Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Soul Percussive
100% matchning

Soul Percussive

Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)
En DJ i kombination med live-musiker är den perfekta underhållningen till din fest med funkig och rytmisk...
Läs mer

4,5 (2 reccensioner)
25500 kr - 40800 kr
Mobila DJ 'Move'
100% matchning

Mobila DJ 'Move'

Denna flyttbara DJ:n ger en grym show runtom på hela festen eller eventet.
Med DJ Moves flyttbara DJ-bås är denna showen perfekt för alla sorters tillställningar. Move spelar all sorts musik ...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
7450 kr - 11920 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

VJ

Boka en VJ för ditt bröllop, fest eller event!

Kommer det att arrangeras en stor företagsfest och du vill ge visuell underhållning utöver musiken? Är din sons eller dotters bröllop runt hörnet och du vill göra det till en speciell fest? Eller vill du bara anordna en kanonfest för vänner och familj och vill ha något unikt för alla? Ofta fokuseras det mesta av din uppmärksamhet för underhållning på musiken, platsen och dekorationerna när du organiserar. Evenses rekomenderar dock att kolla in allternativen av att boka en VJ för erat evenemang, då det ger en visuell upplevelse och ger ditt evenemang ett unikt intryck.

Du har antagligen hört talas om "VJ" tidigare, men du kanske inte har tänkt på att en VJ också kan bokas för dina egna fester och evenemang. Kort sagt, en professionell VJ är dedikerad till att skapa eller manipulera grafik med hjälp av teknik på datorer och lampor ofta i kombination med musik. Det finns en stor chans att du har sett en VJ live på konserter, nattklubbar eller på festivaler, även utan att ha insett det. Till exempel, om en artist stöds av en enorm ljusshow som synkroniseras med musiken, så är en VJ inblandad.

En av de praktiska sakerna med att boka en VJ är att den har ett mervärde i nästan alla tillfällen. Exempelvis finns det många olika typer DJ:s, alla med sin egen stil och preferenser. Anordnar du en prisutdelning och vill ha bilder blandade med musik i bakgrunden som visas på scenen? Har du en fest med en House DJ och vill du ha en elektrisk ljusshow? Eller är det ett bröllop där ett bildspel med foton av det lyckliga paret vid en viss tidpunkt måste åtföljas av klassisk musik och atmosfärisk belysning? Oavsett vad du behöver är chansen att du kan boka den perfekta VJ som kan framföra de tjänster du letar efter.

Våra erfarna evenemangsspecialister är tillgängliga fem dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post och telefon. Om du först vill utforska dig själv kan du redan komma igång med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. För att göra begreppet VJ tydligare så förklara vi bättre vad en VJ kan göra på din fest eller evenemang för att skapa ett minnesvärt tillfälle. Vi kommer också att gå in mer detaljerat på vad en VJ är och vad en VJ gör exakt, och varför det är en fantastisk idé att boka en VJ för det evenemang som du anordnar.

Hyr VJ till ditt företagsevenemang med DJ Fest eller event festival 1.jpeg

Vad är en VJ?

Ovan har vi redan nämnt exemplet på vad en VJ gör. Konceptet med VJ är till stor del ett skapande av musikkanalen MTV. Termen "videojockey" (VJ) är faktiskt en variant av termen "discjockey" (DJ). Det var MTV (Music Television Network) på 1980-talet som skapade termen "VJ”. MTV-värdarna på tv, de män och kvinnor som presenterade videoklippen och pratade med varandra om programmeringen av kanalen, baserades på underhållningen som ägde rum på en nattklubb i New York vid den tiden, kallad Hurray. Detta var den första klubben som integrerade en komplett och avancerad videoinstallation i klubbens design. Denna skapelse bestod bland annat av flera skärmar ovanför baren och dansgolvet.

Hurray-ägarnas ursprungliga idé var att visa klipp och kortfilmer på de många skärmarna under klubbkvällar. Men med hjälp av olika tillverkare av experimentella filmer började nattklubben snart göra videor som kompletterade DJ: s musik snarare än visuell underhållning på skärmarna som utgjorde en slags paus på kvällen. På detta sätt blev grafiken en integrerad del av klubbatmosfären och snart föddes jobbet som VJ.

För allmänheten blev VJs främst kända som presentatörer på kanaler som MTV. Deras jobb som VJ baserades huvudsakligen på att presentera videoklipp och musikrelaterade program på dessa kanaler, vilket visade sig vara ett extremt framgångsrikt koncept.

