Boka en violinist

Vill du boka en violinist  för att skapa en perfekt atmosfär under din middagsbjudning, ditt bröllop eller mottagning? Hos bokningsbyrån Evenses har du hittat rätt. Du kan hyra en violinist från oss för att göra din företagsfest, din kongress eller din gala till en succé. Hos Evenses så kan du boka fiol-solist, duo eller ensemble. När du bokar en duett, så kan fiolen spela tillsammans med andra musikinstrument som piano eller cello, vilket garanterar ett härligt ensembleljud. ​​

 

En violinist kan hyras för stämmninsfull bakgrundsmusik, såväl som  musik under ditt bröllop, din öppningsceremoni eller din middagsbjudning. De flesta violinister kan bokas med oss för att spela klassisk musik. Dessutom har vi violinist- och gitarrduetter som kan spela jazzmusik, samt en duo som kan spela både klassisk- och popmusik på ditt event. Alla våra violinister är professionella musiker med flera års erfarenhet bakom sig. 

Ljudet från en fiol kommer från vibrationerna av violionsträngarna som fiolisten spelar på med en stråke. Tre instrument finns i fiolfamiljen. Vanligtvis är det en fiol, altfiol och en cello. Dessa stränginstrument varierar i storlek mellan små och riktigt stora.

 

Hyr en violinist till din middagsbjudning, ditt bröllop eller din mottagning

Tveka inte att kontakta Evenses för att se dina alternativ. Vi finns tillgängliga dygnet runt och ser fram emot att hitta det du söker. Du kan dessutom be om ett kostnadsförslag från denna hemsida. 

 

Vill du boka en violinist till ditt bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra violinister nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Klassiek duo boeken
Klassiska Duon Ivanovna
Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!
Från:
29999,-Pris på förfrågana
WouterMyrthe
Violist och Elgitarrist
Violist och elgitarrist duo med en stor repertoar och lång erfarenhet.
Från:
9945,-Pris på förfrågana
PhLinusHallsenius 002 0
Isabelle With Friends
Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio
Från:
4530,-Pris på förfrågana
boka violinist%2Bsolist%2Bstr%C3%A5ktrio%2Bduo
Klassiskt skolad violinist som spelar jazzmusik, folkmusik & popmusik.
Från:
4450,-Pris på förfrågana
Terese Lien Evenstad 1
Houseviolinist
Terese är en av Sveriges främsta houseviolinister och sätter en lyxig touch på ditt event
Från:
7500,-Pris på förfrågana