Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ och Trumpetspelare
100% matchning

DJ och Trumpetspelare

Unik musik med en trumpet och en professionell DJ.
Unik show av en trumpet och DJ som spelar de allra bästa hitsen. Vi har även flertalet professionella artister som kan gå med i duon. Denna...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
16950 kr - 27120 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en DJ och trumpetspelare

Vill du hyra DJ och trumpetare till ditt bröllop, födelsedag eller party? Kombinera en DJ med en trumpetspelare och få en riktig fest. Denna originella och överraskande akt garanterar att din fest kommer förbli ett bra minne för dina gäster. Tack vare de fina, klara tonerna så kan brassinstrument verkligen skapa något extra i kombination med din DJ:s uppträdande. En DJ och en trumpetspelare kan spela i många olika stilar och genrer, de kan till exempel spela som en duett med både pop och lounge beats. De kan dessutom ta hänsyn till alla dina önskemål.

Hyr en DJ och en trumpetspelare till din mottagning, födelsedag eller bröllop.

När din DJ och din trumpetspelare uppträder så kommer de spela samtidigt, men trumpetspelaren spelar bara under korta perioder samtidigt som DJ:n gör sin grej, under ett tre timmar långt uppträdande. För att göra eventet ännu mer spektakulärt, så kan du också boka en violinist, saxofonist eller sångare. Alla kombinationer är möjliga och inget är för galet! Vi hjälper dig mer än gärna att hitta den bästa artisten till din fest. Du kan fråga oss om vad du har att välja mellan eller be om ett kostnadsförslag. Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på alla dina frågor!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via