Jazzduo

Vill du boka en jazzduo så att din fest, mässa, konferens eller ditt evenemang blir riktigt framgångsrikt? Bokningsbyrån Evenses är det rätta stället för att hyra jazzmusik. Våra jazzmusiker spelar lättlyssnad jazzmusik. Alla våra jazzartister har examen från högskolor. Dessutom har de flera års erfarenhet, vilket har hjälpt dem att utvecklas till professionella och erfarna jazzmusiker. På den här hemsidan kan du lyssna på jazzmusik från våra jazzmusiker online, så du får ett gott intryck av vilka duetter du kan boka. Läs mer

Vi rekommenderar

Ge ditt bröllop, företagsevent elller evenemang något speciellt och boka en jazzduo. Kolla inutbudet av jazzduo's nedan och begär en kostnadsfri offer på din favorit!

 

Jazzduetter kan hyras för att spela bakgrundsmusik eller för att erbjuda en riktig jazzkonsert. Våra jazzduetter passar båda dessa val. Förutom en musikalisk jazzduo som vi erbjuder, så hittar du också jazztrior som du kan hyra från Evenses - som Young Swedish Jazz Society.

 

Jazz är en musikstil som härstammar från det tidiga 1900-talet i New Orleans i USA, med influenser från västafrikanska rytmer. De vanligaste musikinstrumenten i jazzduetter och jazzband är trumpeter, saxofoner, klarinetter, pianon, tromboner, banjo, (bas)gitarrer och slaginstrument.

 

Hyr en jazzduo till din företagsfest, festival eller event

Om du har några frågor gällande våra jazzduetter, då är det bara att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa dig och är tillgängliga dygnet runt. Via den här hemsidan kan du be om ett kostnadsförslag.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4