Trollkaren Frank-Axel

Boka denna professionella trollkar till ditt bröllop, företagsevent eller fest! Trollkaren Frank-Axel har gjort ofantligt många evenemang och lyckas alltid häpna alla gäster.

5000 kr - 12000 kr
Hyr en professionell trollkar till ditt bröllop, företagsfest eller party
Boka en professionell trollkar till ditt bröllop, företagsfest eller party
Hyr en professionell trollkar till ditt bröllop, företagsfest eller party
Hyr en professionell trollkar till ditt bröllop, företagsfest eller party
Hyr en professionell trollkar till ditt bröllop, företagsfest eller party
Kontrollera tillgängligheten för Trollkaren Frank-Axel här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Kategori: Trollkarl

Trollkaren Frank-Axel

Trollkaren Frank-Axel är en extremt glad, flexibel och otroligt duktig trollkar som garanterat förgyller och häpnar alla på er julfest, barnkalas eller företagsevent!

Trollkaren Frank-Axel är intresserad av magi och filmskapande. Genren av trolleri som Trollkaren Frank-Axel utövar är inspirerad av engelsk gatumagi och innehåller mycket publikinteraktion, humor, psykologi och fingerfärdighet. Han har levt på sin magi sedan 2010, det Trollkaren Frank-Axel gör mest av är mingelmagi och trolleriföreställningar på företagsevent. Under corona pandemin har han hållt i många online-föreställningar.

Trollkaren Frank-Axel erbjuder ofantligt många olika typer av magi, så som;
Trollerikurs
Trollkaren Frank-Axel erbjuder trollerikurs, där du som deltagare får lära dig allt från att få en sedel att försvinna och få saker att flyga. Trollkaren Frank-Axel lär er magins grundläggande tekniker så att du sedan kan häpna dina kollegor eller kompisar.

Mingelmagi
Mingelmagi eller close up-magi som det även kallas, är en väldigt interaktiv typ av magi som utförs tillsammans med publiken. Detta kan exempelvis ske under er middag då trollkaren Frank-Axel rör sig runt borden, det är en unik akt där gästerna verkligen får se magi på nära håll. Mingelmagi rekommenderas för event som har mer än 30 deltagare.

Trolleriföreställning
Denna föreställning har fått sin insperation från hela världens gatumagi, där publikinteraktioner, fingerfärdighet och överasskningar samspelas. Denna föreställning passar som en final akt på kvällens event, och kan vara inför publik från 10 till 500 personer.

Onlineföreställning
Trollkaren Frank-Axel erbjuder virituella trolleriföreställningar, där alla i publiken sitter på första parkett. Detta är en riktig pandemi hit, eller om ni har era nära och kära längre bort men vill göra något annorlunda tillsammans!

Konferencier
Trollkaren Frank-Axel är utbildad inom scenframställning, beteendevetenskap och har över 15 års erfarenhet från magins värld.
Med en magisk konfercier kan ditt event nå det oväntade, detta görs med att kombinera eventets budskap med underhållning som fångar publikens uppmärksamhet.

Ballongfigurer
Alla älskar ballongfigurer, och är alltid en favorit på barnkalas där barnens fantasi får gå lös och komma på om dom vill ha en giraff med en blomma eller kanske en röd hund med en grön hatt, det är bara fantasin som sätter stop!

Mäss-Magi
Ska du stå på en mässa och vill locka in kunder för att komma och se vad du erbjuder? Då är trollkaren Frank-Axel perfekt för dig. Genom att ha trollkaren Frank-Axel i din monter är det en perfekt isbrytare som välkomnar och fångar kunden. Trollkaren Frank-Axel har flera års erfarenhet av eventförsäljning på mässor och vet vad som krävs för att locka in nyfikna besökare till din monter.

Missa inte att boka trollkaren Frank-Axel till ditt bröllop, födelsedagsfest eller företagsfest! Kontakta Evenses för mer information och få ditt konstnadsfria offerförslag idag.

Relaterade produkter

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.