Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
iPad-karikatyer
100% matchning

iPad-karikatyer

Karikatyrerna tecknas på iPad och tecknandet kan strömmas live till en TV-monitor/projektor
Låt era gäster få sin karikatyr tecknad på eventet, mässan eller festen! En aktivitet som skapar pe...
Läs mer

5 (1 reccension)
6000 kr - 9600 kr
Porträtt och Karikatyrkonstnär
100% matchning

Porträtt och Karikatyrkonstnär

Våra konstnärer skapar varaktiga och humoristiska minnen till din fest eller ditt evenemang.
Evenses konstnärer tecknar karikatyrer och porträtt live under ditt evenemang. Våra snabbtecknings...
Läs mer

4,7 (6 reccensioner)
5000 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en Karikatyrist

Vill du boka en karikatyrist till ditt evenemang?

Karikatyrer har länge varit en källa till fascination, skratt och konstnärligt uttryck. Evenses erbjuder professionella och erfarna karikatyrister till ditt evenemang - oavsett om det är en födelsedag, företagsfest eller bröllop. Konstnärerna valdes personligen av oss på grundval av professionalism, kvalitet och ritstil. Men vad är egentligen en karikatyrist, och varför skulle du överväga att boka en till ditt nästa evenemang?

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 3.jpeg

Vad är egentligen en karikatyrist?

En karikatyrist är en konstnär som specialiserat sig på att skapa "karikatyrer", det vill säga ritade porträtt där särskilda drag hos motivet överdrivs. De är mycket snabba tecknare, Syftet kan vara humoristiskt, satiriskt eller rent av kritiskt. Genom att förstora och framhäva vissa egenskaper kan karikatyristen framhäva en persons unika karaktärsdrag på ett lekfullt och ofta humoristiskt sätt.

De har förmågan att ge ditt evenemang ett humoristiskt minne. Det finns flera alternativ för att välja en karikatyrartist som det är viktigt att tänka på! Evenses erbjuder traditionell karikatyrist som ritar på papper, men även ett modernare inslag där det blir ritat på en iPad som kan stream:as via en projektor så att alla gäster kan se.

Historien bakom karikatyrer

Karikatyrernas historia sträcker sig tillbaka flera århundraden. Redan i antikens Rom skapade konstnärer grova skisser av framstående individer, ofta med en humoristisk vinkling. Men det var under renässansen i Italien som karikatyrkonsten verkligen började blomstra. Stora mästare som Leonardo da Vinci skapade skisser som överdrev människors ansiktsdrag, vilket visade att även de mest framstående konstnärerna såg värdet i denna konstform.

Under 1700- och 1800-talen blev karikatyrer populära i tidningar och tidskrifter, särskilt i England och Frankrike. De användes ofta för att kommentera politiska händelser eller framhäva samhällsfrågor, och blev snabbt ett kraftfullt verktyg för satir.

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 1.jpeg

Karikatyrister till varje typ av evenemang

Planerar du födelsedagsfesten för ditt barn och vill ordna något originellt för att göra festen minnesvärd? Är din partner ett stort fan av konst och seriefigurer, och letar du efter ett sätt att kombinera det med en fest? Eller är du en del av ett företag och vill överraska kollegorna med ett roligt inslag på företagseventet? Du kanske inte har tänkt på det ännu - men att boka en karikatyrist kan vara en fantastisk idé.

 • Barnkalas: Barn älskar att bli ritade! En karikatyrist på ett barnkalas erbjuder en unik och interaktiv upplevelse där varje barn får känna sig speciellt. Det blir inte bara en rolig aktivitet under festen, men barnen får också en personlig souvenir att ta med sig hem.

 • Företagsevent: Vid företagsevent kan en karikatyrist fungera som en isbrytare, skapa skratt och underlätta nätverkande. Det ger en avslappnad atmosfär och erbjuder en kreativ paus från de ofta seriösa diskussionerna.

 • Bröllop: Ditt bröllop är en av de mest minnesvärda dagarna i ditt liv. Varför inte ge dina gäster en unik gåva i form av en karikatyr? Det blir inte bara ett samtalsämne under festen, men också ett varaktigt minne från din stora dag.

 • Privata fester: Oavsett om det är en födelsedagsfest, jubileum eller bara en sammankomst med vänner, kan en karikatyrist ge ditt evenemang en unik och personlig touch. Dina gäster kommer att uppskatta den kreativa underhållningen och de minnesvärda skisserna.

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 2.jpeg

Varför boka en karikatyrist till ditt evenemang?

Att boka en karikatyrist kan tillföra värde till en mängd olika evenemang. Från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang kan bokning av en karikatyrist lägga till en extra touch av humor till festen eller evenemanget du anordnar. Nedan går vi igenom några anledningar till varför du bör boka en karikatyrist till ditt nästa evenemang:

 1. Unikt Underhållningselement: En karikatyrist erbjuder något annorlunda och minnesvärt för dina gäster. Det är inte bara underhållande att se konstnären i arbete, men det ger också gästerna en unik gåva att ta med sig hem.

 2. Interaktiv Upplevelse: Till skillnad från andra former av underhållning, engagerar en karikatyrist dina gäster direkt. De blir en del av konstprocessen, vilket skapar en personlig och oförglömlig upplevelse.

 3. Universell Attraktion: Oavsett ålder eller bakgrund, uppskattar människor skickligheten och humorn i en väl utförd karikatyr.

 4. Historisk Betydelse: Genom att inkludera en karikatyrist i ditt evenemang, blir du en del av en rik tradition som sträcker sig över århundraden. Det är en hyllning till en konstform som har underhållit och utmanat oss genom tiderna.

