Vill du hyra en blåsorkester? ​Våra blåsorkestrar kan göra alla företagsfester, stadsfestivaler, event och bröllop till en riktigt stor fest! Ett svängigt blåsorkester är perfekt för din fest, festival, event och/eller öppningsceremoni. Det är endast professionella musiker som är med i banden och Evenses har valt ut dem personligen. Våra brassband kan bokas till många olika event.

 

 

Tack vare en härlig trumma med karibiskt touch, så kommer våra brassband garanterat skapa en underhållande show. Våra brassband har länge utfört uppträdanden för både yngre och äldre och de kan uppträda med en interaktiv show, samtidigt som de rör sig runt i rummet eller ute på gatan. De älskar dessutom att uppträda på scen.

 

 

 

 

Våra blåsorkestrar kan bokas i många olika grupper och formationer. Det vanligaste valet är ett brassband med trummisar och personer som spelar horn. För att göra det ännu festligare, så kan du även hyra ett band med dansare. Vill du ha ett större spektakel, så kan våra band till och med uppträda tillsammans med eldkastare. Vi erbjuder något för alla. Hos oss får du alltid ett komplett pris, vilket betyder att det inte är några extra kostnader efteråt, som till exempel resekostnader och kostnader för ljudutrustningen. Hos Evenses så är allt detta redan inkluderat i bokningen. Allt är redan planerat in i minsta detalj.​

 

Boka ett brassband till din stadsfestival, festival eller födelsedag

 

 

Våra band är personligt utvalda av oss baserad på erfarenhet och utstrålning. Kolla på alternativen här.