Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Ljud och ljus

Vill du hyra ljus och ljud för din bröllopsdag, festival eller företagsfest? Vi på Evenses hjälper dig gärna med att organisera din händelse. Därför kan du också anställa teknik för ljus och ljud. Tänk på ljudsystem, DJ-utrustning, DJ-utrustning, DJ-belysning, disco light / disco belysning och mer. Vi hyr all ljudutrustning och ljus visar att du behöver slutföra ditt tillfälle. Du kan gå till små födelsedagsfester till stora festivaler för uthyrning av ljus och ljud.

 

 

Vi har olika alternativ för ljus- och ljudteknik. Till exempel kan du hyra en lasershow som kan användas som stor eller liten som du vill. Vi erbjuder också möjligheten att hyra DJ-utrustning, inklusive DJ-båset och blandningspanelen eller en trevlig förlängning av en lyxig lysshow. Oavsett hur stor din händelse är, har vi tillräcklig ljudförstärkning för bandets eller DJ: s prestanda.

 

Samla ljus och ljud för ditt företagsfest, festival eller temafest

 

Om du har några frågor om utrustningen vi hyr ut, var god kontakta en av våra anställda. Vi hjälper dig gärna. Du kan nå oss 24/7 per telefon eller per post.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.