Boka en smoothiebar för din fest, evenemang eller firmafest

En smoothiebar  är en handelsvara som har stigit i popularitet under flera år och idag ser vi smoothies som serveras på fler och fler platser. Smoothies dyker upp på olika evenemang, festivaler, firmafester, fester och bröllop. Smoothies ser snyggare ut än en "normal" juice som hälls från en kartong. Om du bokar en smoothiebar från Evenses, så förbereds dessa fruktsmoothies fräscht framför dig och dina gäster kan förvänta sig en riktigt frisk och fräsch smoothie. Du kan dekorera smoothiebaren precis så som du önskar; Du kan lägga din logotypen för företaget och bartenderna kan bära företagskläder. För ett speciellt uppträdande kan du hyra "flair tenders" - detta är magiker som kan jonglera med flaskorna!

 

 

Anlita en smoothiebar för din fest, mässa eller festival

 

Om du hyr en smoothiebar från Evenses kan du vara säker på att allt kommer tas hand om. Evenses erbjuder ett "all-in"-pris, så med smoothiebaren ingår precis det du behöver - all nödvändig utrustning, bartenders, glasverk och menyer. Du kan ta ditt evenemang till nästa nivå genom att lägga till musik från ett band eller en musiker - musik skapar en härlig atmosfär till varje tillfälle - men du kan också hyra en fotograf eller en foto-spegel. Hos Evenses har du möjlighet att ta del av ett komplett paket, så du inte behöver oroa dig för att något saknas. Om du har frågor kan du kontakta någon av våra anställda utan några förpliktelser. Vi tar oss gärna tid att hjälpa dig att hitta den perfekta smoothiebaren.

Vill du boka smoothiebar till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra smoothiebars nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.