Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Värdinnor
100% matchning

Värdinnor

Vackert klädda kvinnor som välkomnar gästerna med ett leende till ditt evenemang
Oavsett om det är på en konferens, ett företagsevent, en mässa, en konferens eller en fest, är ett första intr...
Läs mer

5 (4 reccensioner)
4859 kr - 7775 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka värdinna hos Evenses

Du har förmodligen en uppfattning om vad en värdinna är och vad de exakt gör, men eftersom det är ett ganska brett begrepp ska vi kort förklara vad vi menar med att boka en värdinna:

Värdinnor är specifikt kvinnor som betjänar och agerar som gästvänliga hjälpare för gästerna vid ett evenemang. I många fall är man värd eller värdinna som arrangör, men ofta är det tillräckligt mycket arbete att ordna en fest i sig självt och de flesta vill njuta av evenemanget när det väl kommer. I sådana fall kan det vara en idealisk lösning att boka värdinnor eftersom de fortsätter att göra arbetet med att se till att alla har det bra och är mätta på drycker eller mat.

Värdinnans uppgifter och ansvar kan variera beroende på vilken typ av fest eller evenemang som de arbetar på. Vid mer formella tillfällen som bröllop eller tjusiga middagar måste de till exempel hantera en gästlista, en bordsplan och leda gästerna till sina platser. Detta är viktigt för att alla ska sitta på rätt plats i god tid innan maten serveras och för att undvika kaos i form av sena placeringar eller störningar i programmet. Vid mer informella evenemang, t.ex. små sammankomster och fester, är värdinna i allmänhet mindre intresserade av gästlistor och sittplatser och mer av gästernas allmänna bekvämlighet. Detta gäller i första hand att sköta garderobskontrollen, servera cocktails och ta fram brickor med hors d'oeuvres.

Det fina med att boka en värdinna är att det kan ge mervärde till en mängd olika fester och evenemang, både för dina gäster och för dig själv. Oavsett om du anordnar ett romantiskt bröllop, en spektakulär prisceremoni eller en rolig temafest kan du genom att boka en värdinna se till att dina gäster får allt de behöver och att du samtidigt kan njuta av din egen fest. Med tanke på det ansvar som en värdinna har vid ditt evenemang är det viktigt att hon bidrar med en viss nivå av professionalism och erfarenhet.

Eftersom värdinnor kan bokas för en mängd olika tillfällen kan det ibland vara svårt att veta vilken profil som passar bäst för din fest eller ditt evenemang. Därför är det bra att samarbeta med ett företag som har erfarenhet av sådana bokningar. Evenses har inte bara ett omfattande utbud av professionella värdinnor, utan vi har också arrangerat hundratals bokningar för dem under åren. Vi ställer gärna denna expertis till förfogande för våra kunder så att du kan boka den perfekta värdinna för din fest.

Vad gör en värdinna på din fest eller ditt evenemang?

Som vi skrev tidigare kan värdinnans uppgifter och ansvarsområden variera mycket beroende på vilken fest eller evenemang du planerar att ha. Det betyder dock inte att det inte finns några allmänna uppgifter som en bra värdinna måste kunna utföra för att tillfället ska bli en succé.

En värdinna hjälper till med planeringen

I de flesta fall spelar en värdinna en viktig roll på festen eller evenemanget du planerar, även om du som arrangör inte helt och hållet tar på dig rollen som värdinna eller värd. Under festen ser en värdinna till att allt går smidigt och att alla gäster har det trevligt. Därför är det viktigt att personen också är med i planeringen av den fest som du ska anordna. På så sätt vet värdinnan exakt vad du är ute efter och kan eventuellt, utifrån sin erfarenhet, ge förslag för att få evenemanget att löpa så smidigt som möjligt.

En värdinna ger dina gäster ett varmt välkomnande

När du delar upp de uppgifter som du kräver av värdinnorna är den första troligen att välkomna dina gäster. Det kan innebära att ta deras rockar åt dem vid en garderob, välkomna dem med en bricka med goda aptitretare eller till och med välkomna dem med ett gott glas champagne från ett torn. Ett gott första intryck är alltid det bästa sättet att få gästerna att bli exalterade över resten av evenemanget.

En värdinna ser också till att dina gäster känner sig bekväma under festen.

Detta beror naturligtvis på hur arbetsuppgifterna fördelas, men i allmänhet tar en värdinna även hand om gästerna under själva evenemanget. Som värd kan du se till att hälsa på alla och föra trevliga samtal medan värdinnorna håller dem nöjda med mat och dryck. Dessutom kan värdinnor också föra samman gäster som kanske inte känner varandra vid ett evenemang. Detta garanterar att alla kommer att ha en trevlig stund på evenemanget.

En värdinna kan också arbeta som underhållare.

Detta hänger ihop med föregående punkt och beror också på vilken typ av fest eller evenemang du anordnar. Det finns ofta värdinnor som går runt med interaktiva spel som gästerna kan spela med varandra. Andra värdinnor kan röra sig runt och utföra magiska trick för att underhålla gästerna.

En värdinna kan hjälpa till att avsluta festen på ett trevligt sätt.

För arrangören är festen eller evenemanget inte slut förrän den sista gästen har lämnat lokalen. För att göra tillfället till en succé är det viktigt att även slutet arrangeras till perfektion. Om jackorna kontrolleras vid ankomsten kan värdinnan hjälpa till att se till att alla snabbt får tillbaka sina saker. Dessutom kan hon stå vid utgången för att tacka gästerna för att de kom och önska dem en god resa hem. Detta kanske låter som enkla detaljer, men det är ofta detaljerna som gör skillnaden mellan ett bra evenemang och ett fantastiska evenemang. Genom att boka en värdinna kan du ta hand om alla dessa detaljer och ge dina gäster en minnesvärd upplevelse.

värdinna värd evenemang arrangör.jpg

Vad Evenses kan göra för dig

Som specialist på underhållning och festplanering har vi en bred portfölj av värdinnor som kan arbeta på alla typer av fester och evenemang. Från födelsedagar med våra extra tjänster, bröllop eller festivaler och företagsevenemang. Oavsett om du anordnar en sommarfest i trädgården och vill njuta av den själv, eller om du organiserar en företagsmiddag som alla kommer att delta i, hjälper Evenses dig gärna att hitta det perfekta alternativet för ditt evenemang. Genom att boka en värdinna kan du ge din fest en finess som gör den till en succé.

Oavsett vilken typ av hjälp du söker hjälper Evenses dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest. Du kan börja med att ta en titt på vår webbplats och använda sökmotorn för att bläddra bland profilerna för värdinnorna i vår portfölj. Genom att filtrera alternativen budget, tillfälle och kategori kan du lättare avgöra vilket val som är bäst för dig. Dessutom hittar du också ett stort antal recensioner från personer som redan har arbetat med värdinnorna. Dessa recensioner och alternativ kommer att underlätta ditt sökande när det gäller att boka en värdinna.

Se våra alternativ, begär en offert eller kontakta någon av våra evenemangsspecialister för mer information. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan via e-post eller telefon.Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via