ett av våra rockband. De svenska rockbanden är extremt populära och efterfrågas ofta som coverband. Andra populära genrer och artister är: Musik från 60- och 70-talet, Dixie, rock'n'roll, topp 40-listan, funk, band, hyllningsband, klassisk samt allroundband. Funderar du fortfarande på om du vill boka en DJ eller ett band till ditt bröllop? Då kan du boka ett av våra partyband med en DJ som spelar "Party Music" eller "Embassy". Att boka  coverband är enkelt, tack vare våra evenemangshanterare. Kontakta oss för information och få hjälp med att hitta och hyra det perfekta musikbandet till din fest.

Boka ett coverband till din fest eller ditt bröllop

Oavsett om du letar efter coverband i Stockholm, Göteborg, eller Malmö är vi redo, så att du och dina gäster kan dansa loss på dansgolvet. Coverband uthyres för alla olika evenemang. Varje professionell artist är personligen utvald av oss, baserat på passion, musikalitet och erfarenhet. För att få mer information om kostnaderna för ett coverband kan du begära ett kostnadsförslag. Detta innehåller kostnader och det totala priset som Evenses debiterar för bokningarna av varje grupp. Bläddra ner för mer information om att hyra coverband till  festivaler, bröllop eller födelsedagar. Du kan också kontakta oss angående det coverband som ska bokas.

Blogg om hur man bokar ett coverband

Ett utav de största bekymmer personer  ofta har när de organiserar en fest och vill boka livemusik är om repertoaren för de band de tittar på är tillräckligt stor och passar in i festen. Genom att hyra ett coverband kan du i stor utsträckning släppa bort denna oro. Ett coverband är helt enkelt en grupp professionella musiker som sjunger låtar från andra sångare eller "covers". Ett fint och passande coverband kan vara det perfekta tillägget till din fest, men ta dig tid och lista ut vad du egentligen vill ha till din fest. Ta även reda på vilka alternativ du har när det gäller band. Våra event specialister hjälper dig gärna med detta.

Oavsett om du letar efter ett band som kan sjunga låtar från sjuttiotalet på partnerns födelsedagsfest, en liten orkester som spelar favoritlåtarna till det nygifta paret vid ett bröllop eller en  sångare som höjer stämningen till gatufesten, med ett coverband skapar du en stämning och intimitet till evenemanget.

Därför erbjuder Evenses ett mycket brett utbud av olika coverband, från popgrupper och jazzband till band som spelar gamla godingar och rockband. Du kan smidigt och enkelt kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda för coverband till ditt evenemang.

Vad är exakt ett coverband?

Att hyra ett coverband kan vara den perfekta tillägget till din fest eller event men det är väldigt viktigt att välja ett band som passar festen du organiserar och som kan ge atmosfären du letar efter.I det avseendet är det ibland en fördel att gå för ett coverband istället för ett band som huvudsakligen spelar egen musik. Trots det faktum att coverband i stor utsträckning spelar musik från andra artister finns det faktiskt skillnader och specialiseringar.

Hos Evenses kan du exempelvis hitta coverband som kan spela mer eller mindre all popmusik du vill ha, men även band som specialiserar sig inom latinomusik eller jazz, för att nämna några.Det är också viktigt att inse att ett coverband inte nödvändigtvis är ett tributeband. Ett coverband spelar vanligtvis kända låtar från olika artister eller band, medan ett hyllningsband fokuserar i allmänhet på att spela repertoar av en speciell sångerska, sångare eller grupp. Med andra ord är alla hyllningsband normalt coverband, men inte alla coverband är tributeband. Genom att boka ett coverband, får du ofta lite mer variation och flexibilitet med hänsyn till musiken och stämningen du vill ha på din bröllopsfest,företagsevent eller födelsedagsfest.

Vad ska du diskutera med de coverband du tycker om?

Som vi nämnde tidigare är det inte svårt att boka ett coverband till ditt bröllop eller evenemang, men det är viktigt att du utforskar några alternativ  innan du gör ett val. Självklart vill du ha det band som passa bäst med evenemanget du organiserar. På vår hemsida hittar du ett omfattande utbud av coverband, alla med en profil och information som är användbar när du väljer ett band.

Du kan självklart använda vår sökmotor och filter för att underlätta processen, samtidigt som du också kan kontakta oss via  formulär, e-post eller telefon för mer information om hur du väljer det perfekta coverbandet. För att hjälpa dig att komma igång har vi skrivit ned några faktorer som du bör tänka på när du väljer ett coverband.