Oavsett om det är en VJ som tillhandahåller bilder för en DJ-uppsättning på en nattklubb eller en VJ som presenterar musikvideor på TV, är ett av nyckelelementen levande blandning av media, allt från filer på DVD-skivor och hårddiskar till en dator, till levande kamerabilder och datorgenererade bilder. Dessutom är en VJ vanligtvis också involverad i bearbetning av bildmaterial i realtid. Genom att boka en bra VJ för festen eller evenemanget som du ska organisera kan du därför lägga till ett unikt inslag till evenemanget.

Hyr VJ till ditt företagsevenemang med DJ Fest eller event festival.jpeg

Varför ska jag boka en VJ?

Nuförtiden är det också möjligt att boka VJ för fester och evenemang som du själv anordnar, precis som om du kan boka en DJ eller en sångare för ett evenemang. Du kan vara ganska säker på att de flesta av dina gäster i de flesta fall sällan eller aldrig har deltagit i en fest där en VJ också var en del av underhållningen, vilket gör att boka en VJ desto mer fascinerande. Men vad kan en VJ lägga till i ditt evenemang?

Den visuella aspekten

En VJ lägger till ett visuellt element över en ren musikbas, ett element som en Dj inte kan erbjuda. Oavsett om det är en VJ som är mer intresserad av att presentera olika delar av festen med hjälp av visuellt stöd eller en VJ som huvudsakligen fokuserar på att skapa visuella shower som åtföljer musiken, kan rätt VJ vara av stort mervärde.

Att berätta en historia

En professionell VJ kan också hjälpa dig som arrangör att berätta en historia under evenemanget. Tänk till exempel på ett bröllop där olika tal inte bara åtföljs av musikstycken utan också av lämpliga bilder och vackra ljusvariationer. Om ni har ett företagsevenemang kan en VJ även ha er loga synligt under showen.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en VJ behöver verkligen inte vara svårt, men det är klokt att åtminstone ha en bra idé själv om vilken typ av visuell underhållning du letar efter innan du börjar din sökning. Precis som det finns ett oändligt antal DJs, måste du också hantera en hel del variation av VJ att boka. På Evenses arbetar vi med en omfattande portfölj av VJ som är lämpliga för föreställningar vid alla typer av fester och evenemang. Från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang, oavsett tillfälle kan Evenses hjälpa till.

Dessutom kan du också boka VJs på Evenses i kombination med till exempel musikaliska inslag som sång eller DJ-set. Oavsett om du organiserar en sommarfest och vill förse den med lämplig visuell upplevelse av en live VJ eller vill ge en otrolig födelsedagsfest där en VJ stöder en professionell DJ efter eget val, hjälper vi dig hitta det perfekta alternativet att hitta och boka till din fest eller evenemang.

När du bokar en VJ är det lämpligt att göra det med en erfaren part när det gäller att boka VJ. Evenses har varit aktiv i evenemangs- och underhållningsvärlden i flera år, och vi har bokat hundratals olika handlingar genom åren. Du kan kontakta våra evenemangsspecialister fem dagar i veckan med frågor om att boka en VJ. Du kan alltid dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post och telefon. På Evenses kan du vara garanterad att vi tillsammans med dig kommer att boka VJ som passar perfekt till festen eller evenemanget som du ska organisera.

Hyr VJ till ditt företagsevenemang med DJ Fest eller event festival 4.jpeg

Boka en VJ till ditt bröllop, fest eller evenemang!

Har du bokat en DJ men vill ha något speciellt för att underhålla dina gäster? En VJ är ett perfekt tillskott för detta. En DJ kan ge musikunderhållning för ditt evenemang, men visuellt finns det färre alternativ. Du kan välja att boka en VJ som förser ditt evenemang med bilder på sitt eget unika sätt. Detta kommer att skräddarsys för DJ:s musik, platsen för ditt evenemang och den atmosfär som du vill skapa. VJ kan också använda bilderna efter ditt tema eller din musikgenre.

VJ kommer att utarbeta en plan i samråd med dig och kan tillhandahålla allt material de behöver för ditt evenemang. Varje evenemang och plats kan vara lämplig för en visuell show. Ett småskaligt bröllop eller en stor klubbfest är båda passande för dekoration och underhållning i form av projektioner av en VJ. Vi hjälper dig gärna vidare! Du kan därför nå oss 5 dagar i veckan för frågor och råd om att boka en VJ.

Evenses erbjuder allting ni behöver för en komplett fest, se in några av allternativen nedan:Vilka DJ-specialer är det möjligt att göra?
 • Mobil DJ
 • DJ och band
 • VJ
Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJmed musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmesframträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via