Boka en buktalare

Skulle du vilja boka en buktalare  till din födelsedag, ditt bröllop, din mottagning eller din företagsfest? Vi på Evenses har ett brett utbud av olika buktalare. Vi har buktalare som har god erfarenhet och de underhåller ofta på företagsfester, mottagningar och barnkalas. Våra buktalare kan alla bokas online.

 

Boka en buktalare till din temafest, jubileum eller fest

Letar du efter ett genomarbetat uppträdande av en buktalare? Ta en titt på alternativen här. En buktalare kan få sin handdocka att prata! En buktalare och hans docka kommer verkligen att överraska dina gäster och göra ditt evenemang speciellt. Våra roliga teaterakter som vi erbjuder kan innehålla clowner, levande statyer och mimare.

      

Våra artister kommer skapa en anpassad show för varje fest. Har du några frågor om detta? Då är det bara att kontakta oss. Vi på Evenses älskar att erbjuda dig mer information om att boka en buktalare.

 

 

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.