Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Värdinnor
100% matchning

Värdinnor

Vackert klädda kvinnor som välkomnar gästerna med ett leende till ditt evenemang
Oavsett om det är på en konferens, ett företagsevent, en mässa, en konferens eller en fest, är ett första intr...
Läs mer

5 (4 reccensioner)
4859 kr - 7775 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka värdinna hos Evenses

Du har förmodligen en uppfattning om vad en värdinna är och vad de exakt gör, men eftersom det är ett ganska brett begrepp ska vi kort förklara vad vi menar med att boka en värdinna:

Värdinnor är specifikt kvinnor som betjänar och agerar som gästvänliga hjälpare för gästerna vid ett evenemang. I många fall är man värd eller värdinna som arrangör, men ofta är det tillräckligt mycket arbete att ordna en fest i sig självt och de flesta vill njuta av evenemanget när det väl kommer. I sådana fall kan det vara en idealisk lösning att boka värdinnor eftersom de fortsätter att göra arbetet med att se till att alla har det bra och är mätta på drycker eller mat.

Värdinnans uppgifter och ansvar kan variera beroende på vilken typ av fest eller evenemang som de arbetar på. Vid mer formella tillfällen som bröllop eller tjusiga middagar måste de till exempel hantera en gästlista, en bordsplan och leda gästerna till sina platser. Detta är viktigt för att alla ska sitta på rätt plats i god tid innan maten serveras och för att undvika kaos i form av sena placeringar eller störningar i programmet. Vid mer informella evenemang, t.ex. små sammankomster och fester, är värdinna i allmänhet mindre intresserade av gästlistor och sittplatser och mer av gästernas allmänna bekvämlighet. Detta gäller i första hand att sköta garderobskontrollen, servera cocktails och ta fram brickor med hors d'oeuvres.

Det fina med att boka en värdinna är att det kan ge mervärde till en mängd olika fester och evenemang, både för dina gäster och för dig själv. Oavsett om du anordnar ett romantiskt bröllop, en spektakulär prisceremoni eller en rolig temafest kan du genom att boka en värdinna se till att dina gäster får allt de behöver och att du samtidigt kan njuta av din egen fest. Med tanke på det ansvar som en värdinna har vid ditt evenemang är det viktigt att hon bidrar med en viss nivå av professionalism och erfarenhet.

Eftersom värdinnor kan bokas för en mängd olika tillfällen kan det ibland vara svårt att veta vilken profil som passar bäst för din fest eller ditt evenemang. Därför är det bra att samarbeta med ett företag som har erfarenhet av sådana bokningar. Evenses har inte bara ett omfattande utbud av professionella värdinnor, utan vi har också arrangerat hundratals bokningar för dem under åren. Vi ställer gärna denna expertis till förfogande för våra kunder så att du kan boka den perfekta värdinna för din fest.

Vad gör en värdinna på din fest eller ditt evenemang?

Som vi skrev tidigare kan värdinnans uppgifter och ansvarsområden variera mycket beroende på vilken fest eller evenemang du planerar att ha. Det betyder dock inte att det inte finns några allmänna uppgifter som en bra värdinna måste kunna utföra för att tillfället ska bli en succé.

En värdinna hjälper till med planeringen

I de flesta fall spelar en värdinna en viktig roll på festen eller evenemanget du planerar, även om du som arrangör inte helt och hållet tar på dig rollen som värdinna eller värd. Under festen ser en värdinna till att allt går smidigt och att alla gäster har det trevligt. Därför är det viktigt att personen också är med i planeringen av den fest som du ska anordna. På så sätt vet värdinnan exakt vad du är ute efter och kan eventuellt, utifrån sin erfarenhet, ge förslag för att få evenemanget att löpa så smidigt som möjligt.

En värdinna ger dina gäster ett varmt välkomnande

När du delar upp de uppgifter som du kräver av värdinnorna är den första troligen att välkomna dina gäster. Det kan innebära att ta deras rockar åt dem vid en garderob, välkomna dem med en bricka med goda aptitretare eller till och med välkomna dem med ett gott glas champagne från ett torn. Ett gott första intryck är alltid det bästa sättet att få gästerna att bli exalterade över resten av evenemanget.

En värdinna ser också till att dina gäster känner sig bekväma under festen.

Detta beror naturligtvis på hur arbetsuppgifterna fördelas, men i allmänhet tar en värdinna även hand om gästerna under själva evenemanget. Som värd kan du se till att hälsa på alla och föra trevliga samtal medan värdinnorna håller dem nöjda med mat och dryck. Dessutom kan värdinnor också föra samman gäster som kanske inte känner varandra vid ett evenemang. Detta garanterar att alla kommer att ha en trevlig stund på evenemanget.

En värdinna kan också arbeta som underhållare.

Detta hänger ihop med föregående punkt och beror också på vilken typ av fest eller evenemang du anordnar. Det finns ofta värdinnor som går runt med interaktiva spel som gästerna kan spela med varandra. Andra värdinnor kan röra sig runt och utföra magiska trick för att underhålla gästerna.

En värdinna kan hjälpa till att avsluta festen på ett trevligt sätt.

För arrangören är festen eller evenemanget inte slut förrän den sista gästen har lämnat lokalen. För att göra tillfället till en succé är det viktigt att även slutet arrangeras till perfektion. Om jackorna kontrolleras vid ankomsten kan värdinnan hjälpa till att se till att alla snabbt får tillbaka sina saker. Dessutom kan hon stå vid utgången för att tacka gästerna för att de kom och önska dem en god resa hem. Detta kanske låter som enkla detaljer, men det är ofta detaljerna som gör skillnaden mellan ett bra evenemang och ett fantastiska evenemang. Genom att boka en värdinna kan du ta hand om alla dessa detaljer och ge dina gäster en minnesvärd upplevelse.

värdinna värd evenemang arrangör.jpg

Vad Evenses kan göra för dig

Som specialist på underhållning och festplanering har vi en bred portfölj av värdinnor som kan arbeta på alla typer av fester och evenemang. Från födelsedagar med våra extra tjänster, bröllop eller festivaler och företagsevenemang. Oavsett om du anordnar en sommarfest i trädgården och vill njuta av den själv, eller om du organiserar en företagsmiddag som alla kommer att delta i, hjälper Evenses dig gärna att hitta det perfekta alternativet för ditt evenemang. Genom att boka en värdinna kan du ge din fest en finess som gör den till en succé.

Oavsett vilken typ av hjälp du söker hjälper Evenses dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest. Du kan börja med att ta en titt på vår webbplats och använda sökmotorn för att bläddra bland profilerna för värdinnorna i vår portfölj. Genom att filtrera alternativen budget, tillfälle och kategori kan du lättare avgöra vilket val som är bäst för dig. Dessutom hittar du också ett stort antal recensioner från personer som redan har arbetat med värdinnorna. Dessa recensioner och alternativ kommer att underlätta ditt sökande när det gäller att boka en värdinna.

Se våra alternativ, begär en offert eller kontakta någon av våra evenemangsspecialister för mer information. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan via e-post eller telefon.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via