Ta dig tid att undersöka

När du väl har bestämt dig för att boka ett coverband till din fest, är det viktigt att jämföra alternativ och underhållning som erbjuds. Titta exempelvis på internet för att se om bandet finns på sociala medier och om du kan hitta recensioner av personer som har bokat bandet innan. Har bandet en hemsida? Kan videor hittas från deras tidigare framträdanden? Är det lätt att kontakta bandet? All denna information kan hjälpa dig få en bild av coverbandet och hjälpa dig göra ett beslut.

Håll ett öga på budgeten​

Oavsett om du vill fira en födelsedag, organisera ett bröllop eller lägga till en överraskning till det årliga företagetsfesten, kommer du alltid att behöva hantera en budget. Det är därför viktigt att fråga om priset på de coverband du har i åtanke. Det är också användbart att fråga bandet om utrustning de behöver och hur mycket de tar med sig eller ordnar, hur de ordnar det med transport och om de också har en konferencier. På så vis kommer du att vara mindre benägna att stå inför obehagliga överraskningar.

Var uppmärksam på det nödvändiga utrymmet

Om du vill boka ett coverband för en fest, är det en bra idé att ta hänsyn till det utrymme som bandet behöver när du väljer platsen. Det finns en stor skillnad i det nödvändiga utrymmet till en exempelvis, solosångare och ett fem-manna jazzband. Ju fler medlemmar och instrument som coverband har desto mer utrymme behöver de. Detta är en av de saker du kan fråga när du först kontaktar ett band som du gillar.

Uppsättningen är allting

Visserligen när det gäller fester och evenemang där timing är avgörande,som exempelvis bröllop eller ceremonier, är det viktigt att veta hur mycket tid bandet behöver för att ställa upp allt. Precis som alla band behöver coverband också lite tid att utföra soundcheck och göra andra förberedelser.

För att hålla stressen på festen så låg som möjligt är det lämpligt att boka ett coverband som kan vara närvarande några timmar i förväg.

Var tydlig om hur lång framträdandena ska vara​

De flesta coverband kan ge både kortare och längre uppträdanden, beroende på vilken typ av fest de spelar och budgeten som är tillgänglig. Vid ett bröllop kan du exempelvis vilja ha ett coverband till receptionen, men inte under ceremonin, medan du på födelsedagen kanske bara vill att de spelar i en timme eller två. Det är dock viktigt att diskutera detta med bandet som arrangör innan du bokar dem, så att du kan planera kvällens upplägg.

Var tidig med att informera bandet om särskilda kra

Som tidigare  nämnts är en av de stora fördelarna med att boka ett coverband är att du kan skräddarsy repotarien. Att begära låtar är ett utmärkt sätt att ge festen en personlig prägel, samt om du vill lägga till en extra bandmedlem och / eller instrument kan också vara kul. Sätt dina önskemål till bandet i tid, så att de har tillräckligt med tid att förbereda och att ge andra förslag.

Den visuella delen är också viktig

Förutom den musikaliska aspekten för att boka ett coverband är det också viktigt att bandmedlemmarna passar till eventet. Ett liveband är också en visuell upplevelse för dina gäster. Du kan upptäcka mycket om framträdandet och den visuella sidan med hjälp av bilder och videor från tidigare föreställningar. Det är möjligt att bandet är berett att anpassa sig till ditt evenemang. Tänk bara på en hippieinspirerad set-up för en sjuttiotals fest, ett rockband i långklänning för en natt eller ett trio band i smoking för ett bröllop.

Evenses kan hjälpa dig att organisera den perfekta festen

Om du bokar ett coverband via Evenses, kan du åtminstone anta att livemusiken på din fest eller evenemang kommer att vara i ordning. Inte bara hittar du ett stort antal coverband i olika genrer, från svenska rockband och partyband till jazzband och klassiska orkestrar, men också ett team av event specialister som gärna hjälper dig att hitta det perfekta coverbandet till din fest.

Du kan kontakta oss sju dagar i veckan utan förpliktelse om du vill boka ett coverband eller ha frågor om utbudet.Du kan också utforska vårt utbud av coverband utan att kontakta oss. På den här webbplatsen hittar du profiler av varje coverband som vi samarbetar med, samt ett stort antal recensioner från kunder som tidigare har arbetat med dessa band.

Vi rekommenderar att du först tittar på coverbanden på vår hemsida och eventuellt tittar på ytterligare information, till exempel videor eller foton på internet. Oavsett vilken typ av evenemang eller fest du organiserar, med Evenses har du en partner du kan lita p

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.