Att boka den perfekta karikatyristen för ditt evenemang behöver inte vara komplicerat, men med tanke på det varierade erbjudandet i Sverige är det i allmänhet en bra idé att få profesionell hjälp av speciallister som har jobbat tidigare med ofantliga karikatyrister. Inte alla karikatyrist passar bra med den typ av fest som du tänker på. På Evenses har vi utmärkta kontakter med olika professionella karikatyrister. Vi delar gärna den kompetensen och erfarenheten till er så att du kan boka den perfekta karikatyristen för ditt evenemang.

Oavsett vilken stil du letar efter eller vilken typ av karikatyrist du vill boka, hjälper vi dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest. Till att börja med kan du titta på den här webbplatsen. Boka din professionella tecknare med Evenses idag!

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang.jpeg

Vad ska du vara uppmärksam på när du bokar en karikatyrist?

Att boka en karikatyrist kan verkligen lägga till en unik och underhållande dimension till ditt evenemang. Genom att planera i förväg och ha några nyckelaspekter i åtanke, kommer du att säkerställa att både gäster och karikatyrist får ut det mesta av upplevelsen.

 • Arbetssätt: Vill du att karikatyristen ska vara centrum för uppmärksamheten på en fast plats, eller föredrar du att de smälter in och rör sig bland gästerna, skapande överraskande ögonblick?

 • Tidsram: Bestäm hur länge karikatyristen ska vara engagerad. Detta hjälper till att sätta förväntningar om antalet teckningar som kan produceras och säkerställer att så många gäster som möjligt får njuta av denna unika upplevelse.

 • Utrustning: En bra belysning är avgörande för att karikatyristen ska kunna fånga varje detalj. Tänk också på att tillhandahålla en bekväm plats för dem att arbeta ifrån, som en stol och ett bord.

 • Personlig touch: För att göra varje teckning extra speciell, överväg att använda specialpapper med kanske evenemangets tema, en logotyp eller andra personliga detaljer.

Vad kan Evenses göra för dig?

Ett evenemang handlar om att skapa minnen, och vad kan vara mer minnesvärt än en personlig karikatyr som fångar essensen av en gäst?

Varje evenemang förtjänar en unik touch, något som gör det minnesvärt. Med en karikatyrist från Evenses kan du vara säker på att ditt evenemang blir oförglömligt. Vi på Evenses förstår vi vikten av att ha rätt underhållning för rätt tillfälle. Därför har vi noggrant valt ut karikatyrister som kan anpassa sig till olika evenemang och atmosfärer. Vare sig det är barns oskuldsfulla skratt, företagsledares uppskattande nickar, brudparets strålande leenden eller vännernas jublande skratt - våra karikatyrister vet hur man skapar magi för varje tillfälle. Våra karikatyrister är redo att förvandla ditt evenemang till en oförglömlig upplevelse. Våra karikatyrister är professionella, erfarna och har en passion för det de gör.

Så, om du vill ge ditt evenemang en unik touch och skapa varaktiga minnen, låt en karikatyrist föra med sig sin talang och passion till ditt evenemang. Låt dina gäster njuta av konsten, skrattet och de varaktiga minnena. Boka en karikatyrist genom Evenses och ge ditt evenemang den speciella touchen det förtjänar!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!Gillar du det arbete som karikatyristen har gjort tidigare?

Eftersom att rita karikatyrer är en mycket personlig konstform, kan teckningsstilen variera enormt från en artist till en annan. Av den anledningen är det viktigt att ta en titt på det tidigare arbetet hos karikatyristen i fråga innan du bokar. Du kan göra detta genom att utforska erbjudandet på vår webbplats eller kontakta oss för att få referensbilder.

Hur arbetar en karikatyrist?

Generellt sett finns det två sätt som karikatyrister kan arbeta evenemang: antingen genom att sitta på en mer eller mindre fast plats eller genom att gå runt bland gästerna. Eftersom respektive arbetssätt har vissa förutsättningar för att skapa fina porträtt, t.ex. ljus och material att rita på, är det klokt att tydligt komma överens om detta med karikatyristen i fråga.

Hur mycket tid lägger en karikatyrist i genomsnitt på ett evenemang?

I grund och botten är en karikatyrist en artist som uppträder, precis som till exempel en DJ eller en musiker. Det är därför viktigt att du tydligt kommer överens med karikatyristen om när under festen han eller hon kommer att rita av gästerna och hur länge han eller hon kommer att göra det. Genom att komma överens om detta gör du planeringen av festen tydligare för karikatyristen.

Vad behöver en karikatyrist för att kunna utföra sitt jobb?

Enkelt förklarat behöver en karikatyrist inte mycket mer än papper och ritmaterial, men var noga med att diskutera detta med honom eller henne innan du bokar. Dessutom kan karikatyrist behöva en plats, stol och ett bord. För att göra evenemanget ännu mer personligt kanske du också vill att snabbtecknaren ritar på personligt papper, till exempel med ditt företags logotyp eller födelsedagsbarnets namn på det. Oavsett vilka önskemål du har, se till att diskutera det med karikatyristen.

Hur lång tid tar det att göra en teckning?

Karikatyrister är kända för sin snabbhet, vilket gör att de kan producera en teckning inom några minuter. Den exakta tiden beror på hur komplicerad teckningen är och vilken typ av teknik som används. I genomsnitt kan en karikatyrist göra 10 till 15 teckningar per timme.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via